``סמלי סטטוס`` במגלן-תשובה

``סמלי סטטוס`` במגלן-תשובה

תשובה ל``קופי`` ששאל אותי באי מייל אם יש לנו סמלי סטטוס מיוחדים ביחידה ולא הצלחתי לשלוח לא אי מייל סמלי סטטוס זה סתם שטויות ולא אומרים כלום, וחוץ מזה אתה צריך להגדיר לי למה אתה קורא סמל סטטוס. מה נגיד מבדיל אותנו מחיילים אחרים בבסיס? אז יש לנו גם מדים מנומרים (הסוואת מדבר והסוואת ג`ונגל אם אתה מכיר), ולכולם יש מקוצרים או מקוצררים וכמעט לכולם יש גם כוונת OT (טלסקופ פתוח) וM-203. אבל אלה דברים שיש לעוד הרבה יחידות אז מה הקטע? , יש כמובן גם נשק יעודי למשימות יחודיות אבל זה כבר לא ``סמל סטטוס`` (עאלק סמל...) יוני יוני

חולצת מגלן

ואם אתה כבר שואל אז בעיני ה-סמל סטטוס שלנו זאת חולצה (יש בהרבה צורות וגרסאות) של היחידה, עם הסמל מקדימה, הטג מודפס על הכתפיים ומאחורה הימנון היחידה (``המרגש עד דמעות`` ;-p ) יוני

מדים מנומרים

מדים מנומרים? מדים בצבעי הסוואה שונים (מנומרים) יש לכל יחידות העילית, אבל אלה שמשתמשים בהם הכי הרבה הם צס``ם,תצ``ם (אמ``ן), השייטת, אגוז (זה כבר כמעט המדי ב` שלהם ומגלן. שאר היחידות משתמשות משלהן כשהן צריכות אותם למשימת ספיציפיות. רז

את זה לא אני כתבתי (יוני)

את הודעה על המדים כתב רז (אחד מהצוות שלי) בשתיים וחצי (כשכולנו אכלנו) והוא ביקש ממני למסור שגם הוא מידי פעם יבקר בפורום לתת מידע (נהיה תחת אותו שם כמובן, כי יש רק שני מחשבים עם אינטרנט בכל הבסיס.. יוני

liorle1

New member
שאלות ליוני

1. למה הכוונה ב- OT? אתה מתכוון לכוונות רפלקס כמו אלביט? 2. שאלה נוספת, אם נשאיר רגע את המכחול בצד (אני יודע שהוא מסווג), האם מגלן או יחידה אחרת שאתה יודע עליה משתמשת במפץ שך תע``ש? 3. מה אתה חושב על המאמר של מגלן ב- isayeret.com? שווה לקרוא אותו? ליאור

תשובות לליאור

OT היא כוונת דומה לכוונות הריפלקס (כמו אלביט או ITL למשל) מבחינת המבנה, אבל העדשה שלה היא עדשה טלסקופית :OT=OPEN TELSCOPE הבנת? כמו כוונת צלפים באל יותר נוחה, יותר עמידה, ויותר שימושית בקרב ובתנועה.. 2. המפץ שלנו הוא לא טיל אלא פלטפורמת לחימה מיוחדת שלא נדבר עליה כאן. 3. כן, המאמר על היחידה טוב, אם כי קצת לא שלם (מתאר רק חלק קטן ולאו דוקא מרכזי בכשירויות והמשימות של היחידה. התמונות שוות (אפילו תמונה אחת של צוות-6 בחוף מעגן מיכאל!) למרות שהן מאוד ישנות. המאמר דם מדבר יותר מידי על יחידות אחרות. רז צוות 6 (``בדם ואש``) נ.ב בנוגע למה שיוני אמר על סמלי סטטוס, הוא צדק-אין סמל יותר מהחולצה עם המנון היחידה!

liorle1

New member
תודה. ועוד קצת.

1. פעם ראשונה שאני שומע על 0T? מי היצרן? 2. לגבי המפץ אמרת שזה לא טיל, אבל באתר של תע``ש רשום על זה במפורט, ושמעתי שזה גירסה מונחית לייזר של העורב? שוב, תודה רבה על המידע.

עוד קצת תשובות, הפעם מיוני

הי, החלפתי קצת את רז על המחשב (שנ``פים חופשי רצים פה השבוע) אז אני אנסה לענות במקומו: 1.אני לא יודע מה שאלת בשאלות הקודמות, אבל אם דיברתם על כוונות OT, אז אני אני חושב (על הכוונת עצמה יש רק סמל) שזה של טריג`יקון או משהו כזה, אף פעם לא התעמקתי בזה.. זה כמו כוונות ריפלקס רק עם עדשה (כוונת) יותר גדולה, ומוקפת בגומי להגן עליה. זה די נוח כשמכוונים על מטרה כטנה או רחוקה (יש אפשרות ל``פיקוס`` טווחים). 2.אנחנו יודעים על מה אתה מדבר, אבל מה שאנחנו קוראים לו ``מפץ`` הוא משהו אחר לגמרי וקשור בכלל להאמרים ולא כל כך לטילים ודברים כאלה.. יוני

למעלה