סמני מתיחה...

u z a

New member
סמני מתיחה...

הי בנות, עדיין בשלב שלפני הלידה, מקווה להצטרף אליכן עוד 3 שבועות (גג חמישה...). השאלה מופנת לבנות ש"זכו" בסמני מתיחה: מתי הם הופיעו? האם בשלב ההריון או אחריו, אחרי שהמתיחה בבטן "שוחררה"? אני כרגע בשבוע 37, והבטן חלקה וללא סימן. האם אני יכולה כבר לשמוח, או שייתכן ואני אופתע בשבועות הקרובים או לאחר הלידה? תודה מראש

תהל27

New member
לקראת סוף ההריון

ונשארו עוד היום(3 חודשים אחרי לידה ) למרות שדאגתי למרוח ליידי פיצפון ושמן נבט חיטה ...

קרניר

New member
הי יקירתי, באמת נעלמת לי לאחרונה

נו נו נו לך... לגבי השאלה לא יודעת לענות אבל מחכה כבר שתגיעי אלינו לפורום.. נשיקות גם מרוני

wieci

New member
אצלי סימני המתיחה

הופיעו בשבוע 30 בערך, ונשארו עד היום (אורחים מתעלקים...)

sipor

New member
אצלי הופיעו אחרי...

וכנראה ישארו שם.. קראתי באיזשהו מקום שזה גנטי... או משהו כזה שאי אפשר למנוע בכל אופן.. נתפלל בשבילך שלא יהיו.. ולידה קלה !

יעלי ס

New member
אני שאלתי את אותה השאלה בפורום

בשבוע 34-35. אז אולי יעזור לך המידע שלי לא הופיעו שום סימני מתיחה ,למרות שלא מרחתי שום דבר מלבד קרם גוף רגיל פעם בשבוע.

sharonmx

New member
לא היו...

מרחתי ליידי פצפון, אבל סתם בשביל ההרגשה, אני יודעת שזה לא עושה כלום, אבל ניצלתי את ההזדמנות הלגיטימית ללטף את הבטן כל בוקר... מאחלת לך שלא יופיעו.

u z a

New member
תודה על התשובות,

כמו שחשבתי - אין תשובה חד משמעית, וזה משתנה אצל כל אחת... מקווה שהבטן תשאר ללא סימנים... שבוע טוב

cookie1

New member
לי הופיעו כמה אחרי הלידה

אחרי שהבטן קצת ירדה גיליתי כמה סימנונים מתחת לקו הבקיני (מזל). למזלי זה באמת זניח.

למעלה