סמסונג גלאקסי 3 מיני- איך הוא?

טל 2010

New member
סמסונג גלאקסי 3 מיני- איך הוא?

שלום לכולם,
האם שווה לקנות את המכשיר?
אני מחפש אלטרנטיבה זולה לגלאקסי אס הישן שהתקיעות שלו כבר מתחילות להמאס, עד עכשיו עוד סבלתי את זה איכשהו.
את הגלאקסי 3 הגדול יש לאבא שלי, אני לא הכי מת על הגודל שלו, השאלה היא האם המיני כדאי כי הבנתי שהמעבד שלו טיפה נחות אפילו לעומת הגלאקסי אס 2, זה אומר שלמיני גם יהיו לפעמים תקיעות מעצבנות?? או שלא מחייב?
אני מעדיף כמובן מכשיר כמה שיותר עדכני, לכן אני שואל.
תודה מראש!!

רומנteaת

New member
המיני דומה יותר לגלקסי 1 מאשר ל2

למשל מבחינת המצלמה- המצלמה של הגלקסי 2 טובה יותר משל ה3מיני.
אתמול התלבטתי בדיוק בשאלה שלך, בסופו של דבר לקחתי את הS3 הרגיל ואני מבסוטה מכל רגע. לגודל כנראה מתרגלים כמו לכל דבר, אבל אין מה להשוות אותו לשום דבר אחר. פשוט טלפון מוצלח מאין כמוהו.

AYELET1

New member
תלוי מאד במה אתה משתמש בו

לא צריך את המעבד לשיגור כלליות על מנת להוריד מייל ולשוחח בטלפון

יש לפרט שימושים.

בנוסף יש גם פורום אנדרואיש http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2142

טל 2010

New member
אני צריך שהוא יהיה טוב יותר ממה שיש לי-SGS

אני צריך מצלמה ברמה סבירה עם פלאש, המצלמה של הסמסונג גלאקסי 2 נחמדה מאוד, גם במיני אמורה להיות איכות דומה?
אני צריך שבגלישה באינטרנט לא יתקע לי בכל מיני שטויות כפי שקורה לי היום עם הגלקסי S, כנל באפליקציות מסויימות שנורא כבדות למכשיר, אם המכשיר יכול לעמוד בעומסים מינימלים כאלה ועדיין לעבוד חלק זה מבחינתי עושה את העבודה, כרגע זה כבר הפך לדיי בלתי נסבל.

AYELET1

New member
את המיני אינני מכירה. משתמשת בגלקסי 2 שעומד

יפה מאד לדעתי בעומסים, אבל שוב- תלוי מה אתה מחפש.
מן הסתם בפורום אנדרואיד יש אנשים שמכירים את המיני.

רומנteaת

New member
אני שוב חוזרת ואומרת לגבי המצלמה-

המצלמה של המיני היא זהה למצלמה של הגלקסי S הראשון, כלומר 5 מגה פיקסל ולטעמי לא מוצלחת.
המצלמה בגלקסי 2 ו3 היא טובה יותר, של 8 מגה פיקסל.
זו אחת הסיבות שאני בחרתי ללכת על הגלקסי 3 ולא על המיני.
לגבי תקיעות באינטרנט ואפליקציות כבדות אין לי בסיס להשוואה כי הגלקסי 3 הוא הסמארטפון הראשון שלי, אבל אני יכולה לומר לך שבינתיים אני מאוד מרוצה ממנו והוא מתפקד לגמרי חלק, אחד היתרונות המשמעותיים שלו מבחינתי הוא החדות של המסך, גם לאחת כמוני שלא ממש מבחינה בהבדלים יש כאן יתרון גדול.

אלירן19

New member
יש לי אותו מספר ימים

אני מרוצה עד הגג
הוא בגודל אידיאלי ומתאים לשימוש ביד אחת בלבד
הוא נוח, יפה , מהיר ועם מערכת הפעלה עדכנית .
לדעתי גם המחיר שלו כעת (כ1500) יחסית זול ביחס למה שמקבלים

ממליץ בחום

למעלה