סמסונג גלקסי גירסה 1.6 בקרוב גם בארץ?!

יNOT

New member
סמסונג גלקסי גירסה 1.6 בקרוב גם בארץ?!../images/Emo40.gif

כפי שרובכם בטח כבר יודעים סמסונג שיחררה עידכון גירסה עבור הגלקסי לגירסה 1.6. נכון לעתה, עובדה זו לא אומרת כלום עבורינו, חוץ מתקווה שגם אנחנו נקבל את העידכון הזה פה בארץ.
היות ורק לעדכן גירסה עפ"י הגירסה שסמסונג שיחררה ימחוק את העברית של המפעילות או את העברית של סמסונג ישראל מהמכשיר, אנו נצטרך לחכות עד לעידכון שמותאם לארץ. (אלא אם כן אנו לא צריכים תמיכה אמיתית בעברית) האם מישהו יודע משהו בנושא? סמסונג ישראל, או אוליי המפעילות שיחררו איזו הודעה רשמית בנושא?! להלן הקישור למקור: http://androidforums.com/samsung-i7500/47548-firmware-i7500xefjb2.html

BogN

New member
זה כולה גרסא 1.6

אתה יכול לשכוח מעדכון של עברית. בשביל מה אתה צריך את העברית של סמסונג ישראל? זה עד כדי כך שווה לך שאתה מוכן להמשיך בגרסא 1.5? כזכור לי זהו טלפון מאוד יקר, ולהישאר עם 1.5 זה פשוט לזרוק את הכסף לפח. הדבר היחידי ש"מפריע" לי בעברית זה ב-SMSים שהספרות מתהפכות. אני לא הייתי מחכה יותר מידי. 1.6 זו גרסא ישנה מאוד, אי אפשר להתקין הרבה תוכנות חדשות. מה גם שכבר יש 2.1 לגלקסי, אז נכון שלא הכל עדיין עובד, אבל כל היופי הוא שקנית מכשיר עם קוד פתוח והקהילה ממשיכה ומפתחת את ה-ROM של גלקסי ל-2.1 וכך אתה בעצם מבטיח שתמיד תהיה לך הגרסא הכי חדשה. אין ממה לחשוש... זה כל הרעיון של קוד פתוח :)

BogN

New member
זה פחות מה כרגע לא ניתן להתקין על 1.6

אלא, שרוב התוכנות שהולכות לצאת בשנה הקרובה ייתמכו רק בגרסאות חדישות יותר.

למעלה