סמסונג גלקסי - התלבטות

dory30

Well-known member
אני מעוניין לרכוש אחרי יותר מ-4 וחצי שנים סמרטפון חדש, כשהנוכחי הוא Samsung Galaxy J5. אני מעוניין להישאר בגלקסי אבל למצוא משהו מסדרה אחרת. יש לי התלבטות רצינית בין Samsung Galaxy a ל- Samsung Galaxy Z. טווח של עד 2,500 ש"ח פלוס. מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי או ניתן (בתקופת הסגר) להשיג אותו בחנות פרטית או בחברה שלי, פרטנר. אשמח לקבל עצות, תודה.

GoldenEyes

Well-known member
אני מעוניין לרכוש אחרי יותר מ-4 וחצי שנים סמרטפון חדש, כשהנוכחי הוא Samsung Galaxy J5. אני מעוניין להישאר בגלקסי אבל למצוא משהו מסדרה אחרת. יש לי התלבטות רצינית בין Samsung Galaxy a ל- Samsung Galaxy Z. טווח של עד 2,500 ש"ח פלוס. מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי או ניתן (בתקופת הסגר) להשיג אותו בחנות פרטית או בחברה שלי, פרטנר. אשמח לקבל עצות, תודה.
עצה
טלפונים לא קונים בחברת סלולר
המחירים שלהם מטורפים ואתה יכול להגיע להפרש של מאות שקלים
אפשרי לקנות באייבורי , קיי אס פי , וכו'

frankthe2

Active member
שלום
שלום לך!
גם אני השתמשתי עד לאחרונה ב j5 בן קרוב ל 5 שנים. החלפתי בסוף ל samsung a71.
סיבות שבחרתי בדגם הספציפי:
1. לא היה לי תקציב לסדרת s.
2. לא רציתי מכשיר כבד כמו שיש לשיאומי. (בכל זאת הבדל של 30 גרם לטובת סמסונג)
3. מסך סופר אמולד - בשיאומי הוא מסך ips lcd.
4. מעבד של קווקלום סנפדרגון 730 ולא Exynos הפחות מלהיב.
5. 8 גיגה זכרון ראם ו 128 גיגה נפח אכסון.
6. מצלמה 64 מגה מערך הצילום בדגם זה סביר ביותר.

הערות
מקביל אלי ידידה שלי שגם לה היה j5 קנתה שאומי 9 pro ומרוצה ממנו עד הגג - המסך טוב לה, התרגלה למשקל של המכשיר גם לה יש 128 גיגה נפח אכסון די והותר בשבילה. המצלמה ב 9 פרו וגם בסמסונג a71 באותה רמה. היתרון של שיאומי זה במסגרת אלומיניום וגודל סוללה (משקל זוכר?) גדול יותר ולכן חיי סוללה ארוכים יותר.
אל תקנה בחברה - רק בחנות פרטית, לא חייב ksp או אייבורי שכבר לא זולות ויש חלופות זולות יותר... ובתקופת הסגר רוב חנויות הסלולאר אם לא כולן פתוחות.
אל תקנה כיסוי/מגן גוף ומגן מסך בישראל - קנה באתרי קניות כגון אלי אקספרס. מה שעמד לעלות לי 100 ש"ח עלה פחות מ 20 ש"ח בקנייה מחול. התקנת מגן מסך - פעם ראשונה נכשלים, פעם שנייה מתקשים, פעם שלישית כבר עובד חלק.
סך הכל - יש כאן גם עניין כספי. וגם עניין של צרכים - אם יש לך מכשיר עתיק כמו שהיה לי סימן שאין לך (כמו לי) הרבה צרכים מן הסתם. ואז חבל לזרוק סתם כסף על מכשיר שלא תנצל אותו.
בהצלחה!

JEK12345JEK

Well-known member
מצטרף לדעה לא לרכוש אצל המפעילות הסלולריות

קבל המלצה:
שיאומי MI 10T LITE 5G

מעבד סנאפדראגון 750G עם מודם 5G סנאפדרגון X52 (מעבד יותר חזק מסנאפדרגון 732/720/730/730G)
128/6
מסך 6.67 +LCD FHD
רענון מסך 120 הרץ
NFC
יציאה 3.5 לאוזניות
שני רמקולים סטריאו
מערך צילום מצויין 64 MP ביחס למכשירים בסיגמנט הזה
צילום וידיאו 4K עם מייצב תמונה אלקטרוני EIS
אנדרואיד 10
סוללה 4820 MAH
טעינה מהירה 33W

המחיר בסביבות 1300 שקל

WHAAAT

Active member
אם מזמינים מחו''ל מציע לקחת בחשבון מלאי חלקים בארץ ומעבדות באזור המגורים שמסוגלות לתקן.
בזמנו הזמנתי נוקיה 7 פלוס מחו''ל. נהרס השקע טעינה. חלקי חילוף לא הגיעו לארץ למעבדות. היבואן בארץ לא היה מוכן למכור חלק או לתקן בתשלום.

לוייםLEVIM

Well-known member
אם מזמינים מחו''ל מציע לקחת בחשבון מלאי חלקים בארץ ומעבדות באזור המגורים שמסוגלות לתקן.
בזמנו הזמנתי נוקיה 7 פלוס מחו''ל. נהרס השקע טעינה. חלקי חילוף לא הגיעו לארץ למעבדות. היבואן בארץ לא היה מוכן למכור חלק או לתקן בתשלום.

כנראה הנוקיה 7 PLUS לא נכנס רשמית לשיווק בארץ, בשונה ממכשירים אחרים של נוקיה שכן נכנסו רשמית שאז יש חלקי חילוף זמינים אצל היבואן
בעבר היבואן היה יורוקום הידוע לשימצה
כיום היבואן הוא ח.י. תקשורת (בסט מובייל)

שיאומי MI 10T LITE 5G משווק רשמית בישראל ע"י המילטון

WHAAAT

Active member
קניתי את ה7 פלוס בתקופה שהיה מעבר בעלות של היבואן מיורוקום לח''י. בזמן שהפניתי עם הבעיה ח''י היו כבר רשמית היבואנים. בגלל שהייתי מנוי של pmobile פניתי לפאלפון שהמעבדות שלהם הן אלו שמטפלות הם לא היו מוכנים למכור חלק או לתקן בתשלום כמו שציינתי. התקשרתי למס לא מועט של מעבדות באזור מגורי לפי הבנתי לפחות באותה התקופה הם לא קיבלו חלקים לנוקיה ככל בנראה היבואן שרק התחלף דאג לזה בצורה כזו או אחרת. בשביל לא לחכות חודשים לשלוח לחו''ל חמימוש אחריות ולבזבז עוד כסף על משלו הלוך חזור ולהתפלל שהמכס לא יעצור את המכשיר בארץ באיזשהו תירוץ הזוי. נהלצתי ללכת לקנות מכשיר אחר

למעלה