סמסונג גלקסי ואשי קשר

adi4adi

New member
סמסונג גלקסי ואשי קשר

שלום, קניתי את הגלקסי S, לפני שהבנתי מי נגד מי העברתי את אני הקשר אל הסים מהמכשיר הקודם והורדתי אותם מהסים לזיכרון של הגלקסי. אחר כך גיליתי שהוא מסתנכרן אוטומטית עם חשבון הגוגל שלי והאמת, עדיף לי שאנשי הקשר נשמרים לי דרך הג'ימייל. אבל.... עכשיו כשאני פותחת את אנשי הקשר מופיעים לי השמות מכל המקורות, ג'ימייל, סים וזיכרון. ראיתי שאפשר להסתיר זיכרון זה או אחר אבל אני רוצה למחוק לגמרי את אנשי הקשר מהסים ומהזיכרון של הטלפון. לא מצאתי אפשרות כזו. מצאתי מחיקה שתמחוק את איש הקשר לחלוטין, אבל אני לא רוצה לעשות את זה, מה גם שאני לא רוצה לעשות את זה אחד אחד. אני רוצה למחוק באופן גורף את כל אנשי הקשר מהסים ואת כולם מהזיכרון. איך עושים את זה?

billc

New member
אולי שעכשיו הכל בGMAIL

למה שלא תקחי את הסים קארד שלך לטלפון הישן שלך ותבצעי את המחיקה שם?

Or Amit

New member
מצאתי את זה באיזה פורום חו"לי

Use Kies to do it. Export your contacts from phone to PC as a backup, then when viewing the phone contacts through Kies, choose "Select another mobile phone" and choose your phone(SIM). Use this menu to batch select and delete, then apply to your phone.

adi4adi

New member
פתרון למי שזה מעניין אותו

אני רק רוצה לציין שזה ממש מפגר שבטלפון כלכך מתקדם לא ניתן לבצע את הפעולה הזו בצורה פשוטה מה שעשיתי הוא פשוט לכבות את הסינכרון של הטלפון עם החשבון של הג'ימייל ואז מחקתי את כל אנשי הקשר. אחר כך הפעלתי מחדש את הסינכרון ועכשיו מופיעים לי רק אנשי הקשר מהג'ימייל.

billc

New member
../images/Emo13.gif וואלה , כל הכבוד על היצירתיות

למעלה