סמסונג גלקסי FOLD רק שתדעו שהמחיר שלו 2000 דולר

סמסונג גלקסי FOLD רק שתדעו שהמחיר שלו 2000 דולר

סמסונג פירסמה 4 אזהרות בנוגע לשימוש במכשיר

אזהרה ראשונה: לא ללחוץ חזק מדי על המסך יעני ליחצו בעדינות כדי לשמור עליו מבקשת סמסונג כדי שלא תידרש להחליפו

אזהרה שנייה: מזכירה שהגלקסי פולד אינו עמיד במים או אבק, וההמלצה היא להימנע מלאפשר לנוזלים או לגופים זרים להיכנס דרך חריצים אל גוף המכשיר

אזהרה שלישית: היא מפני הרכבה או הדבקה של מגן מכל סוג על המסך, יתכן שמגן שכזה ישבש את ההולכה של המסך ויפריע לממשק, ויכול להיות שהסרה שלו תזיק לתצוגה

אזהרה רביעית: סמסונג מבקשת שלא תאחסנו או תשתמשו במכשיר בקרבת כרטיסי אשראי והתקנים רפואיים ולמעשה כל מקור לקרינה מגנטית, יתכן שהמיגון האנטי מגנטי שמורכב בכל הסמארטפונים המודרנים אינו יעיל בגלקסי פולד

היוטיובר JerryRigEverything בחן את עמידות הטלפון החדש באמצעות סכינים ודוקרנים, וגילה שלמסך ציפוי פלסטי רך שאינו עמיד במיוחד, ושגופים זרים יכולים לגרום נזקים לפני המסך בקלות, ואולם דווקא ציר המסך החלק שנראה כעדין ביותר התגלה כחזק במיוחד כמעט שאי אפשר לשבור את הציר בניסיון לקפלו הפוך
https://youtu.be/tZBk_Hb-X0w

mishelli

New member
גם נורא יקר וגם בעייתי

אני קניתי שיאומי REDMI A5 ב-550 ש"ח כל אחד. קניתי גם לילדה. ואני מה זה מרוצה. שיאומי עוקף גם את אפל.

יש לי חובות של 70,000 ש"ח בהוצאה לפועל, הכל לחברות הסלולר. אם היו אז את השיאומי - זה לא היה קורה!!!.

Sanchez

Member
בוא תספר לכולנו איך הגעת לחוב כזה לחברות הסלולאר ?

mishelli

New member
מכשירי פלאפון, טלוויזיה, מחשב נייד

שקניתי דרכם בהוראת קבע. היו מאד נחמדים ומקסימים. לא רציתי לבאס אותם. באחד המקרים הגעתי רק כדי לקנות מגן לפלאפון שהזמנתי לבן שלי דרך הטלפון והייתי צריכה גם לקנות כיסוי. אז הם נפגעו שקניתי דרך הטלפון ולא דרכם. אח"כ בחברה אחרת שכנעו אותי לעבור אליהם וההם שוב החזירו אותי ובחברה אחרת שוב שכנעו אותי לעבור אליהם. ממש רבו עליי. לא נעים להגיד, אבל ממש הרגשתי מחוזרת. כולם רודפים אחריי. עם מלא מתנות והטבות, האלו שמחולקות ל-36 תשלומים. למה באמת החברות הגדולות לא מוכרות שיאומי???.

זה היה ב-2016. מאז - רק שיאומי.

Sanchez

Member
תסלחי לי, אבל את הזויה !
האם בכל מקום שמשכנעים אותך לקנות משהו, את מוציאה כרטיס אשראי ?
אם כן, אני לא מקנא בך !!!

mishelli

New member
לא בכל מקום. פלאפונים זה החולשה שלי.

ובאמת הייתי צריכה. גם לי וגם לילדים. רק שאם אז היה את השיאומי, יכולתי לקנות במזומן. גם לא דרך כרטיס אשראי. קניתי בהוראת קבע. הבעיה עם הבנק, גם אם חסר שקל בחשבון, הם לא יכבדו וגם אשלם עמלה של 55 ש"ח. בקיצור, עכשיו החשבון מוגבל ואני מאד שמחה על זה. שמנסים למכור לי, אני אומרת שאין לי אפשרות וזהו.
על החוב יש לי הסדר.

Sanchez

Member
יש לך טעות בסיסית...
כל אלו לא מתנות !
שום דבר לא מקבלים בחינם !!! ואם את אומרת שפלאפונים הם חולשה בשבילך, אז איך קנית מהם גם טלויזיה וגם מחשב נייד.
&nbsp
ובלי שום קשר איך טלפונים, מחשבים ומחשב נייד הביא אותך ל 70000 ש"ח חוב ?
נראה לי שקנית עוד כמה דברים...
&nbsp
&nbsp

mishelli

New member
כל החובות שלי בהוצאה לפועל הן רק לחברת הסלולר.

באותה תקופה הם הציעו גם טלוויזיות חכמות ומחשבים ניידים. על דבר אחד הצטערתי שלא קניתי - מדפסת לסמרטופון.

נכון. לא מתנות. הטבות.

mishelli

New member
זה היה מזמן. לפני 4 שנים.

כבר לא קונה יותר.
אחד החלומות שלי, ללמוד טכנאות מחשבים וסלולר ולהקים מעבדה עם מיחזור אלקטרוניקה.

מכשיר ל early adopters שיש להם הרבה כסף ואין להם רעיון מה

לעשות איתו.

אני בטוח שהדור השלישי או הרביעי או החמישי של המכשירים האלו יהיה הרבה יותר מוצלח ועמיד.

בכל מקרה, שיהיה להם בהצלחה, זה בהחלט כיוון מעניין שכשיבשיל יכול להיות שימושי לכולנו, ובטוח הרבה יותר זול.

למעלה