סמסונג גלקסי

ELA86

New member
סמסונג גלקסי

בזמן שיחה מסמסונג גלקסי לסמסונג גלקסי כשאנחנו ברחוב, שנינו, אנו שומעים צפצופים, כמו שריקות. מישהו יודע למה ומה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה רבה

פגית

New member
לנו יש ארבע מכשירים

ולא נתקלנו בה. האם המכשיר נקנה מהמםעילוצ, חנות?

Or Amit

New member
שאלת הכוונה

האם מדובר על שיחה באמצעות המיקרופון הרגיל של הטלפון? דיבורית בלוטות'? ספיקר? האם זה קורה במקומות ספיציפיים? או שבכל פעם ששני הצדדים נמצאים בשיחה כשהם לא בבית\רכב יש את הצפצופים האלה? האם זה קורה עם עוד טלפונים או רק בשיחה עם גלקסי S נוסף?

ELA86

New member
מגלקסי לגלקסי

שאחד מאיתנו בחוץ. שיחה רגילה, לא במיקרופון, הכל כרגיל, לא ממכונית. כל פעם שבחוץ ולא משנה איפה. האם צריך להוריד קצת את הווליום של המיקרופון? אולי הוא קולט כל ציוץ ועושה מזה שריקה? מה הפיתרון?

יNOT

New member
אם המכשיר נקנה אצל המפעילה...

לגשת למפעילה, ולבקש שהמכשיר ייבדק ע"י טכנאי. (אם המכשיר ברשותך זמן קצר לדוגמה עד שבוע ימים - תבקשי להחליפו בחדש, המפעילה לא מחוייבת להסכים, היא כן מחוייבת לתקן את התקלה ) כנ"ל למען האמת לגבי חנות חיצונית. בתור התחלה את צריכה לנסות להבין איזה מכשיר הוא זה שיש בו את התקלה(שלך או של זה שאליו את מתקשרת), לנסות לבודד את התקלה, כלומר לשים לב שבלוטות' לא מופעל במכשיר, לכבות WIFI , וGPS ולראות אם הרעש נמשך. אח"כ , לנסות פשוט לכבות את המכשיר, להוציא את הבטרייה וכרטיס הסים, לתת למכשיר דקה שתיים של מנוחה, ולהחזיר את הבטרייה והסים וליזום שיחה אלת חברך שמחזיק במכשיר הגלקסי(כמובן לעשות את הבדיקה שוב בחוץ - כמו שתיארת שזה התנאי היחיד בו נשמעת ה"שריקה" ). לא עובד, אז בוודאות את צריכה טכנאי.

יNOT

New member
כמו כן, כדאי לבדוק באיזורים שונים...

ולא כל פעם באותו מקום. אני משער שגם כרטיס הסים יכול להיות הגורם לבעייה.

white star

New member
../images/Emo54.gif זה גם לי קרה פעם אחת

כששינו היינו באזור סגור (אני הייתי במזדרון וחבר שלי היה בחדר מאוד קטן) פרט לזה לא היתה בעיה.

למעלה