סמסונג התחילו לאט ובטוח להקשות על תיקון במעבדות לא רשמיות שלהם

לוייםLEVIM

Well-known member

וואי וואי וואי
סמסונג ממש רוצה להיות אפל

ישנה רק בעיה אחת
לאפל אין תחליף אפל הם מונופול !!!

באנדרואיד אם סמסונג ימשיכו עם תחילת הדיקטטורה כמו אפל
ישנן מבחר גדול של חברות אחרות עם מכשירים איכותיים ובלי תנאי הדיקטטורה של אפל/סמסונג

ככה שהצעד של סמסונג לא ממש מהווה איום על מישהו

סמסונג רק דופקת את עצמה !!!

WHAAAT

Active member
אם עד היום חסידי אפל נוהרים כל שנה לעמוד בתורים בשביל אייפון חדש. אותו הסיפור יהיה עם חסידי סמסונג.

לוייםLEVIM

Well-known member
אם עד היום חסידי אפל נוהרים כל שנה לעמוד בתורים בשביל אייפון חדש. אותו הסיפור יהיה עם חסידי סמסונג.

האמת היא שסמסונג הוא המותג הנמכר ביותר בישראל

אם סמסונג רוצים לאבד את הבכורה בישראל
שימשיכו עם המשחקי דיקטטורה שלהם

שיאומי מקום שני בישראל לבד יכולה לעקוף גם את סמסונג

הציבור סולד מדיקטטורה

WHAAAT

Active member
הישראלי הטיפוסי בשביל הפוזה ימשיך לרוץ ולקנות אייפון ואת הדגמים היותר יקרים של סמסונג וכל מותג אחר שנחשב ליוקרתי יותר.

JEK12345JEK

Well-known member
הישראלי הטיפוסי בשביל הפוזה ימשיך לרוץ ולקנות אייפון ואת הדגמים היותר יקרים של סמסונג וכל מותג אחר שנחשב ליוקרתי יותר.

לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב

JEK12345JEK

Well-known member
אפל עושה זאת שוב
היום אם מחליפים באייפון מסך וסוללה לא מקוריים, מיד עולה כיתוב שאומר שאתם משתמשים עם רכיב לא מקורי

מעכשיו אם תחליפו באייפון גם מצלמות לא מקוריות, יעלה כיתוב שיאמר שאתם משתמשים עם רכיב לא מקורי

נערך לאחרונה ב:

WHAAAT

Active member
הכבל שמקבלים עם המכשיר
טייפ-C לטייפ-C ממש גאונות של סמסונג
מקבלים מתנה אוזניות אלחוטיות
אבל משום מה אין קייס בערכה
מגן מסך, כיסוי ומטען היה יוצא מתנה זולה יותר והרבה יותר איכותית מהאוזניות האלחוטיות.
לך תבין את ההיגיון שעומד מאחורי זה.

evike

Well-known member
מנהל
הקייס ששמים בערכה, של כמה (ואולי כל) דגמי סמסונג וגם בזמנו של LG, לא שווה. בכך פעם קניתי קייס חדש, ואת ה"מתנה", אני שומרת כרזרווה למקרי חרום.
הקייסים שבאים בערכה הם ללא שום בליטה כלפי המסך, גם לא בפינות, כך שלמעשה הם לא ממש מגינים על המכשיר.

WHAAAT

Active member
הקייס ששמים בערכה, של כמה (ואולי כל) דגמי סמסונג וגם בזמנו של LG, לא שווה. בכך פעם קניתי קייס חדש, ואת ה"מתנה", אני שומרת כרזרווה למקרי חרום.
הקייסים שבאים בערכה הם ללא שום בליטה כלפי המסך, גם לא בפינות, כך שלמעשה הם לא ממש מגינים על המכשיר.
אני שנים משתמש בקייסים הרגילים שבאים בתטך הקופצה. לא אחת נפלו לי המכשירים ובלי העין הרע לא נגרם שום נזק חיצוני (כמובן שמשתמש גם במגיני מסך).

evike

Well-known member
מנהל
אולי אתה צודק, ואולי היה לך מזל. לא יודעת. העדפתי להוסיף עוד כמה שקלים בשביל השקט הנפשי שלי. אם כי, אין שום דבר בטוח. פלאפונים נשברים גם עם מגן...

למעלה