סמסטר ב' של שנת הלימודים השניה...

Sami144

New member
סמסטר ב' של שנת הלימודים השניה...

אפשר לומר לי מה בדיוק קורה בשנה ב' של הלימודים? למשל-אם אלמד הנדסאי אלק', הבנתי שבשנה הראשונה יש לימודים עיוניים ובשנה השניה יש יותר מעבדות. מה קורה בדיוק בסמסטר ב' של השנה השניה? זה הרבע האחרון של הלימודים. יש גם לימודים או שכל המאמץ מופנה לפרוייקט שאמורים להגיש? מגיעים באותה תדירות ללימודים או שנשארים בבית ועובדים על הפרוייקט?

mishel e

New member
תפסיק להתרגש

בשנה שניה אתת ממשיך ללמוד עיוני ומעבדות אותו דבר כמו שנה א איו הבדל רק נוספים שיעורים לפי סוג ההתמחות שלך לדוגמא אלק ספרתית מערכות הספק מחשבים ספרתיים ומיקרו מעבדת אלטרה (תיב"ם) זה אם אתה בהתמחות מחשבים וכל שאר השיעורים משנה א ממשיכים כגון אלקטרוניקה תקבילית שפת סי מערכות ספרתיות (מיתוג) בסמסטר ב ממשיכים ללמוד כרגיל עיוני ומעבדות כמו בסמסטר א אין הבדל ובסמסטר הזה בתחילתו עדיף לחשוב על מנחה שיביא לך מס פרויקטים שתבחר ואז שאתה בוחר פרויקט צריך להגיש למה"ט הצעת פרויקט שלוקחת עד חודש וחצי עד שמאשרים לך ובכללי הפרויקט המבחן שלו החודש מרס אחרי שאתה מסיים את הלימודים באוגוסט כמעט חצי שנה יש לך לעבוד על הפרויקט לקנות לרכיבים ולבנות אז אני מציע לך תלמד למבחנים ואז שתסיים אותם תתחיל להשקיע בפרויקט אם אתה לחוץ בזמן תשקיע יום אחד בשבוע לפרויקט עד שתסיים את המבחנים ואז תשקיע בפר פרויקט כי נראה לי צריך להגיש אותו עד נובמבר 3 חודשים אחרי המבחן האחרון באוגוסט אם אין לך מועדי ב במקצועות פנימיים לך לספריה מכל ספר פרויקט שונים לא חייב אותו פרויקט כמו שלך הרכיבים בכל הפרויקטים דומים התוכנה וסגנון החיבור שונים תעתיק סיכום על רכיב תוסיף מילים משלך על הפרויקט ותוך שבוע אפשר לסיים את ספר הפרויקט כולל הדפסה

למעלה