סמסטר קיץ מתי נפתחת הרשמה לסמסטר קיץ והיכן אני רואה את רשימת הקורסים שנפתחים במסמטר קיץ תודה
Y yoniblo1 New member 11/4/08 #1 סמסטר קיץ מתי נפתחת הרשמה לסמסטר קיץ והיכן אני רואה את רשימת הקורסים שנפתחים במסמטר קיץ תודה
S slking New member 11/4/08 #2 הכל באתר המינהל אתר המכון>>לסטודנטים>>מינהל הסטודנטים בסרגל הלינקים הימני יש: הנחיות רישום עם סדרי הרשמה תוניות לימוד תשס"ח ואפילו כלי מאוד מומלץ לביצוע סימולציית בניית מערכת!!! תיהנה
הכל באתר המינהל אתר המכון>>לסטודנטים>>מינהל הסטודנטים בסרגל הלינקים הימני יש: הנחיות רישום עם סדרי הרשמה תוניות לימוד תשס"ח ואפילו כלי מאוד מומלץ לביצוע סימולציית בניית מערכת!!! תיהנה
ח חן ל New member 11/4/08 #3 יכול להיות שהם התבלבלו שם? בהסבר רישום לקורסים רשום בסמסטר ב'... הכוונה לסימסטר קיץ כבר נכון? ו- שאלה נוספת, איפה אני יכולה לראות תאריכי מבחנים של מועדי ב', סימסטר ב'? תודה
יכול להיות שהם התבלבלו שם? בהסבר רישום לקורסים רשום בסמסטר ב'... הכוונה לסימסטר קיץ כבר נכון? ו- שאלה נוספת, איפה אני יכולה לראות תאריכי מבחנים של מועדי ב', סימסטר ב'? תודה
S slking New member 11/4/08 #4 אכן התבלבלתי... אני אתקן בשבוע הבא מועד ב = מועד א + 28 ימים. יכול לזוז יום לפה יום לשם אבל זה הכלל