סמרטוט מטבח מסריח

chocochol

New member
סמרטוט מטבח מסריח

אחרי שאני מנקה את השייש במטבח אני סוחטת את הסמרטוט ומניחה אותו פרוש על דופן הכיור עד שהוא מתייבש ולמרות זאת הוא תוך יומיים נהיה ממש מסריח כך שאי אפשר לגעת בו כי זה משאיר ריח גם על הידיים. למישהו יש מושג מה גורם לזה? חשוב לציין שזה לא ריח של בד רטוב אלא ריח של משהו מאובק. אולי זה קשור לחומרי הניקוי? מישהו בכלל נתקל בבעיה כזאת? קצת נמאס לי להחליף לסמרטוט חדש כל יום.... תודה

r i n i

New member
עברתי להשתמש במגבות נייר

משתמשת כמה פעמים וזורקת, נמאס גם לי מהצחנה של הסמרטוטים על אף שהייתי משרה באקונומיקה, מנקה, מכבסת - תמיד הסריחו אחרי יומיים.

adigreen

New member
מגע של סמרטוט וניגוב דברי חלב גורם להווצרות

הריח הדוחה. אפילו שימוש חד פעמי. לשם כך יש להשתמש המגבת נייר וגם לניגוב שמן. מה שאני עושה זה כל יומיים מכניס את הסמרטוט כשהוא לח לתוך המיקרו ומפעיל 2 דקות על עוצמה מלאה. אצלי זה עוזר באופן משמעותי ומונע ריחות לא נעימים מהסמרטוט. אלעד

r66

New member
לדעתי זה סוג של פטריה. השרייה בכלור מדי פעם

תפתור את הבעיה והכי חשוב לפרוש את הסמרטוט ולתלות אותו.

חמודיתה

New member
עברתי להשתמש במגבונים לתינוק

המגבונים היום ממש איכותיים ועמידים, אני שוטפת אותם מהסבון והבושם תינוקות ואז מנגבת איתם כל מה שצריך במטבח, ניתן לשטוף אותם לשימושים חוזרים וכשמיצו את עצמם- זורקים

gines 5

New member
60 מעלות במכונה על תכנית ארוכה

עם כל מגבות וסמרטוטי ומצעי הבית - תפתור את הבעיה. וכן! מחליפים סמרטוט כל יום!

ofirp73

New member
יש פתרון

אני מרסס את הסמרטוט במסיר שומנים קר (סנט מוריס) ומשרה אותו בקערה עם מים רותחים למשך 15 דקות והריח עובר. והסמרטוט כמו חדש. אותו כנ"ל גם לגבי כרית הסקוטש.

למעלה