סמשנובה למקום ה-37.עוד קצת מאמץ...

אלון222

New member
סמשנובה למקום ה-37.עוד קצת מאמץ...

בעקבות הניצחון על הנין סמשנובה זינקה למקום ה-37.דירוג השיא שלה ממאי 2000 הינו 36 היא שהתה שם שבוע בודד.גם במקום ה-38 היא היתה שבוע בודד בעבר.ההבדל כעת הוא שהדירוג לא מתבסס על נקודות שסמשנובה הולכת לאבד בקרוב אלא כולו על נקודות מהעונה ועוד מספר נצחונות לא רב היא תתקרב ל-30 הראשונות,עובדה שתעניק לה אולי,ובהתחשב במספר טניסאיות פצועות כמו דבנפורט וטסטוד,דרוג בגראנד סלאם הקרוב. לשפשף את העיניים.סמשנובה קרובה 5 מקומות מדירוג בגראנד סלאם. ואולי אז היא תשבור את הנאחס של שבע הפסדים רצופים בסיבוב ראשון בסלאמס.

היא תגיע לגראנד סלאם כמדורגת

ככל הנראה משום שרוב הנקודות שלה הושגו לאחרונה והיא בכושר מעולה ועתידה לעלות עוד מס´ מקומות. נקווה שלא פותחים לה פה אדר מורג

hillly377

New member
אם אנה עוברת את הסיבוב הראשון...

היא תתמודד נגד יילנה דוקיץ´, זה מצויין לדעתי! דוקיץ´ מדורגת כרגע 9 בעולם אבל משום מה בשבועות האחרונים היא ממש לא מצליחה, כנראה בגלל הפציעה שהיא גוררת... זה גם יכול להיות פגע קצת בביטחון העצמי שלה, בכל אופן יילנה דוקי´ץ שאנה יכול להיות תפגוש בסיבוב השני סביר להניח יילנה דוקיץ´ עם ביטחון עצמי קצת ירוד ואולי גם פצועה עם יכולת פחות טובה מבדרך כלל ולאנה יש סיכוי גדול לקחת את זה ולזכות ביחסית הרבה נקודות בהתחשב בזה שיילנה עדיין מקום 9! אולי מוקדם מידי לדבר על זה בגלל שאנה עוד לא הגיעה לסיבוב השני... i love jealena dokic, אם אכן יתקיים משחק סמשנובה-דוקיץ´, בעד מי אתה?

.........זה קשה אבל.......

אני אהיה בעד יילנה. אומנם אני תמיד רוצה שאנה שלנו תצליח ותראה לעולם מי זאת ישראל..... אבל בכל זאת, אני מעדיף את דוקיץ´ כל כך ציפיתי למשחק הזה בין אנה לבין יילנה. רק חבל שלא מראים את הטורניר ביורוספורט או שמא כן?

אני קורא בזאת

לכולם להפסיק להעדיף טניסאיות לפי איך שהן נראות. מה זה שוק הבשר הזה? בשביל זה יש כל מיני אתרים באינטרנט - במיוחד בשביל זה! תאהבו את הטניסאית לפי איך שהיא משחקת ולא לפי הנתונים הפיזיים שלה. אדר מורג

אני לא מבין איך אתה מגיע לזה.....

שאנשים מעדיפים שחקניות לפי איך שהן נראות? ניקח דוגמא: אנה קורניקובה, דיברנו עליה כשהיא הייתה מדורגת גבוה. אני לא רואה שמישהו מדבר עליה עכשיו. ובמקרה שלי, אותו הדבר- לפי דעתי מקום 9 בעולם זה לא רע, ולכן אני מעדיף את יילנה. חוץ מזה, אני עוקב אחריה ממש מתחילת הקריירה שלה כמקצוענית, אולי שנה אחר כך. אני זוכר שהיא שיחקה בזוגות עם פטריק ראפטר,,,,, אולי באולימפיאדה......

תתפלא

עדיין יש הרבה אנשים שאוהבים את קורניקובה וחושבים שהיא אחת הטניסאיות הטובות בעולם. למה? כי היא נראית טוב. לעומת זאת לא תמצא מעריצים כמעט ללינדסי דבנפורט, בגלל שהיא לא נראית טוב כמו אנה. חובבי טניס אמיתיים אולי לא יתייחסו אל המראה החיצוני ויתרכזו בעיקר, אבל זה לא ככה אצל הרבה מאוד אנשים וחבל אדר מורג

hillly377

New member
אין בעיה!

אני אוהבת את קפריאטי הבטטה!

פה באמת היא מזכירה קצת בטטה ../images/Emo13.gif

אבל כיום היא נראית יותר בכושר ויותר רזה

hillly377

New member
זה מלפני שבוע

התמונה הזו מלפני שבוע, היא צולמה בטורניר במיאמי, לקפריאטי יש חתיכת גוף אבל מלא שרירים, בעיקרון זה הרבה בתלבושת, אצל כל השחקניות, יש תלבושות שממש מחמיאות ויש כאלה שממש לא...

אני יודע

רציתי לראות אם שוב פעם תהיה עירני
לא נורא, אם אני יורד לשטחים בקרוב אני לא אכתוב שום דבר בפורום בתקופה הקרובה. אדר מורג נ.ב לאן נעלמו אוהדי מכבי בדרבי?

hillly377

New member
מה זאת אומרת לאן?

מה זאת אומרת לאן נעלמו אוהדי מכבי בדרבי? לא ידעתי שהיו פה כאלה אבל בעיקרון אני הייתי מאוד בעד מכבי בדרבי.

רפי2002

New member
אוהדי מכבי נמצאים פה, ראית...:)

השאלה היא.....אין לי שאלה בעצם....
המשך שבוע טוב!

אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!

אני מוקף בים של צהובים. די זה כבר מעבר למגעיל תחזרו לדבר על טניס שאני אשכח שאתם צהובים הילי - את דווקא נשמעת בסדר, לא חשבתי... אדר מורג

hillly377

New member
לא נורא אדר...

לא שרופה על מכבי אבל גם ממש לא שרופה על הפועל, אני בכלל לא כל כך אוהבת כדורגל, אבל כשצריך לבחור אז בוחרים, ובעיקרון אני מעדיפה את מכבי, אבל אי אפשר לקרוא לי מכביסטית שרופה או משהו כזה. זה לא שאני לא חושבת שהפועל קבוצה גדולה שהשיגה השגים מדהימים העונה ומגיע לה כל הכבוד ובחו"ל הלוואי שהיא הייתה מנצחת כל משחק אבל בארץ... אני מעדיפה את מכבי.

רפי2002

New member
את לא צריכה להתבייש...

את יכולה להצהיר בגאווה: אני צהובה בדם

למעלה