סמשנובה ניצחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלון222

New member
סמשנובה ניצחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עלתה לשמינית הגמר מול מייגן שונסי,11 בעולם.הישג ענק.הכי ענק מאז שמינית הגמר בגראנד סלאמס.

hadar_ak

New member
מילא ניצחה...

חזרה מהתחלה זוועתית ופיגור של 6-1 בסט הראשון כדי לנצח 3-6, 2-6 בשני האחרים!!! כל הכבוד!!!

hillly377

New member
אנה בשמינית גמר, דוקיץ לא

הייתם מאמינים לכזה משפט אם היו אומרים לכם אותו בתחילת הטורניר, לי זה היה נראה די מוגזם אבל זה בדיוק מה שקרה הערב, אנה ניצחה בשלוש מערכות ואילו דוקיץ הפסידה בשתיים (6-0,6-3). אנה סמאשנובה ממש שיחקה אותה בסיבוב השלישי של הטורניר הזה. זה משהו שלא רואים כל יום משחקן או שחקנית ישראלית, לחזור מפיגור של 6-1 במערכה הראשונה זה משהו שיותר מתאים לראות מקפריאטי או מאחת מהויליאמסיות אבל אנה ממש שיחקה אותה בגדול. עכשיו השאלה לאן היא תגיע? יש הימורים? אני אומרים שהשמים הם הגבול, יש סיכוי לעבור את מייגן וגם את הרבע גמר, אבל החצי גמר נראה כבר קלוש ביותר... אבל, אין לדעת, הכל פתוח... בשמינית הגמר מחכות כבר סלש והנין...

oren987

New member
תוצאות+אם אנה תנצח את מייגן! ../images/Emo47.gif

קודם כל אני מצטרף לברכות של חברי לפורום על ההשיג המצוין של אנה שהוכיחה הרבה מאוד אופי אם החזרה למשחק!! אני סיימתי לחגוג את יום הולדתי (שדרך אגב עבר נפלא), ואני רוצה לעדכנכם,שבמידה ואנה תעבור את מייגן שונסי, היא תתמודד נגד המנצחת בין גאגליאראדי לבין מיסקינה, (ואת שתיהן ניתן לעבור), כך שהרבה מאוד תלוי במשחק שלה נגד שונסי - כי אנה מסוגלת להגיע עד לחצי הגמר אם תעבור את שני משחקיה הבאים!!!! (שם היא ככל הנראה תפגוש את ג´סטין הנין). ועכשיו לתוצאות שהושגו היום: J. Henin d. A. Serra Zanetti 63 60 L. Raymond d. T. Panova 62 61 A. Myskina d. N. Dechy 76(2) 75 A. Smashnova d. E. Dyrberg 16 63 62 A. Kremer d. J. Dokic 63 60 A. Sanchez-Vicario d. D. Bedanova 64 64 D. Hantuchova d. B. Schett 57 63 61 E. Gagliardi d. J. Husarova 62 60 A. Stevenson d. E. Dementieva 64 06 64 C. Black d. T. Tanasugarn 36 75 61 S. Farina Elia d. L. Osterloh 64 63 וגם פארינה אליה עלתה!! (והינגיס בדרך - למרות שבתחילת המערכה הראשונה היא מובילה 3-2 בלבד!!)

oren987

New member
זה פשוט לא יאמן, שאנה ברבע גמר ../images/Emo47.gif

פשוט, אין לי מילים - על הניצחון שלה על מייגן שונסי!! אני פשוט לא מאמין שהיא עשתה את זה, ושהיא בשמונה האחרונות בטורניר - שמכיל כל כך הרבה טניסאיות טובות!! פשוט כל הכבוד!! ולהדיח בדרך את גראנדה, ואת שונסי - פשוט לא יאמן!! זה ממש פנטסטי!! היא יכולה לדעתי לעבור גם את הרבע (שם היא תפגוש את גאגליראדי - שאם אני לא טועה, מדורגת נמוך ממנה), ואז היא יכולה לפגוש בחצי את הנין - שכרגע מאוד מתקשה במשחק שלה, והיא בפיגור במערכה הראשונה של 4-2!! הלוואי!!! הלוואי!!! הלוואי!!

אלון222

New member
אני הכי מאושר,אבל מבואס כי לא ראיתי

חזרתי הביתה בסביבות תשע וחצי,אבל התעסקתי בדברים אחרים.שכחתי מהשידור ביורוספורט (גם לא תארתי שישדרו את אנה) ואני מבואס כי אני המעריץ הכי גדול של סמשנובה בארץ ולא רק בזמן שהיא מצליחה,(נשארתי כל הלילה ער מהתרגשות כששידרו מאוקלנד) והחמצתי את המשחק!!!! לא האמנתי שתנצח את שונסי.את גגילרדי נצחה אנה פעמים רבות אבל גם הפסידה לה לפחות פעמיים.מה שבטוח את סמשנובה-גגילרדי לא ישדרו. אגב הנצחון על שונסי הוא כמעט הכי גדול בקרירה של אנה,אולי חוץ מהניצחון על נובוטנה שהיתה מדורגת 5 בעולם לפני כשבע שנים. ואגב את שונסי היתה אנה מנצחת בקלות בעבר בטורנירים בארה"ב אך זו נתנה קפיצה אדירה בקרירה והביסה את אנה 6-2,6-1 ביפן לפני כשנה. ועכשיו,תספרו לי הכל.זה היה בשידור חי או מוקלט ? ומי הקליט? ומי ישלח לי את הקלטת? אורן,הילי.HELP אני בהיסטריה.

oren987

New member
הנין בחוץ!!!! - מודחת!!! עפה!!! ../images/Emo47.gif

תחשבו על זה שיש לאנה סיכוי גם לגמר!!!!הלוואי!!!!!! אלון - אני לא יכול לרשום לך על המשחק - כי גם אני לצערי הרב לא ראיתי!! בקש מהילי!!! ליסה ריימונד גם בשמינית - ניצחה אן אן קרמר!!! בכל מקרה הנין בחוץ!!!!

hillly377

New member
אלון...../images/Emo42.gif

אז ככה, קודם כל אל תאבד תקווה בקשר לשידור המשחק הבא של אנה, גם את המשחק הזה יורוספורט לא התכוון לשדר. יורוספורט התכוון לשדר את המשחק הבא באותו מגרש בין ג´סטין הנין לדניאלה הנטוצובה אבל מכיוון שהמשחק של אנה נגד שונסי היה ארוך מאוד-שעתיים ושש עשרה דקות, הגיעה שעת השידור של יורוספורט (21:30) ואנה ושונסי היו עוד על המגרש באמצע המערכה השנייה ולכן יכולנו לראות את המשחק המעולה הזה של אנה בשידור ישיר, ולכן עדיין קיימת תקווה שנראה אותה גם במשחק הבא שלה, למרות שלא נראה לי. המשחק היה טוב, לא היו הרבה נקודות מדהימות כי הרי המשחק של אנה הוא משחק הגנתי של "לא לעשות טעויות ולחכות שהשנייה תטעה" ואכן זה הצליח לה(בסוף המשחק אנה רק עם 20 ומשהו טעויות לא נחוצות ואילו שונסי עם 60 ומשהו!), שונסי הצליחה לגבור עליה במערכה הראשונה (שלא שודרה ביורוספורט אז אין לי מה להגיד לך עליה) אבל מאמצע מערכה השנייה היא פשוט התפרקה לאט לאט, הנקודות היו ארוכות מאוד בעיקר עם כדורים ארוכים וגבוהים לכיוון הקו האחורי, כנראה שונסי חשבה שיצליח לה לשחק באותה טקטיקה של אנה ולחכות שאנה תעשה את הטעויות אבל זה ממש לא הצליח ואנה לקחה את המערכה השנייה. במערכה השלישית אנה כבר שלטה לגמרי ושמרה על שני משחקוני ההגשה הראשונים שלה וגם שברה את שני משחקוני ההגשה הראשונים של שונסי דבר שהוביל ל4-0 לאנה! פשוט לא ייאמן! בשלב זה שונסי התפרקה לגמרי, היא פשוט לא ידעה מאיפה זה בא לה וזרקה את המחבט, שונסי ניסתה לשנות טקטיקה והחלה לתקוף, דבר שהצליח לה כדי לקחת משחקון הגשה אחד אבל כאן זה הסתיים ואנה לקחה את הסט האחרון 6-1! ממש ממש כל הכבוד! לא להאמין שאנה שלנו ברבע גמר והנין ודוקיץ לא! הישג נפלא! יש לי אמונה גדולה באנה שהיא תגיע עוד יותר רחוק בטורניר הזה! ואל תשכחו מעכשיו אנה בTOP 50! אה ולא הקלטתי ולא נראה לי שמישהו אחר הקליט, השידור של אנה די בא בהפתעה. הדר גם ראתה את המשחק אז אולי יש לה מה להוסיף...

oren987

New member
מדהים! ומי ייתן שנזכה לעוד כמה ../images/Emo47.gif

משחקים כאלה של אנה!!! הילי - תודה רבה על הדיווח - חבל שלא ראינו - פשוט חבל!! הלוואי - ותגיע רחוק יותר!! הלוואי!! - דרך אגב השיווצרית שאנה תתמודד מולה ברבע הגמר - מדורגת 70 בעולם. וכרגע - פארינה אליה מובילה 3-1 מול ארנצ´ה סאנצ´ז ויאקריו במערכה ראשונה.

hadar_ak

New member
חבל...

לכל מי שפיספס...באמת משחק שחובה לראות, לצערי לא הקלטתי. אז נכון, היא משחקת את כל המשחק מהקו האחורי ולא עולה לרשת, אבל היא נלחמת על כל כדור והוציאה נקודות מכדורים אבודים, היא פשוט שיחקה טוב כל המשחק ואל תשכחו שגם בסט הראשון היא חזרה מ- 5-1 ל- 5-4 והיו לה 2 נקודות שבירה להשוות ל- 5-5... מייגן פשוט נאבקה מולה ולא הסתדרה וכמו שהילי אמרה היו לה יותר מ 60 טעויות... הרבה יותר מאנה... כל הכבוד לאנה, היריבה הבאה היא מדורגת 70 שלדעתי יהיה משחק יותר קשה מאלו שהיו עד עכשיו ולו בגלל העובדה שאנה מדורגת גבוהה יותר. הלוואי - זה כל מה שיש לי להגיד. בעצם, הלוואי וכל הכבוד!!!

hillly377

New member
קצת פרטים...../images/Emo63.gif

צריך לשים
למה שקורה בחצי השני של הטבלה, בזמן שבחצי של אנה מתעופפות להן על ימין ועל שמאל כל השחקניות עם הפוטנציאל להגיע לגמר או לחצי גמר (דוקיץ´, הנין, קלייסטרס, שונסי וכו´) בחצי השני של הטבלה נשארו עדיין ארבע שחקניות מעולות-סנצ´ז ויקריו, מוניקה סלש, אמנדה קוצ´ר ומרטינה הינגיס (ואחת מהן תגיע לגמר). אנה משחקת היום בשעות המאוחרות של הלילה נגד gagliardi, המשחק כנראה לא ישודר ביורוספורט בגלל שהוא יהיה מאוחד יותר משעת השידור שלהם, יכול להיות שהם ישדרו אותו מחר לא בשידור ישיר. המשחק שישודר הוא כנראה רבע הגמר בין ליסה ריימונד לדניאלה הנטוצובה.

hillly377

New member
ראיון עם אנה../images/Emo56.gif

קודם כל מי שמעוניין יש ראיון כתוב עם אנה באתר של הטורניר: http://www.pacificlifeopen.com/players/interviews/smashnova_monday.htm לאחר העלייה לרבע הגמר. בנוסף אתמול בחדשות ערוץ הספורט המאוחרות הייתה שיחת טלפון ישירה עם אנה משהו כמו שעה לאחר הניצחון, אנה אמרה שהיא ניצחה את המשחק בזכות "my character" ו"the will to win" בנוסף שנשאלה על המשך הטורניר היא אמרה שאם גאגליארדי הגיעה גם היא לרבע גמר זה אומר שהיא משחקת טוב והיא נמצאת "in good form".

oren987

New member
פשוט מבאס אותי!!! ../images/Emo47.gif

אבל היום אני לא אוכל אפילו לעקוב אחר ההתמודדות של אנה!! אני צריך להגיש עבודה ענקית למחר, ולכן אני אהיה עסוק מאוד, ורק מחר בבוקר אני אתעדכן - וזה ממש מבאס אותי!! בכל מקרה אני מאחל המון בהצלחה לאנה - שהלוואי ותצליח לעלות לחצי הגמר!! כרגע בחצי הגמר השני - ריימונד בפיגור של משחקון 1-2 נגד הנטוקובה (זו שהדיחה את הנין!!). הלוואי!! הלוואי!! הלוואי!!

אלון222

New member
בסוף ראיתי בשידור החוזר

פתאום נזכרתי שיורוספורט בבוקר נותנים לפעמים שידורים חוזרים.שמתי להקליט והלכתי לעבודה.ועכשיו ראתי את כל מה שהדר ראתה אתמול,רק בלי המתח. אנה יכולה לעבור את גגילארדי,למרות שהן די שוות כוח לדעתי.שתיהן מלאות בטחון עצמי עכשיו .אני זוכר שני נצחונות של גגילרדי ושניים של סמשנובה בהיסטוריה שלהן.בדרך לתואר בקנוקה אנה הביסה את עמנואליה 6-2 6-0 אם נעבור אז אין שום סיכוי לעבור את חצי הגמר וזאת למרות שהנטקובה וריימונד הן לא בשמיים,אך הן בעלות תואר גרנד סלאם בזוגות ומשחקות בשיטת הגש ורוץ לרשת.צורת משחק שלדעתי אין לאנה סיכוי נגדה. הגמר הצפוי-הנטיקובה,הינגיס.והללואי סמשנובה-סלש.

hillly377

New member
לא נחמד לשמוע אבל אתה צודק../images/Emo4.gif

אם אנה תנצח את גגילרדי היום בלילה יהיה לה מאוד קשה לעבור את הנטוצובה ששיחקה ממש טוב בניצחון שלה נגד ריימונד. זה יהיה ממש מגוחך לראות את דניאלה הנטוצובה עם כל ה-181 סנטימטרים המרהיבים שלה לעומת אנה הקטנה וזה יפעל לרעתה של אנה. אבל כמו תמיד לכולנו יש הרבה תקווה והרבה אמונה וזה יכול לקרות והמון המון
לאנה!

oren987

New member
עצוב ונגמר!!! ../images/Emo47.gif

כל כך התרגשנו בימים האחרונים, היה נדמה שזכינו לעידן חדש אצל אנה ואצלנו - שגרם לתחושות נפלאות, אם ההצלחות של אנה בטורניר. אבל כנראה שלכל דבר טוב, יש גם סוף (רק חבל שהוא עם כזה טעם של החמצה). בכל מקרה אנה תכנס לרשימה של 50 הראשונות, ואנחנו יכולים רק לקוות, שיהיה לנו שוב את ההזדמנות הנפלאה לראות אותה - מגיעה לשלבים גבוהים כל כך, בטורנירים גדולים, ומי יודע - אולי לקחת עוד איזה תואר השנה!! היה קשה לראות היום בבוקר את התוצאות, בעיקר לאור הקלילות שבה הפסידה אנה - ללא קושי!! אין מה לעשות!! - עצוב ונגמר!! עצוב ונגמר!!

hillly377

New member
בכל זאת-הישג../images/Emo66.gif

נראה לי שכולנו פה קצת העלנו את הציפיות ככל שאנה התקדמה בטורניר, והניצחונות שלה בסיבובים הראשונים נראים לנו פתאום עכשיו מובנים מאליהם. אז להזכירכם, אף אחד מאיתנו לא חשב שאנה תגיע כל כך רחוק בטורניר הזה וזה הישג ממש יפה בשביל אנה להגיע לרבע הגמר, ברור שחבל שהיא לא הצליחה יותר מזה אבל בפני עצמו זה כבר הישג יפה, בייחוד שהיא ניצחה בדרך שתי מתמודדות שמדורגות מעליה, אחת מהן מדורגת שישית בטורניר. בקיצור, כל הכבוד לאנה על ההגעה לרבע הגמר ולכניסה ל50 הטובות בעולם!

hillly377

New member
חצי הגמר../images/Emo108.gif

בחצי הגמר הראשון שישודר היום בערב בשידור ישיר מיורוספורט יתמודדו דניאלה הנטוצובה ועמנואלה גגליארדי (ההימור האישי שלי הוא דניאלה הנטוצובה שבזכות הנצחונות בטורניר הנוכחי כבר בשבוע הבא נכנסת לtop 20). בחצי גמר השני-המשחק של הטורניר-סלש נגד הינגיס, הלוואי שסלש תיקח! ההעפלה לחצי הגמר הייתה די קלה להינגיס שעשתה זאת בשתי מערכות נגד אמנדה קוצר (שלקחה רק 3 גיימים בכל המשחק!), לסלש היה קצת יותר קשה נגד סנצז ויקריו, נדרשו לה שלוש מערכות אבל בסופו של דבר היא לקחה את המשחק.

oren987

New member
הגמר!! ../images/Emo47.gif

האנטוקובה נגד הינגיס!! הרוסיה ניצחה בשלוש מערכות את גאגליראדי שניצחה את אנה שלנו והינגיס ניצחה את סלש בשתי מערכות. להזכירכם (והכל רשום), אני הימרתי עוד מתחילת הטורניר על הינגיס כזו שתנצח בגמר - ותזכה בסופו של דבר!! כנראה שזה שוב יהיה נכון - אחרי ההצלחה שלי בהימור על סרנה בטורניר הקודם!!

hillly377

New member
הנטוצובה-מה אתם חושבים?!

לדעתי היא ממש תותחית! ראיתי אותה משחקת וממש התרשמתי, זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה אותה ולא פעם הראשונה שאני מתרשמת ממנה, לדעתי יש לה עתיד גדול והפריצה שלה מתרחשת ממש עכשיו (בזוגות היא כבר לקחה תואר גרנד סלאם בזוגות מעורבים וכבר השתתפה בגמר גרנד סלם בזוגות נשים)! ממש יופי של שחקנית, הלוואי שהיא תיקח את הינגיס היום! שידור ישיר ב1:45 ביורוספורט! וד"א לאן נעלמתם בימים האחרונים? היה פה ממש יבש... לקחתם קשה את ההפסד של אנה, הא?

למעלה