אלון...../images/Emo42.gif
אז ככה, קודם כל אל תאבד תקווה בקשר לשידור המשחק הבא של אנה, גם את המשחק הזה יורוספורט לא התכוון לשדר. יורוספורט התכוון לשדר את המשחק הבא באותו מגרש בין ג´סטין הנין לדניאלה הנטוצובה אבל מכיוון שהמשחק של אנה נגד שונסי היה ארוך מאוד-שעתיים ושש עשרה דקות, הגיעה שעת השידור של יורוספורט (21:30) ואנה ושונסי היו עוד על המגרש באמצע המערכה השנייה ולכן יכולנו לראות את המשחק המעולה הזה של אנה בשידור ישיר, ולכן עדיין קיימת תקווה שנראה אותה גם במשחק הבא שלה, למרות שלא נראה לי. המשחק היה טוב, לא היו הרבה נקודות מדהימות כי הרי המשחק של אנה הוא משחק הגנתי של "לא לעשות טעויות ולחכות שהשנייה תטעה" ואכן זה הצליח לה(בסוף המשחק אנה רק עם 20 ומשהו טעויות לא נחוצות ואילו שונסי עם 60 ומשהו!), שונסי הצליחה לגבור עליה במערכה הראשונה (שלא שודרה ביורוספורט אז אין לי מה להגיד לך עליה) אבל מאמצע מערכה השנייה היא פשוט התפרקה לאט לאט, הנקודות היו ארוכות מאוד בעיקר עם כדורים ארוכים וגבוהים לכיוון הקו האחורי, כנראה שונסי חשבה שיצליח לה לשחק באותה טקטיקה של אנה ולחכות שאנה תעשה את הטעויות אבל זה ממש לא הצליח ואנה לקחה את המערכה השנייה. במערכה השלישית אנה כבר שלטה לגמרי ושמרה על שני משחקוני ההגשה הראשונים שלה וגם שברה את שני משחקוני ההגשה הראשונים של שונסי דבר שהוביל ל4-0 לאנה! פשוט לא ייאמן! בשלב זה שונסי התפרקה לגמרי, היא פשוט לא ידעה מאיפה זה בא לה וזרקה את המחבט, שונסי ניסתה לשנות טקטיקה והחלה לתקוף, דבר שהצליח לה כדי לקחת משחקון הגשה אחד אבל כאן זה הסתיים ואנה לקחה את הסט האחרון 6-1! ממש ממש כל הכבוד! לא להאמין שאנה שלנו ברבע גמר והנין ודוקיץ לא! הישג נפלא! יש לי אמונה גדולה באנה שהיא תגיע עוד יותר רחוק בטורניר הזה! ואל תשכחו מעכשיו אנה בTOP 50! אה ולא הקלטתי ולא נראה לי שמישהו אחר הקליט, השידור של אנה די בא בהפתעה. הדר גם ראתה את המשחק אז אולי יש לה מה להוסיף...