סמשנובה-נעלמה?

אלון222

New member
סמשנובה-נעלמה?

מאז ההפסד בסיבוב הראשון באוס´ היא נעלמה.מישהו יודע באיזה טורניר היא חוזרת?

oren987

New member
כן, יש עוד איזה חודש!!

אנה לא נרשמה לטורנירים הקרובים שהיו בבלגיה, דוחא, ממפיס וכו... (רצתה לנוח אחרי הזכיה), אבל אל תאגה היא תחזור בקרוב!! לפי מיטב ידיעתי היא רשומה לטורניר שיחל בעוד כחודש (כנראה בארה"ב).

אלון222

New member
חבל

בשנתיים האחרונות אנה שיחקה בשני טורנירי האולמות של פריס והנובר (השנה באנטוורפן).השנה לדעתי היא לא התקבלה.ההרשמה נסגרה כשאנה היתה במקום ה-88 בעולם.לדוחא וקטאר היא לא נסעה כי אלו מדינות ערביות. אבל ציפיתי שתשחק בבוגוטה או ממפיס בדרך לטורנירים הגדולים של ארצות הברית ששם אין לה כ"כ סיכוי.כשהיא לא בטורנירים אז לא תמיד יש ענין בשלבים המוקדמים בשבילי.

oren987

New member
אלון- הרשמת אותי!!../images/Emo47.gif

ס´חתיין על הידע, זה אומר שאתה אוהד טניס אמיתי!! אני אשתדל לעדכן אותך, לאיזה טורניר היא נרשמה ברגע שהיא תירשם!! מבטיח!!

oren987

New member
אנה נרשמה לטורניר- מידע מהתנור../images/Emo47.gif

האינדיאן וולס - פאסיפיק, שיתקיים בתחילת חודש הבא בארה"ב!! אנה נכון לעכשיו - רשומה לטורניר!!

אורן מה קורה עם יילנה??????

אני קצת מודאג, כי גם היא לא הופיעה לגמר של טורניר פריס וגם פרשה מאנטוורפן. הפציעה של חמורה??????.

oren987

New member
לאוהב יילנה דוקיץ - אל תדאג../images/Emo47.gif

יילנה אומנם פצועה, ואף פרשה מטורניר ממפיס בעקבות זאת, אבל הפציעה היא לא חמורה, וככל הנראה היא תופיע במספר טורנירים להם היא רשומה בחודש הבא!! ואל תדאג, היא גם מדורגת כרגע במקום הגבוהה ביותר אליו היא הגיעה - 6, והיא מתכננת להישאר בעשיריה עוד תקופה ארוכה!!

למעלה