סמתי לב שהרבה רוכבים מפחדים מי אילת

jeblesh

New member
סמתי לב שהרבה רוכבים מפחדים מי אילת

וחולמים עליהה הכבנה הי לרכיבה מי הצפון לאילת מין טיול טורינג שפשוט נישמע טוב (וגם כיף לא נורמלי) אני לא פונה אל רוכבים וותיקים שכבר גמעו טיולים של 50 ו60 קילומתר ויודעים שזה לא סיפור גדול אילה רוכבים שלרוב מטילים 20-30 קילומתר אז "זה לא קשה זה לא קשה ביכלל זה דווקה קל" אין מימה לפחד אסיתי את המסלול הזה ב"שאנטי" כמה פעמים אני לא רוכב כביש ולא XC ואין לי כושר ביכלל הפעם הרישונה היתה בגיל 13 וזה פשוט תענוג גדול מי שחושב על זה ואומר שנה הבעה כי אין לי כושר או אני צריך אופנים טובות יותר שלא לדבר על אופני כביש כולשהם שלא יתפרקו אז הינה תמונה מי שנת 94 בה אבא שלי מציג את כול אימת הכרס שלו ליד אופני המדבקה שרכש ב600 שקלים אים כושר של חולה אסתמה ממוצע זחלנו ב4 ימים מי כרמיאל לאילת ממש אבל ממש אין מימה לפחד הקילומתרים זורמים הנוף מישתנה לאט לאט מול הענים שלך פשוט תענוג אז לכול החולמים תפסיקו לחלום תהפחו את זה למציעות אחשב זה הזמן לטיול שקזה תימצאו חור בגשמים וצאו לדרך!

ilanfe

New member
שגיאות הכתיב- בכוונה?

בכמה זמן "אסית" את המסלול? (אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד...) אילן

jeblesh

New member
לא זה לא בכבנה

"זחלנו ב4 ימים מי כרמיאל לאילת" היה רשום לך אקרונית 12-14 שעות ביום על האופנים (אחריי כולכח הרבה זמן מתחילים לפדל בהליכה זה מצחיק ...) בלי מחשבים ובלי כלום ככה שאני לא יודע כמה זה נטו על האופנים או מהירות ממוצעת וכו (באותו הזמן גם לא היו את הפריבילגיות האילה עד כמה שזכור לי) אבל בפעם הרישונה לקחנו איתנו הרבה ציוד וגם אבא שלי אסמתי אז עליות של יותר מי 10-12 מעלות עלינו ברגל אתה יכול ליראות בתמונה שהינו בג'ינס וחולצה רגילה הקצב ממש אבל ממש איטי בקיצור קשה אני אומר כול אחד יכול אני מיקוון לזה שכול אחד יכול בנאדם אים קושר ממוצע יכול לירכב את המסלול הזה ב3 ימים והרבה פחות זמן בכול יום

Nadav Fix

New member
לאילת לאילת../images/Emo79.gif

לדעתי יש כמה רוכבים שכן רכבו לאילת. ואין כאן פחד, זה פשוט לוקח זמן רב יחסית לטיול אופניים. ואם מדובר על רכיבת כביש! זה משהו אחר..

למעלה