סןפש תל אביבי קצרצר

סןפש תל אביבי קצרצר

קיבלנו "פס" ללילה ובילינו שישיבת בת"א, עכברי פרובינציה שכמותנו
שישי בוקר הסתובבנו בשרונה מרקט, לי זו היתה הפעם הראשונה. מצועצע אך חביב בעיני, שתינו תה בחנות התה, מודה שהחיך הלא די עדין שלי לא חש בהבדל מתה מסחרי
ודגמנו אקליירים בפושון.
צהריים אכלנו ליד המלון, בבינדלה. נהננו מאד מהארוחה, הן מהאוירה נעימה, הן מהמנות הטעימות גם אם לא מיוחדות, והן מהקירבה לשנצ במלון
אכלנו מנות שגרתיות למדי: לראשונות הוא הלך על סלט קפרזה, שהטוויסט שלו היה ארוגולה (או עשב אחר? בכל מקרה לא הביזיליקום שאני רגילה לראות בסלטים כאלו) וארטישוק, ואני על קלמרי על הפלנצה עם רוטב סלק אם זכרוני אינו מטעני, שהיה טעים ורענן
עיקריות שנינו הלכנו על פסטות, שלי רביולי עם ירקות ירוקים ושלו ראגו, בשני המקרים הפסטות עצמן היו עשירות ומשובחות וזה לגמרי הרים את המנות. לצערי לא נותר לנו מקום לקינוח, מחדל רציני.
בערב אכלנו קל ברוטשילד 12 שנבחר אקסלוסיבית עקב קרבתו למלון. אחד המקומות המוזרים שיצא לי לדגום, לעכברת כפר שכמותי הוא הרגיש כמו נטו תל אביביות על הקלישאה שנלוית לזה.
ארוחת הבוקר בדה דה ודה היתה מענגת במיוחד, הקפה היה אחד הטובים שיצא לי לטעום על אף שכלל לא ציפיתי לזה שם, וגם האוכל עצמו היה פשוט, טרי וטעים עד מאד.

תראי, תשמעי, אחרי שנתיים וחצי בלי לילה זוגי אני

חוששת שגם אוהל צבאי היה מוצא חן בעיננו

ובנימה רצינית:
המיקום מעולה (רוטשילד פינת נחלת בנימין), השירות אחלה, ויש חניה תת קרקעית בשפע (אמנם בתוספ תתשלום אבל לגמרי מתנה מבחינתי)
החדר פיצי ממש, החלון לא נפתח ולי אישית הרגיש קצת קלסטרופובי. ללילה בודד זה אחלה, ליותר מזה אולי הייתי מתבאסת

למעלה