סנדלים וגרביים

s h u r i k

New member
סנדלים וגרביים

קודם כל תיכנסו לקישור ואז תמשיכו ליקורא את ההודעה! למה אני מראה לכם את זה?! כי ניזכרתי שכשעליתי לארץ הלכתי עם סנדלים וגרביים, וכל הילדים צחקו עלי ביגלל זה (טראומה). ואני לא הבנתי מה לא בסדר בזה כי ברוסיה זה היה נהוג ככה ואף אחד לא צחק עלי.... בקיצור כשאני ניזכר בזה אני חושב לעצמי איך לעזאזל יכלתי ללכת ככה. וכשאני רואה מישהו הולך עם סנדלים וגרביים אני ישר חושב איזה רוסי זה. היו לכם מיקרים דומים, כלומר שצחקו עליכם רק בגלל שעשיתם משהו שהיה נהוג ובסדר מהמקום שעליתם ממנו ובארץ זה ניראה משונה? אאאההה........ סתם משעמם ליייייי ....... החיים דפוקים.........!!!!!!!!! "החיים הם לא בישביל אלו שאוהבים לחלום"

vk3

New member
../images/Emo62.gif נושא מאוד מעניין ../images/Emo70.gif

העלית נקודה מאוד חשובה !!! אני זוכר את זה מצויין וזה קיים עד עצם היום הזה... אני ממש לא קולט מה " מגעיל" בסנדלים עם רגביים ??? ילידי הארץ ממש עשו מזה מחזה וגרמו לכול עולה להרגיש ממש
... ! שוב, הכול נובע ממושפעות יתר של ארצנו, הכתבות אופנה מחו"ל וחוסר עמוד שדרה ! אם נוח לי, אלך גם היום בסנדלים עם גרביים וכולם על ה*** שלי... אני זוכר שלפני שנה, בגלל פצע או משהו לבשתי סנדלים עם גרביים כדי למנוע חיכוך יתר והייתי לבדיחת היום... כאילו, יש גבול לפיגור ? אני לא מבין את זה. וגם, אם אני יוצא לזרוק זבל, לרוב אני בגרביים, כי לבית ספר אני נועל נעלי ספורט וגרביים ( זה בסדר, תודה לאל) וכאשר חוזר הבית אני נשאר בהן ונועל נעלי בית. אז כשאני יוצא לזרוק זבל אני בנעלי בית עם גרביים... וכמה שאני מקבל צומי...
מתי נתבגר

s h u r i k

New member
מאה אחוז צודק!!!

יש לי קטע עם חולצות ארוכות. אני לא ממש אוהב חולצות ארוכות לכן כל חולצה ארוכה שיש לי אני ZAPRAVLAU (אני לא יודע איך אומרים את זה בעיברית). וכשאני הולך לבית ספר ככה, הערסים הקטנים (גם גדולים) מיסתכלים עליי מוזר ואפילו צוחקים על זה וישר אומרים שזה כזה רוסי. (כמובן שהם מייד חוטפים מכות ממני ומאוד כמה רוסים (גם הגדולים)). מתי נתבגר?- שאלה טובה! תשובה עדיין לא מצאתי!

n u l i t

New member
חחח... יש מצב !

לא זוכרת משו ספציפי, אבל זה בטח כי אני מדחיקה. אני כןןן זוכרת במפורכש שסטיב ארקל לבש סנדלים עם גרבים- ואם הוא לא "קול", אז לא יודעת מי כן.

vk3

New member
חחחחח... ../images/Emo132.gif Did I do that ../images/Emo35.gif

למעלה