סנדלים להליכה מרובה

try me1

New member
סנדלים להליכה מרובה

שלום, אני מתכנן בקיץ טיול לאירופה. אני מאמין שיהיה לוהט.אני רוצה לקנות סנדלים שיהיו נוחים, אורטופדיים ויפים. (הרבה הליכה בעיר) חשבתי על 3 אופציות (אולי אתם מכירים אחרות) - לי יש כרגע כפכפים. ואני מאמין שבגלל שחסר להם סוגר מאחור - הם בעייתיים להליכה רבה. סנדלי שורש- אני מאמין שיוכלו לשמש אותי גם בטרקים בחו"ל מחוץ לעיר. סנדלי טבע - הבעיה שאין להם אחזיה מאחור. אותה בעיה כמו הפכפכים. סנדלי ספורט - יותר אלגנטיות. יותר נעים אולי להסתובב איתן במקומות ציבוריים באירופה. חסרון: זה שהן סגורות יחסית- גורם לזיעה או ריחות לא נעימים? http://www.keenfootwear.com/product/ss10/shoes/men/waterfront/newport h2 מישהו יודע להמליץ ? (המלצות על חניות עם הנחות ל"חבר" סטודנטים או עובדי הייטק - בהודעה פרטית- יתקבלו בברכה). או אם יש כאלה באוסטליה (קרוב משפחה מגיע בקרוב)

IceCold 3000

New member
היי

לגבי הסנדלי טבע אני מניח שכבר ענית לעצמך, אין אחיזה = לא טוב להליכה מרובה. סנדלי ספורט, אמרת שאתה מחפש משהו להליכה מרובה, וכמובן שלא תרצה שהסנדלים יסריחו ותצטרך לשתוף אותן כל יומיים. אני מניח ששורש זאת הבחירה שלך, יש להם כמה וכמה דגמים, לפי מה שאני יודע להליכה בעיר יש להם דגם שנקרא סיטי-ספורט, הן גם 'מעוצבות' יותר יפה מהשורש הקלאסיות, אתה מוזמן לנסות אותן, ולטיולים אני שמעתי שהכי טוב זה זה סטרים. אני מציע לך לחפש בחנויות עודפים של למטייל/ריקושט וכו'. לפני כחודש נכנסתי לחנות עודפים של למטייל ושם זוג סטרים עלה 270, והמחיר הרגיל הוא באיזור ה-320. תעיף גם מבט בזאפ, שם תוכל להשוות בין חנויות ואולי אפילו להזמין מהאינטרנט, אבל אל תשכח לקפוץ סתם לאיזה חנות ולמדוד דגם במידה שלך. יש לציין שלי אישית אין סנדלי שורש ואני עונה רק מדברים ששמעתי מחברים שיש להם שורש כבר שנים, והלכו איתם לטיול/לעיר.

try me1

New member
אין לך מושג

במקרה איזה חניות עודפים אני יכול למוצא סנדלי שורש באזור ב"ש, אשדוד או הרצליה פיתוח?

IceCold 3000

New member
כנס לכל אתר

של רשת שמתעסקת בציוד למטיילים, כמו ריקושט/למטייל/אמגזית וכו' וכו' ותבדוק איפה יש להם חנויות עודפים, אני מכיר רק אחת של למטייל בירושלים.

למעלה