סנדלים - מכתבי איום של המנהל...

סנדלים - מכתבי איום של המנהל...

לכל המסנדלים שלום היום קבלתי מכתב איום מהמנהל, שאם תוך 10 ימים לא אקיים את החוק הנ"ל יבולע לי. אני מניח שכולם קיבלו. א. היות ורק למגידו טסתי בחודש האחרון, האם היה שם שטינקר? ב. מה עושה האגודה "תכלעס" בענין? הרי ברור כבר לכולם (למעט לשר) כי ההוראה לא ניתנת לביצוע מבחינה בטיחותית? ג. חבר ששם סנדלים במטוס, קיבל סטיית מצפן של 15 מעלות!!!!! ברור שהוא זרק את הסנדלים מהמטוס. ד. האם אי אפשר להוציא צו מניעה עד לקבלת אישור בטיחותי מיודעי דבר? סינדול נעים טומי

לכל חברי האגודה

דברתי עם מספר חברי הנהלת העמותה בנושא (כן אני חבר), ואף הצעתי פתרון שלא כאן המקום לפרטו. למיטב הבנתי הטיפול צולע עקב פוליטקה. יותר מזה אני לא רוצה להוסיף. כל מי שקיבל מכתב אישית, אני ממליץ לכתוב תשובה לשר התחבורה, שאומרת בקיצור: 1. קיבלתי את מכתבך. 2. מבקש לדעת מתי וכיצד ערכתם את הבדיקה. לדעתי לא ערכתם. אני רואה בחומרה הודעה של רשות ממשלתית על ביצוע בדיקות שבפועל לא בוצעו, הכל במסגרת "מכתב איומים" שמקומו במשטרים אפלים. 3. טרם קיבלתי מכם רשימת מנעולים תקינים. יש רק מכתב שמדבר על מוצר של איזה חברה, אך לא קבלתי את שם המוצר ואת התקן שהוא עומד בו, ולכן אין באפשרותי לפנות לשום גורם בנושא. 4. לתשומת לבך, ברגע שאקבל מכם את רשימת המנעולים המורשים, אפנה לחברת ססנה לקבלת אישור להרכיב אחד מהם על המטוס, למנהל התעופה לברר האם הם מאשרים הרכבה כזאת והאם בדקו את בעיות בטיחות הטיסה, וכן לחברת הביטוח, לברר אם הביטוח שלי יהיה בתוקף לאחר התקנה. 5. למותר לציין שאני חושב שהאביזרים שראיתי דגמים שלהם עד היום אינם נותנים פתרון סביר ומהווים סכנה בטיחותית גם יחד. זאת אינה דעתי האישית - אלא דעת רוב המומחים בנושא זה, כולל אנשי מנהל התעופה. 6. עד אשר אקבל את כל הפרטים והאישורים הנ"ל לא אוכל לפעול על פי הוראת הבטיחות שהוצאת. אני מבהיר כי בכל מיקרה שתוטל עלי סנקציה במצב שנוצר, אפעל בכל האמצעים החוקיים העומדים בפני בכדי להסיר את הסנקציה ולקבלת פיצוי על הנזק שיגרם לי. 7. מפתיע אותי שבעקבות ספטמבר 11 הוצאה הוראה זאת דווקא למטוסים קלים, כאשר לכולם ברור שהסכנה האמיתית היא במטוסים כבדים, ודווקא להם (מעל 6 טון) אין הוראת "סינדול". אבקש לקבל את התיחסותך לנושא.

כל הכבוד!!!

למרות שלדעתי זה לא ממש יעזור. איך אומרים? Fight fire with fire אז אנחנו צריכים להילחם בביורוקרטיה בביורוקרטיה. אני בעד!

תגובות למכתב איום

מיקי שלום קיבלתי את רעיונך במלואה. המכתב יוצא לדרך - לא שזה יעזור. שר התחבורה ממילא לא עונה לכלום. הוא וחבריו עסוקים בלהרוס את המדינה, במקום לתקנה. "שותים בירה ומדברים שטויות...") ומי שלא מכיר: הקוף שותה בירה במסבאה, ומתפאר לפני כל העולם שלאחר הבירות הוא הולך הביתה ומשכיב את הלביאה. השמועה מגיעה לאזנו של האריה, ההוא מגיע עצבני למסבאה ושואל את הקוף מה הוא עושה. הקוף עונה לו: "שותה בירה ומדבר שטויות..."

יפה, מיקי!

סוף, סוף מיקי, אתה מפנה חרצובות לשונך לכתובת הנכונה!!! והאמן לי, מיקי, כי עדיף כך. והנה מצאנו את "החלוץ המרכזי" בסניף ה-EAA !!! חג שמח אריאל אריאלי.

דור לוי

New member
2 הצעות../images/Emo91.gif

שלום לכולם א. לסעיף 5.: באופן אישי לא ראיתי אף מתקן כזה? האם מישהו ראה ויכול לתת פירסום? במצב כמו שתיארתי - סעיף 5 שמיקי הציע אינו נכון וראוי להתאמה: מישהו יכול להציע ניסוח עדיף או לתת מידע כזה? ב. לפניה עצמה: אני מבין מהרמז שיש בעיה פוליטית שבעטיה האגודה לא פונה? במקרה זה אני ממליץ להשתמש במנגנון של פורום פניות לאנשי ציבור. שיטת הפעולה בפורום מתוארת במכתב הפתיחה. מנסיוני, שליחת מכתב וציון שמדובר במכתב גלוי - ופניית הפורטל למעקב בהחלט יכולות לסייע לקידום נושאים. בברכה דור

mayafit

New member
קפקפים לפיסחים

אכן גם אני קיבלתי את המכתב המחוצף הזה. לא המתנתי הרבה ושלחתי להם חזרה את מכתבם המקורי בתוספת דרישה לקבל הסבר לגבי הבדיקה שביצעו עלי ומתי עברתי את העבירה המיוחסת לי. כמו כן דרשתי את התנצלותם למקרה ולא תהיה להם תשובה ענינית. מכתבו של מיקי גולן מצויין ואני מציע לכל מקבלי המכתב להגיב בצורה כל שהיא, להפציץ את המנהל בתגובות כאלו או אחרות, כל אחד בהתאם לכישרונו או מצב רוחו בקבלת המכתב, ולהוכיח למנהל שאיננו עדת שוטים או מיעוט שקט. פניה זו היא לכולם, אל תחכו שמישהו יעשה עבורכם את העבודה (!!!)

תודה והערה

אני שמח על התגובות האוהדות. אני מציע לאנשים שקיבלו את המכתב לשלוח תגובה לא בגלל שזה יעזור בפני עצמו, אלא בגלל השלב הבא. מבחינה משפטית, אתה חייב להגיב לכל שטות כזאת, אחרת אם וכאשר הנושא מגיע לבית המשפט, וישאלו אותך מדוע לא טיפלת, לא תוכל להשיב "טוב כולם קיבלו מכתב טפשי אז לא התייחסתי". זה לא עובד בבתי משפט. לעומת זאת, אם השר לא עונה למכתב התגובה שלך, יש כאן מנהל לא תקין, ויש להם בעיה בהטלת קנסות מנקודה זאת ואילך (שוב, על פי בית המשפט)

למעלה