סנדלים/נעליים לבנות שנתיים

eladbad

New member
סנדלים/נעליים לבנות שנתיים

שלום לכולם, פרסמתי הודעה דומה בקומונה של ארה"ב ופונה גם פה אליכם אם יש כאלו מאירופה.
עקב מבחר דל ביותר ומחירים אסטרונומיים כיאה לישראל, פונה אליכם בבקשה קטנה ממדינתנו הקטנה והיקרה :)
אם תוכלו להמליץ לי על מס' מותגים טובים שנחשבים נוחים ואיכותיים לילדה כבת שנתיים ואם יש אתרים מומלצים מעבר ל6PM ולאמזון אשמח גם כן למידע.
ואגב אני רוכש המון בגדים לילדה מנקסטת אך עדיין לא הזמנתי נעליים משם אם מישהו יכול לחוות דעה על איכותן.
תודה רבה לכולם ושבוע טוב

הפרש המחירים באמת מצדיק את זה?

באנגליה סנדלים של נקסט באמת יכולים להיות זולים, אבל אני לא בטוחה שהאיכות שלהם כל כך טובה (ואם לא מפריע לך שהם מיוצרים בתנאים מחרידים במזרח העני). סנדלים של חברות טובות יחסית כמו קלארקס או סטארטרייט עולים בערך כמו בישראל, בין 25 ל-35 פאונד.
לא יודעת אם, יחד עם המשלוח, זה משתלם.
אם אתה עדיין בעניין, סטארייט היא חברה מעולה. הנעליים והסנדלים שלהם מחזיקים הרבה זמן ואוחזים היטב ברגל. הבת שלי נעלה שנתיים ברציפות את אותם סנדלים שהיו יד שנייה מלכתחילה, והם בקושי התבלו. היא פשוט גדלה. גם קלארקס טובים. היא נועלת מתחילת השנה את אות זוג נעלי בית ספר, שגם הם הגיעו אליה מיד שנייה. בקיצור, איכות (אם כי גם הם מייצרים חלק מהנעליים שלהם בסדנאות יזע. ביררתי).

eladbad

New member
זה לא רק המחיר

הבעיה שהלכתי עם אשתי ואין מבחר בכלל, בגלי יש 2 זוגות של האש פאפיז ובנמרוד עוד 2-3 וזהו (הכוונה מהסגנון הספציפי שאנו מחפשים) לגבי מחיר על דברים איכותיים מוכן להשקיע וראיתי המלצות חוזרות על Stride Rite ועם משלוח יעלה לי פלוס מינוס כמו בארץ אבל אם עמידות כפי שצויין אז שווה כי פה הרבה פעמים הנעליים אחרי פחות מחצי עונה הולכות.
תודה על ההמלצות והעזרה

forglemmigej

New member
אם אתה רוצה איכות אבל ממש לדעתי רק ECCO

כל נעל שקונים אצלם מחזיקה מעמד עשר שנים, אם כי לילדים זה לא מתאים עשר שנים כי יש גילאים שהרגל גדלה כל כמה חודשים ,המחירים קצת יקרים אבל שווים כל מטבע , נקסט , פרימרק במיוחד הם כי הם משתמשים בעבודת ילדים ו-OXFAM בגלל סקרלט יוהנסן לא שווים גרוש לדעתי ,האיכות שלהם גרועה ביותר , אני הבנתי שבארץ נקסט זה ההייפ האחרון וקשה לי להבין למה אבל הרבה פעמים אני לא מבינה את הישראלים..
ECCO

מסכימה לגבי ECCO!

נעליים מצוינות. כמו כפפה לכף הרגל. ומחזיקות שנים על גבי שנים במצב מעולה. הן הנעליים האהובות ביותר והננעלות ביותר שלי ושל בעלי!
מה שכן, הן יקרות מעט יותר ממרבית המותגים. למבוגר הנעליים לגמרי שוות את זה (למי שיכול להרשות לעצמו) אבל לילדים? I think not.

R750-Girl

New member
Scarlett Johansson עזבה את Oxfam

ונשארה עם סודה סטרים. לא הבנתי את ההקשר של Oxfam בכל מקרה.
NEXT מוכרים בגדים איכותיים ויפים לילדים במחירים שפויים. בגלל זה אנשים קונים שם, לא רק ישראלים.

ונעלי ילדים איכותיות - Clarks.

forglemmigej

New member
לאוקספם יש חנוויות של בגדים יד שניה

אולי זה לא לרמה שלך, די הרבה אנשים קונים שם , נקסט באמת בגדים איכותיים ברמה גבוהה ביותר כמעט כמו אייטץאנדאמ. נקסט

R750-Girl

New member

אני חושבת שאני והרמה שלי גם יחד נעצור כאן.
וניקח את סימני הפיסוק איתנו.

אנחנו באנגליה

ורוב הנעליים של הבת שלי הן מנקסט. אני מרוצה מאד מהאיכות. נראה שנוח לה בכל הזוגות ועוד לא יצא שהחזרתי להם זוג נעליים בגלל פגם.
לגבי הארץ, בכל ביקור שלי שקרוב לקיץ אני קונה לה לפחות זוג סנדלים אחד בחנות שנקראת צברה. יש להם סניף בקניון סביונים ביהוד וסניף ברחוב אלנבי אם אני לא טועה. המבחר שם מהמם וגדול. הכל תוצרת חוץ. לא זול בכלל בשיא העונה אבל יופי של דגמים והכל באיכות מאד מאד טובה. אני ממליצה בחום.
אני אישית לא אוהבת את הדגמים של קלארקס ודומיו. מעבר לצעד ראשון ושני הפסקתי לקנות נעליים שממותגות כנעלי נוחות לילדים ועברתי לנעליים יותר אופנתיות.

למעלה