סנדלי שורש

almog1620

New member
סנדלי שורש

היי.אני לא ממש יודע איפה לשאול את זה... אז באתי לכאן כי יש פה חבר'ה צעירים שמבינים בעניינים חברתיים:
אני לומד בתיכון שמכיל המון סגננונות של נערים, ויש אצלנו מגמת מחוננים. זה נשמע פסיכי, אבל בגלל תיכוניסט אחד במגמת מחוננים שעבד השנה בריקושת ובא לבית הספר עם סנדלי שורש, כל הכיתה שלו גם התחילה לנעול סנדלי שורש, ואחרי זה גם כל המגמה ומשם הפכנו ל"בית הספר בעל מספר הנערים בעלי סנדלי השורש הרב ביותר בגוש דן". גם אני הצטרפתי לטרנד הנ"ל. הבעיה היא שבתיכון שלי סנדלי שורש הפכו לנורמה, אבל כשיוצאים מבית הספר, ומגיעים לרחוב ראשי של עיר גדולה בגוש דן, מקבלים מבטים ולפעמים גם מילים מערסים שלומדים בבתי ספר אחרים.
סליחה על החפירה, הנה הפואנטה: יש לי שתי שאלות:
א. מה עושים? האם לחרוג מהנורמה בתוך בית הספר או מחוץ לבית הספר???
ב. האם אחד מכם נעל סנדלי שורש באזור עירוני ונתקל במבטים\תגובות? איך הרגשתם לגבי זה ומה אתם חושבים על סנדלי שורש בכלל???

TFNM

New member
וואו

זהו חברים אפשרים לסגור את הבאסטה ולעבור לברלין,אני באופן אישי איבדתי סופית את האמון בנוער של היום.
לעזאזל,עוד מעט אתה תצביע,,עוד שנתיים תתגייס ופאקינג סנדלי שורש?
זו מתיחה? זה ניסוי חברתי? כל כך חשוב לך מהשאלה הרת הגורל אודות האם או לא לנעול סנדלי שורש?
לפי מה שאתה רושם מסתבר שאם אתה נועל סנדלי שורש בגוש דן ערסים יפליאו בך את מכותיהם.
&nbsp
&nbsp
בחיים שלי לא חשבתי שהודעה בפורום בתפוז תדכא אותי כל כך.
&nbsp
&nbsp

מעניין אותך מבטים מערסים?

ממתי הם מבינים באופנה? עם תסרוקות התרנגול המת על הראש וחולצות ורודות?
תתרכז בעצמך ובמה שאתה חושב על עצמך וזהו. וכותבים ריקושט.
אם אתה לא אוהב את המבטים שמסתכלים על הסנדלים, תן להם להריח וחכה למבט חריף יותר...
&nbsp
רגע אולי בגלל גוש דן, וערסים...ותיכון...אתה פשוט נראה כמו גיי ומקללים אותך בגלל זה?
אם ככה אז תישיר מבט חזרה לערסים ותן יריקה על המדרכה. זה בשפה שלהם- הכל חוזר אליך וקקה בידיך.

למעלה