סנדרה השמיעי קול

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
סנדרה השמיעי קול ../images/Emo24.gif

סנדרה השמיעי קול

דואגים לך וחושבים עליך. מקווה שהכל בסדר!

sandrag

New member
ביום שלישי היתה הכפלה - 247

סנדרה השמיעי קול

הי תודה על הדאגה. גלוש שלי היתה אתמול חולה אז לא הייתי בעבודה. רק בעבודה אני נכנסת לאינטרנט. הדימומים הקלים נמשכים... היום עשיתי עוד ביטא. נראה בערב את התוצאות. מה אתן אומרות. זה הריון תקין או שמשהו פה לא בסדר. למה הדימומים לא מפסיקים. אני כבר לא מספרת לאף אחד רק לכן.

סנדרה, זה נשמע ממש טוב. רציתי רק

הי תודה על הדאגה. גלוש שלי היתה אתמול חולה אז לא הייתי בעבודה. רק בעבודה אני נכנסת לאינטרנט. הדימומים הקלים נמשכים... היום עשיתי עוד ביטא. נראה בערב את התוצאות. מה אתן אומרות. זה הריון תקין או שמשהו פה לא בסדר. למה הדימומים לא מפסיקים. אני כבר לא מספרת לאף אחד רק לכן.
לספר לך שיש לי חברה שיש לה היום ילד בן חצי שנה, גם כן מטיפולים, והיא דיממה בערך חודשיים.האם את ממשיכה עם התמיכה? פנינים? בכל מקרה יש הרבה הריונות שמתחילים עם דימומים ומסתיימים נפלא, אז תנסי להרגע קצת, במיוחד שהבטא ממשיכה להכפיל יפה.

sandrag

New member
ממשיכה אנדומטרין פעמיים ביום

לספר לך שיש לי חברה שיש לה היום ילד בן חצי שנה, גם כן מטיפולים, והיא דיממה בערך חודשיים.האם את ממשיכה עם התמיכה? פנינים? בכל מקרה יש הרבה הריונות שמתחילים עם דימומים ומסתיימים נפלא, אז תנסי להרגע קצת, במיוחד שהבטא ממשיכה להכפיל יפה.
ממשיכה אנדומטרין פעמיים ביום

העין ה 3

New member
מעולה!!!!

מעולה!!!!
שימחת אותי על הבוקר והייתי מאוד זקוקה לזה. אני על הפנים בלי קשר לטיפולים. סתם יום מחורבן כזה... לגבי הדימומים, אל תדאגי. תקפידי, כמובן, להמשיך עם התמיכה, ולא לפספס. גם אני מכירה מישהי שדיממה כל שלושת החודשים הראשונים וילדה ילדה בריאה לאחר הריון תקין. אם את רוצה, את יכולה להכניס שאלה בפורום הריון לאחר טיפולים או הורים לאחר טיפולים ולשאול למי עוד זה קרה. אני בטוחה שתופתעי מכמות התשובות.

sandrag

New member
נראה לי שזהו, הריון כימי

סנדרה השמיעי קול

נראה לי שזהו, הריון כימי
נראה לי שזהו. הריון כימי. ביום חמישי ביטא 457 והיום 658. אני צריכה להמשיך אנדומטרין וביום חמישי להגיע לאולטראסואנד. היתה לי הרגשה שאלוהים סתם מתעלל בי. לא יודעת הכל הולך הפוך בזמן האחרון. תודה לכן שתמכתן בי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה