למרות שאני מסכימה אם התיאור הככלי , אבל בפרק אחרון כשהרי התאשפז היא הייתה אמיתית. בחורה לעניין, יודעת מה היא רוצה. השיטות גסות וברוטיליות , אז מה רציתם בוש אוסטרלי ולא סלון פריסאי מתוכם.
חלקית. באותו רגע בבית החולים אפילו ריחמתי עליה, אבל שנייה אחר כך היא כבר הצליחה לתחמן את הארי שיזמין אותה לגור איתו, אז באופן כללי אני לא ממש מחבבת אותה. היא פשוט תחמנית ומעצבנת בדרך כלל...
גפ אני חושבת ככה. עד לפרק הזה תהיתי כמה היא באמת אוהבת את הארי, אבל כרגע אני מאמינה שזה נכון. אני לא אגיד שהיא בחורה לעניין כי אני שונאת את הדרך שלה להשגת הדברים שהיר רוצה, אבל זה האופי שלה וככה היא תישאר אם נרצה ואם לא. והעובדה שכולם שונאים אותה רק מראה כמה השחקנית מוכשרת
אני גם חושבת שהזיווג שלה עם הארי מ-צ-ו-י-י-ן-! מצא מין את מינו
אני גם חשבתי שהיא הייתה אמיתית בבית חולים ואשכרה ריחמתי עליה אבל אח"כ תמיד בסוף מתברר שהיא עושה כל דבר מסיבה כל שהיא, זאת אומרת משו יצא לה מזה... כמו שאמרתם פה היא פשוט כזאת... למרות הדמות דיי רעה והכל השחקנית באמת אחלה
אני לא יודעת אם היא באמת אוהבת את הארי או לא אבל היא כלבה בכל מקרה ואני לא סובלת את הדמות שלה בתור שחקנית היא ממש מעולה! אבל בתור דמות ואי איזה כלבה היא את הייתי מכירה מישי כמוה הייתץי פשוט מכניסה לה אגרוף! כאילו מה שהיא עשתה עם השור שלה ואז לא רק השיא האשימה את סטיבי היא גם ניסתה לגנוב חצי המפרות שיצאו לטס מזה אח"כ ולא רק זה אח"כ כשהיא הפסידה את הפרות היא הלכה להתלונן להארי כאילו הבנות ממש רעות אליה! אוי היא מעלה לי את הסעיף!