סנהייזר CX500 - פצצה של אוזניות!

איווט

New member
סנהייזר CX500 - פצצה של אוזניות!

קניתי את האוזניות באיביי (190 שקל) בזכות המלצות שקראתי כאן. אוזניות ברמה. שדרוג עצום לנגן (סנסה קליפ בינתיים). תודה לכם!

uriler

New member
אני מצטער לאכזב, אבל הסבירות שהן מקוריות

נמוכה. אתה יכול לקשר למוכר / למכירה אחרת שלו של האוזניות?

סהר דוד

New member
רוב הסכויים שזה זיוף..

אבל קישור לדף המכירה לא יעזור לך. כל הזייפנים שמים תמונות מקוריות. אני אשמח אם הכותת יוכל לסרוק ולהציב כאן את צילומי האריזה שהוא קיבל בפועל. המחיר שהוא שילם -כולל משלוח?? לא נותן תקווה למוצר אמיתי.

uriler

New member
ביקשתי את דף המכירה בשביל שני דברים:

1. זהות המקום ממנו הוא שולח (באנגליה למשל הבקרה על זה חזקה בהרבה מאשר בסין / הונג קונג, ואנשים קצת מהססים). 2. ה rating של המוכר, ומס' העסקאות שהוא עשה סביב סנהייזר. גם אני חושד בגלל המכיר - אני נפלתי כבר בדיוק על אותן האוזניות בסכום מעט נמוך יותר.

איווט

New member
תגובה:

אין לי את דף המכירה במחשב, בגלל שאת הקניה עשה בשבילי חבר שיש לו הרבה ניסיון בebuy. החבילה נשלחה מimat3ap0t. הכתובת שלו היא בAlhambra, CA United States. בדף שהיה מצורף‎,‎ היה רשום בשם המוכר imat3apt. אתם יכולים לבדוק את הפידבקים שלו‎. היו יותר זולים‎,‎ אבל הוא היה נראה יותר אמין‎.‎ החבילה נראית מקורית‎. מצורפות‎ ‎לאוזניות‎‎,‎ שש סטים של הסיליקון (לא מבין מאיזה חומר זה בדיוק עשוי), קליפ ונרתיק לאוזניות. הכל נראה מקורי. מצורפת תמונה של החבילה. מצפה לשמוע את דעתכם.

uriler

New member
המוכר נראה בסדר,

אבל תעלה תמונות גדולות יותר, ספציפית של כל איזורי הכיתוב (כולל בתחתית).

סהר דוד

New member
אורי, אין משמעות לתמונות!!

א. הוא POWER SELLER קטן... פחות מ- 400 פידבקים זה לא רציני. ב. כאמור, אין קשר לתמונות בדף המכירה- שהן בודאי של מוצרים מקוריים- לבין המוצר שהוא שולח בפועל. ג. לכן ביקשתי לראות צילום -איכותי וגדול ,אם אפשר - של האריזה שהגיעה לשואל.

uriler

New member
סהר, קראת מה שכתבתי?

ביקשתי תמונות של האריזה עצמה, מכל הכיוונים, כולל התחתית (אני זוכר את ההסברים שלך לפי הבחור בסנהייזר...) ולגבי המוכר - נכון ש 200 פידבקים זה מעט, אבל זה עדיין אומר שהוא מוכר לפחות 3 חודשים בסכום מסוים, והפידבק השלילי היחיד שלו הוא בגלל Turbo Sim שלא עובד באייפון. אבל אני מסכים - זה לא מספיק

איווט

New member
המוצר לא לידי כעת

בהמשך אני ישתדל לצלם את זה עבורכם (רק תגידו איזה איזורים בדיוק אתם מעוניינים לראות). האריזה נראית מקורית‎.‎ הכיתובים גם על האריזה וגם בשאר המקומות ברורים‎,‎ לא מטושטשים‎.‎

למעלה