סנובורד ומדרסים
שלום רב,
אני נמצא בשלבים לקראת יציאה לחופשת סנובורד ראשונה הכוללת גם הדרכה.
העניין הוא שאני סובל מבעיות ברגליים המצריכות מדרסים.
השאלה שלי מופנית לחברי הפורום בעלי ניסיון בנושאי נעלי הסנובורד ומדרסים.
בעקרון במצב מנוחה, נראה כי יש לי סופינציה שבה לעקב ישנה נטייה החוצה (בדרך כלל קורה כאשר ישנה קשת גבוהה - הייפוס), אך בזמן הליכה וריצה גיליתי להפתעתי שהקריסה היא דווקא פנימה, כלומר פרונציה.
לגבי הסנובורד - האם ידוע למישהו, אילושהן מגבלות עם בעיות כאלו ?
אני בדיוק נמצא בשלבים של החלפת המדרסים ורציתי לדעת אם כדאי לקחת את המדרסים של הנעליים הרגילות, או שרצוי להכין משהו ייעודי לנעלי סנובורד ?
החופשה הראשונה שלי תהיה בבנסקו - בולגריה, האם בכלל רצוי וכדאי ובכלל אפשר לדאוג לדברים הללו שם ?
אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מפורטות בעניין על מנת שאדע כיצד להיערך בהתאם, על מנת שהחוויה תהיה חיובית וארצה להמשיך בספורט זה.
תודה רבה!!
אורי
שלום רב,
אני נמצא בשלבים לקראת יציאה לחופשת סנובורד ראשונה הכוללת גם הדרכה.
העניין הוא שאני סובל מבעיות ברגליים המצריכות מדרסים.
השאלה שלי מופנית לחברי הפורום בעלי ניסיון בנושאי נעלי הסנובורד ומדרסים.
בעקרון במצב מנוחה, נראה כי יש לי סופינציה שבה לעקב ישנה נטייה החוצה (בדרך כלל קורה כאשר ישנה קשת גבוהה - הייפוס), אך בזמן הליכה וריצה גיליתי להפתעתי שהקריסה היא דווקא פנימה, כלומר פרונציה.
לגבי הסנובורד - האם ידוע למישהו, אילושהן מגבלות עם בעיות כאלו ?
אני בדיוק נמצא בשלבים של החלפת המדרסים ורציתי לדעת אם כדאי לקחת את המדרסים של הנעליים הרגילות, או שרצוי להכין משהו ייעודי לנעלי סנובורד ?
החופשה הראשונה שלי תהיה בבנסקו - בולגריה, האם בכלל רצוי וכדאי ובכלל אפשר לדאוג לדברים הללו שם ?
אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מפורטות בעניין על מנת שאדע כיצד להיערך בהתאם, על מנת שהחוויה תהיה חיובית וארצה להמשיך בספורט זה.
תודה רבה!!
אורי