אתם סנובים, בכלל במשהו ספציפי? האם לפעמים טוב להיות סנוב ולא "כמו העמך"?
dory30 Well-known member 13/7/23 #1 אתם סנובים, בכלל במשהו ספציפי? האם לפעמים טוב להיות סנוב ולא "כמו העמך"?
ב ברנדט ווילי Member 14/7/23 #2 סנוב הוא אדם מתנשא.כולנו נבראנו בצלם והתנשאות היא תכונה שלילית לדעתי.
dory30 Well-known member 14/7/23 #3 נכתב ע"י ברנדט ווילי: סנוב הוא אדם מתנשא.כולנו נבראנו בצלם והתנשאות היא תכונה שלילית לדעתי. לחץ כדי להרחיב... מסכים כעיקרון. במקרים מאוד מסוימים, זאת תכונה שחובה לאמץ אותה.
נכתב ע"י ברנדט ווילי: סנוב הוא אדם מתנשא.כולנו נבראנו בצלם והתנשאות היא תכונה שלילית לדעתי. לחץ כדי להרחיב... מסכים כעיקרון. במקרים מאוד מסוימים, זאת תכונה שחובה לאמץ אותה.
ב ברנדט ווילי Member 14/7/23 #4 נכתב ע"י dory30: מסכים כעיקרון. במקרים מאוד מסוימים, זאת תכונה שחובה לאמץ אותה. לחץ כדי להרחיב... לדוגמא?
נכתב ע"י dory30: מסכים כעיקרון. במקרים מאוד מסוימים, זאת תכונה שחובה לאמץ אותה. לחץ כדי להרחיב... לדוגמא?
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 23/7/23 #5 פעם הייתי סנוב רציני. עכשיו אני נגד סנוביזם, אני אוהב פופ ולא רק מוזיקה קלסית. יש כמה סנובים בכפר שלי, יש בחורה אחת שמתנהגת אליי בסנוביות בעבודה אבל אני סולח לה.
פעם הייתי סנוב רציני. עכשיו אני נגד סנוביזם, אני אוהב פופ ולא רק מוזיקה קלסית. יש כמה סנובים בכפר שלי, יש בחורה אחת שמתנהגת אליי בסנוביות בעבודה אבל אני סולח לה.