סנובים, MP5 כבר יש לכם?

stardust19

New member
הרבה מילים בלי הרבה קש ביניהם

מעניין מה עוד הם החביאו במוצר הזה- אולי מאוורר נסתר שנועד לקרר את המעבד DSP כפול הליבה??? יאיר מאיפה הבאת את המפלצת הזו?

trakl95

New member
לא מעבד כפול-ליבה

אלא מעבד-מזון. ועם עידכון קושחה מתאים, יתווספו לנגן גם מכשיר קפה, שעון קוקיה, מאפרה (עם חיבור USB!), וג. יפית. כדאי!

יאיר B

New member
../images/Emo6.gif חיפשתי את האתר העולמי של החברה הזאת

והאתר בקישור הוא מה שמצאתי...

uriler

New member
כי פוג'יקום זה מותג מדבקה...

מה, זכית בטלויזיה שלהם בפיס או משהו?

Word Up

New member
פוג'קום זאת לא החברה הזאת שמכרה את הפילם

למצלמות הישנות ?

1חרטטן

New member
זה פוג'יפילם,

שהם אם אני לא טועה דווקא לא מדבקה, האמנם?

uriler

New member
ממש לא, אין שום קשר - Fujifilm הם חברה

לגיטימית לחלוטין, שעושים יופי של ציוד (כולל מצלמות מודרניות טובות מאוד).

מנגר 4

New member
כמו שאמרו לך, אין שום קשר בין פוג'קום ופוג'י

אני חושב שהיבואן של המדבקה "פוג'יקום" בנה על הבילבול הזה שאנשים יחשבו שמדובר באותה "פוג'י" האמיתית שהיא חברה מעולה. שימו לב לעוד חוצפה... נגן מדבקה בשם " FUJI JAPAN " (הקשר שלהם ליפן מתחיל ומסתיים בשם של המדבקה). חברת FUJI המקורית (זאת של סרטי הצילום והמצלמות) היא באמת יפנית דרך אגב..

יאיר B

New member
לא. ראיתי באקדמון מבצע על MP5.

עניין אותי מה זה MP5 (את 4 אנחנו כבר מכירים. מה זה 5? מה חידשו?) ככה התגלגלתי לאתר של פוגיקום (מנפלאות הגוגל). סתם מחירים לדוגמא שראיתי באופיס דיפו: ה-8GB עם המסך מגע עולה 650 ש"ח! חיקוי זול של האיפוד טאצ' (עם ממשק מכוער בצורה שעוד לא נראתה). במחיר הזה אני כבר מעדיף להוסיף עוד 50 ש"ח ולקנות D2 שמשאיר אותו מאחורה שנות אור... החברה הזאת בכלל מפורסמת המון ואני רואה המון מוצרים שלהם כמעט בכל מקום אפשרי (נגנים, טלוזיות, GPS, מחשבים ניידים DVD כל מני כאלה). ואורי, אני מקווה שתרגיש טוב הכי מהר שאפשר

elan4

New member
המכה אחי גדולה זה בטלביזה

בערוץ הקניות מוכרים טלביזיה של חלקם הם מוצרי גינרים כמו Prosound ועד חברות מדבקה מוכרת כמו שאמא שלי אמרה בערוץ הקניות מוכרים דבריפ מה שנשאר להם במלאי

למעלה