סנוב, בנחל סמך כבר היית טיול מאד מומלץ. כל הפרטים הטכניים (מפה, פרופיל) + תמונות בקישור הבא
I imeilik New member 26/5/03 #1 סנוב, בנחל סמך כבר היית טיול מאד מומלץ. כל הפרטים הטכניים (מפה, פרופיל) + תמונות בקישור הבא
צ ציקי שני New member 26/5/03 #2 ישראל, אם תוסיף תיאור מסלול אז נוכל להוסיף את הטיול לרשימת הטיולים ציקי
A alonaski New member 26/5/03 #4 כן! ../images/Emo13.gif אני כבר הייתי בנחל סמך! אז זה עושה אותי - סנובית? ואגב - אני לא היחידה! כל מי שטייל שנה שעברה בטיול שארגן איקי רהט באביב ברמה - היה בקטע מנחל סמך! באביב - שווה פי כמה מעכשיו!
כן! ../images/Emo13.gif אני כבר הייתי בנחל סמך! אז זה עושה אותי - סנובית? ואגב - אני לא היחידה! כל מי שטייל שנה שעברה בטיול שארגן איקי רהט באביב ברמה - היה בקטע מנחל סמך! באביב - שווה פי כמה מעכשיו!
י יורם חן New member 26/5/03 #6 עשינו משהוא דומה רק שטיפסנו לרמות בגדה הצפונית של נחל סמך כפי שסימנתי באדום וזה היה קשה......
J JacobLevin New member 27/5/03 #7 800 מטר לתצפית הנפלאה בתבל במקום לרדת לרמות מיד, אפשר להמשיך בסינגל לקצה השלוחה מעל רמות, האיזור נקרא מתחם לביאה. בקצה השלוחה תצפית של כמעט 360 מעלות לכל הכנרת והסביבה הקרובה והרחוקה. ראה מפת המסלול שעשינו ברכסים, הסינגל הוא בין נ.צ. 41 ו-42
800 מטר לתצפית הנפלאה בתבל במקום לרדת לרמות מיד, אפשר להמשיך בסינגל לקצה השלוחה מעל רמות, האיזור נקרא מתחם לביאה. בקצה השלוחה תצפית של כמעט 360 מעלות לכל הכנרת והסביבה הקרובה והרחוקה. ראה מפת המסלול שעשינו ברכסים, הסינגל הוא בין נ.צ. 41 ו-42
I imeilik New member 27/5/03 #8 נוסיף את זה לטיול של שנה הבאה אכן זאת אופציה נחמדה. אנו עלינו מרמות ולא ירדנו אליה כמוכם, כמו כן בקושי רכבנו בכביש, הירידה בשטח מאום אל-קנטר מדהימה וגם הירידה מהכביש חזרה לנחל שווה ביותר
נוסיף את זה לטיול של שנה הבאה אכן זאת אופציה נחמדה. אנו עלינו מרמות ולא ירדנו אליה כמוכם, כמו כן בקושי רכבנו בכביש, הירידה בשטח מאום אל-קנטר מדהימה וגם הירידה מהכביש חזרה לנחל שווה ביותר