סנונית שלי-מוקדש לפאדי(תרגמתי מזמן)

סנונית שלי-מוקדש לפאדי(תרגמתי מזמן)

סנונית שלי אך סנונית שלי, איך את יכולה לעוף בשמיים השחורים הללו? השקיעה מדממת איך תוכלי לבכות?איך תוכלי לבכות? אך סנונית שלי.. אך גיבורה שלי, הרכבות כבר עזבו אין דרך לעזוב את הארץ ואלו שדיברו על חופש תספרי לי לאן הם הלכו, תספרי לי לאן הם הלכו אך גיבורה שלי.. אך יקירתי, לב קטן שלי, כלוא השמש שלה את מחכה לא תזרח רק המודיע של העיר נמצא בשוק הוא מחריש אותך,הוא מחריש אותך לב קטן ומסכן שלי.. Αχ χελιδόνι μου. Νταλάρας Γιώργος Μουσική/Στίχοι: Λοΐζος Μάνος/Παπαδόπουλος Λευτέρης Αποστολέας: Το Σκρίπτο του Νέου Κιθαρωδού Αχ χελιδόνι μου, πώς να πετάξεις σ’ αυτό το μαύρο τον ουρανό Αίμα σταλάζει το δειλινό και πώς να κλάψεις, και πώς να κλάψεις Αχ χελιδόνι μου Αχ παλικάρι μου, τα τραίνα φύγαν Δεν έχει δρόμο για μισεμό Κι όσοι μιλούσαν για λυτρωμό πες μου πού πήγαν, πες μου πού πήγαν Αχ παλικάρι μου Άχου καρδούλα μου φυλακισμένη δε βγαίνει ο ήλιος που καρτεράς Μόνο ο τελάλης της αγοράς σε ξεκουφαίνει, σε ξεκουφαίνει Άχου καρδούλα μου תרגמתי מזמן... ולך פאדי שכ"כ אוהב את דאלרס אני מקדישה אותו לך....

eiki61

New member
יוווווווווווווווווווווו...

תורגם מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בחידה של מקריה...גרב יא אלופה, כשפתרת את החידה עם הסנונית מקריה ביקש שתתרגמי את הסנונית...יא מלכה אוהבת אותך, איזה זיכרון פנומנלי יש לך !!!
פאדי, זכית באחד התרגומים היפים, יאסו לך פאדי...

למעלה