סנטה סנטה, רציתי להגיד לך שאתה נשמע ממש טוב, וגם נראה ממש טוב באינטרנט. אמא של סנטה
ס סנטה New member 25/3/02 #1 סנטה סנטה, רציתי להגיד לך שאתה נשמע ממש טוב, וגם נראה ממש טוב באינטרנט. אמא של סנטה
ק קליפס New member 25/3/02 #3 מוכן למשהו מפחיד ומנפץ אשליות ? סנטה והשטן זה בכלל אותו בנאדם !! ((( הברקות של אמצע הלילה ))) santa satan אותן א ו ת י ו ת ..
מוכן למשהו מפחיד ומנפץ אשליות ? סנטה והשטן זה בכלל אותו בנאדם !! ((( הברקות של אמצע הלילה ))) santa satan אותן א ו ת י ו ת ..
מ מרקו וזהו New member 25/3/02 #4 אופס ../images/Emo70.gif אחרי שנים... שחכתי לשמוע אני ממש מצטער חברים (שירן קץ וסנטה) אני מאמין שהיה ענק כמו תמיד ( ) לילה טוב לכם, מרקו וזהו!!!
אופס ../images/Emo70.gif אחרי שנים... שחכתי לשמוע אני ממש מצטער חברים (שירן קץ וסנטה) אני מאמין שהיה ענק כמו תמיד ( ) לילה טוב לכם, מרקו וזהו!!!
H havlaz New member 25/3/02 #7 LOL כולנו שחכנו ../images/Emo13.gif כנראה כך זה שיש חופש שגיא, פעם הבאה להזכיר!
ס סנטה New member 25/3/02 #5 סליחה ?! אתה לי שטן ... ../images/Emo7.gif לא אני לא מוכן ! את ידעת שקריפס ופריקסה זה אותו דבר פריקרסה זה הפיתה הזו , אתה והפיתה אותו גזע מין ודת ! נו אל תשאל מה אני רוצה עכשיו ! תסתכל מה השעה !
סליחה ?! אתה לי שטן ... ../images/Emo7.gif לא אני לא מוכן ! את ידעת שקריפס ופריקסה זה אותו דבר פריקרסה זה הפיתה הזו , אתה והפיתה אותו גזע מין ודת ! נו אל תשאל מה אני רוצה עכשיו ! תסתכל מה השעה !