סנטי פרז חיובי? - באנגלית

ilan ulman

New member
נו טוף... עוד אחד אכל את האבק....

ובאמת חשבנו שיכול לבוא מישהו משום מקום , לתת הצגת ענק, להקדיש נצחונות בסטייג' לאקסית המיתולוגית שלו שמה בשמיים, לרגש אותנו, לפתוח ולסגור חולצה , לא להתקרר, לנצח פתאום טיים טרייל, ולהישאר נקי... נחמד, נחמד היה ממש נחמד, אבל ... בסוף יסתבר שבהיסטוריה של הגראנד טורים רק לאנס אמסטרונג היה נקי... את אדי מרקס פעם תפסו אבל הוא טען שמישהו מהקהל השתיל לו את הסם בבקבוק... מעניין המרקס הזה איזה תקלים היו לו עם הקהל... מאכזבי השנה שלי...? רופאי הקבוצות, לפטר את כולם, רופאים סוג ג'.

natyh

New member
לאנס היה נקי ????

זו ההצהרה הכי מענינת ששמעתי בשנה האחרונה . אפרופו רופאים ד"ר פירארי למיטב זכרוני עבד עם הדאר וארמסטרונג מגדיר אותו כחבר שלא ימשיך לעבוד איתם . בא נשאל שאלה קטנה : האם המילטון התחיל לקחת חומרים אסורים בפונאק ??? או אולי בקבוצתו הקודמת שבה המנגר הוא מר 50 אחוז ? או אולי בקבוצתו לפני הקודמת ? קבוצה בה המוביל חלה בסרטן מן הסוג שקיים יסוד סביר להניח שלוקים בו ספורטאים שמשתמשים בחומרים מסוימים ? כלומר לאנס לא היה נקי לפני הסרטן ! אם כך מדוע לדעתך הוא נקי אחריו ? ברמה העקרונית לא נראה לי שמישהו בספורט הזה נקי . אם כך השאלה רק את מי תופסים , ולמה .

Sybh

New member
בסוף עוד יגידו גם על הרוכבים

בדבוקה המקצוענית ש-98% מהם מוציאים שם רע לכל השאר...

מי צריך בדיקות דם?!

כשיש הוכחות כמו של נתי! לא אני ולא אחרים יודעים אם ארמסטרונג לוקח חומרים אסורים או לא, אז קצת צניעות, קצת הסתייגות, בבקשה. להגיד "כלומר לאנס היה נקי לפני הסרטן!" על סמך רצף עובדות ושאלות רטוריות שלאף אחד אין עליהן תשובה זה קצת בעייתי, אבל זה באמת ויכוח משעמם וישן.

טיראן מ

New member
מה שאני לא מבין זה ....

איך אדם כמו נתי (ויש כמוהו רבים "רואי שחורות") שטוען שכולם בספורט הזה משתמשים בחומרים אסורים, איך הוא ממשיך לאהוב את הספורט הזה ? הרי זה כבר לא ספורט בכלל ? הכי קל להיות נביא-זעם. בעיקר כשלא צריכים הוכחות.

ciclista

New member
מה הבעייה?

אם כולם מסוממים - אז זה חוזר להיות ספורט - אין לאף אחד יתרון שאין לשני.

miko1810

New member
שאלה (ללא ציניות)

למישהו יש תוצאות בדיקות דם של ארמסטרונג בן 14? האם ניתן להשוות תוצאות בדיקות דם מוקדמות לתוצאות עכשוויות?

תשובה (ללא ציניות)

אין לי את תוצאות בדיקת הדם שעשיתי לפני קצת יותר מחצי שנה, אז אתה רוצה את תוצאות הבדיקה של לאנס ארמסטרונג מלפני 19 שנים?

miko1810

New member
בועז, ברצינות!

הרי הבחור הוא מקצוען. אם הוא רוצה לסתום לכולם אחת ולתמיד את הפה, הוא יכול להביא בדיקות שלו "לפני" ובדיקות שלו היום. ואם ספירת הכדוריות האדומות או מה שזה לא יהיה, זהה בשני המקרים, אז הרבה אנשים יאכלו את הכובע, כולל אני (ואתה יודע מה, הלוואי שזה יהיה נכון! הלוואי!) אני מקווה שאתה לא נאיבי עד כדי לומר לי שלאנס ארמסטרונג לא עשה בדיקות דם לפני שהוא נעשה מקצוען. ואם אתה רציני לגבי עצמך, אז אני מציע לך שתשמור את תוצאות הבדיקות שלך. זה מאוד עוזר לכול מיני אבחונים.

נתי אתה יכול למצוא לי את הלינק

של המחקר הזה, או לפרט כמה דברים על המחקר. 1) כמה אנשים נבדקו במחקר הזה? 2) מי ביצע את המחקר? ובמימון של מי? 3) האם המחקר בדק רק את סרטן האשכים או בדק באופן כללי סוגי סרטן? 4) איזה סוגי חומרים נבדקו במחקר? 5) והכי חשוב מה היו התוצאות והמסקנות המדוייקות של המחקר?

אני לא יודע ספרדית

אבל בכל זאת, אני לא מצליח לזהות את השם לאנס ארמסטרונג בכתבה הזו. ולכן אני מעריך שזה לא המחקר שאני מחפש. אני מחפש את המחקר המדעי, שמוכיח שיש קשר מוכח (ולא קשר מקרי), בין סרטן האשכים לשימוש בסוגים מסוימים של חומרים אסורים. טענת שיש קשר בין הדברים, ואני יודע שבדרך כלל אתה לא זורק סתם דברים לאויר, אלא בודק טוב לפני שאתה כותב דברים בפורום.ולכן אני פשוט מחפש את ההוכחה המדעית שבטוח קיימת, למסקנות המחקר שהצגת.

natyh

New member
ראה פורום ריצה וטריאתלון בארכיון

חפש הודעה בשם חומרים אסורים מסרטנים וכן וחפש כאן בפורום בעבר בפורום העליתי קישור לשם הזכרתי במפורש את הקשר בין סרטן לחומרים אסורים וללא ציון שמות .

yossi113

New member
וואלה, אולי בגלל זה הוא נישק את התל

יון! הודה לאלוהים על-כך שלא תפסו אותו

levinerez

New member
נתי חביבי - אני מת עליך אתה אדם ג

גדול - אבל עזוב אותך משטויות וניסיונות לשכנע אנשים שהאיש הוא אחר מסוממים. אתה חי בידיעה - סחטיין עליך,,,,, עזוב, כולנו רוצים יותר מהר יותר חזק ויותר זכיות. נכון אני לא אוהב את האיש (ארמסטרונג) אני מודה - אבל לעולם לא תוכל לשכוח שהוא לקח 6 ועוד בימי חיינו - אז אם כולם מסוממים והוא ניצח - זה הספורט לא? אל תילחפ בתחנות רוח - בוא לשתות קפה ולחלום יחד איתי על תכנון מירוץ טור-דה-יזראל - זה יותר ריאלי מלתפוס אליל על סמים
באהבה רבה ארז

natyh

New member
תודה

אשמח להגיע רק שלא יעלה לי 250 ש"ח כמו בפעם שעברה ... ולענינינו אני ממש לא מחפש את לאנס ארמסטרונג נהפוך הוא אני מעריך את האיש ויותר מכך שמח שיש לאנשים יראת כבטד כלפיו . כל מה שרציתי להגיד הוא איציק צודק יש לסייג את הדבריפ לגבי ארמסטרונג וכן לגבי סנטי פרז וולורדה וכל האחרים לקחו השתמשו או לא השתמשו . ההצהרה היחידה שמקוממת אותי היא ההכרזה רק לאנס נקי . לדעתי יש לסייג אצת הדברים ולא למהר להתבטא ולשפוט לא את פרז שגירסתו אגב אמינה מאד אם מישהו יבקש אספק תירגום , וכנ"ל לגבי כל השאר . הרי בינינו ארז כל מי שסוגד היום ללאנס יהיה הראשון לשחוט אותו אם וכאשר יתברר כי השתמש לקח וכולי . אז אני מציע להירגע ולהיות הרבה יותר סלחניים ולא לבא ולהגיד אמרנו לכם , ולא יכול להגיע מישהו משום מקום ולעשות את מה שעשה פרז ללא חומרים עירוי וכיוצא בזה, כן ראו ההוכחה הניצחת היא סנטי פרז שייך לפונאק , להלן הוכחה מן הסוג שרשמתי לגבי לאנס בלשון מקצועית משפטית ראיה נסיבתית גרידא . האיש אומר : נקראתי לשוויץ ב 5 באוקטובר נבדקתי נמצאתי תקין , לא קיבלתי עירוי דם , והבדיקה המדוברת בה נמצאתי חיובי לא נערכה בנוכחותי או בנוכות מי מנציגי ואם כך קיים יותר מחשש סביר שזו אינה הבדיקה שלי , הרשו לי להיהנות מן הספק . נתי

SC SL

New member
מניאק..

אם יגלו שזה חיובי ויפסלו אותו מהוואלטה, זה יכול לשנות את הדירוגים של משחק הפנטזיה!!

למעלה