סנטר, מכירים?

D E C A Y

New member
תגיד ARIES ,

יש לך פיסים איפשהו או שאתה רק עושה טאגים וTHROWIES ?

D E C A Y

New member
אז אפשר לראות ? ויש עוד שאלה

אתה עשית את הפיס שבחנות בפינסקר 62 ? אם כן כמה שילמו לך על זה ?

esari

New member
יש לי תמונה אחת

יש עוד איזה 6-8 פיסים שעשיתי, לא יותר מידי. http://farm1.static.flickr.com/91/244348407_69c16c9751.jpg?v=0 לא עשיתי תפיס בחנות.

korse

New member
דיייייייייייי

אני כל כך בניתי על הספוט הזה!! אחי אתה לוקח ספוטים סידרתי..

minyman

New member
אתה נראה לי כבר יודע מה אני חושב.

ספוט אחלה... אאא יש לך בייצים וזה טוב... אבל זה לא נראה טוב...... אפילו לטרואוף... שזה הכי פשוט והכי קל... והכי מהיר צריך ליות התאמה בין האותיות.... סתם דוגמה--->

skinheadil

New member
אני חושב שאתה....

ילד מתנשא הומו שבכלל לא יודע לצייר או להעריך אומנות או גרפיטי בכלל או משזה אומר בכללי למה עם הייתה מסתכל על התמונה ששמתה לדוגמא פה ומה שאריס עשה הייתה שם לב שכולה חסר בעבודה שלו קצת צבע יא הומוקוקסינל$#%$#@% והייתה מת לבייצים כמו של הילד הזה יא טמבל

Dtiup

New member
לקלל זה קל

לא אמרנו שלאריאס אין ביצים, יש לו ביצי שנהב ואני מעריך אותו על כך וסביר להניח שהוא יודע. הוא דיבר על האיכות של הת'רואו ולא קשור לצבע.

minyman

New member
ואני חושב.

שאתה עוד ילדון שאתחיל לצייר וכל קו קטן נראה לו בן זונה ואת זה אני מבין רק מהתגובה שלך בלי לראות אף סקץ'...אני לא יודע יודע מי אתה בדיוק אבל ברגע זה זה לא מעניין אותי... אתה בשבילי פחות מכלום..... אבל אולי תלמד משהו בכל זאת.. אין קשר לצבע, אני עצמי עשיתי לא מאט טרואו בלי צביעה... הקטע הוא קשר בין האותיות צריך ליות קשר מינימלי בכל דבר אם זה טרואו או בלוק או סימפל או כל דבר אחר.. עוד דוגמה רק בשבילך!------> ..... ושוב קל דבר כך בנט... ועוד למשהו שאתה לא מכיר... שמור על הפה שלך ואל תתערב כשאני לא מדבר אליך.... נוח יותר ובראי יותר.... [למנעלים אל תמחקו את ההודעות האלה אפילו שהן קצת לא תרבותיות... אפשאר ללמוד מממה שכתוב פה...]

skinheadil

New member
oioioi

yeah thats metters... coz ya aint a writet your just a fagot that think is talnted... but ya aint up no were coz ya too busy wanking at home or going to ya lame ass job or school... wanker...

למעלה