סניה טחינה של סמדי
500 גרם בשר בקר טחון 500 גרם בשר הודו אדום טחון ובצל קצוץ דק 1 שן שום קצוץ 1 ביצה 1 פרוסת לחם שהושרת במים לסחוט טוב ולקצוץ או 2 כפות פרורי לחם חצי כפית א. סודה לשתיה 1 כוס טחינה גולמי תבלון אם יש תבלין קציצות אחלה ואם יש תבלין ראס אל חנות גם סבבה ואם לא פשוט פלפל שחור גרוס מצטערת שאין לי מידה מדוייקת בערך כפית את הבצל + השן שום לטגן עד שקיפות ולקרר בקערה להניח את הבשרים+הביצה+הלחם או הפרורים +הבצל והשום התבלין וחצי כפית סודה לשתיה לערבב להמניח כחצי שעה במקרר בתבנית משומנת קלות (אני התמשתי בחד פעמית עגולה שטוחה) לצור קציצות בידים רטובות ולהניח בתבנית מעל לצקת את הטחינה הגולמית להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל40 דקות או עד שמזהיב יפה לתת קרור של 5 דקות וזהו עם אורז או בסנדוויץ עם סלט טוב יום נפלא סמדי
500 גרם בשר בקר טחון 500 גרם בשר הודו אדום טחון ובצל קצוץ דק 1 שן שום קצוץ 1 ביצה 1 פרוסת לחם שהושרת במים לסחוט טוב ולקצוץ או 2 כפות פרורי לחם חצי כפית א. סודה לשתיה 1 כוס טחינה גולמי תבלון אם יש תבלין קציצות אחלה ואם יש תבלין ראס אל חנות גם סבבה ואם לא פשוט פלפל שחור גרוס מצטערת שאין לי מידה מדוייקת בערך כפית את הבצל + השן שום לטגן עד שקיפות ולקרר בקערה להניח את הבשרים+הביצה+הלחם או הפרורים +הבצל והשום התבלין וחצי כפית סודה לשתיה לערבב להמניח כחצי שעה במקרר בתבנית משומנת קלות (אני התמשתי בחד פעמית עגולה שטוחה) לצור קציצות בידים רטובות ולהניח בתבנית מעל לצקת את הטחינה הגולמית להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל40 דקות או עד שמזהיב יפה לתת קרור של 5 דקות וזהו עם אורז או בסנדוויץ עם סלט טוב יום נפלא סמדי