סניה טחינה של סמדי

smadidi

New member
סניה טחינה של סמדי

500 גרם בשר בקר טחון 500 גרם בשר הודו אדום טחון ובצל קצוץ דק 1 שן שום קצוץ 1 ביצה 1 פרוסת לחם שהושרת במים לסחוט טוב ולקצוץ או 2 כפות פרורי לחם חצי כפית א. סודה לשתיה 1 כוס טחינה גולמי תבלון אם יש תבלין קציצות אחלה ואם יש תבלין ראס אל חנות גם סבבה ואם לא פשוט פלפל שחור גרוס מצטערת שאין לי מידה מדוייקת בערך כפית את הבצל + השן שום לטגן עד שקיפות ולקרר בקערה להניח את הבשרים+הביצה+הלחם או הפרורים +הבצל והשום התבלין וחצי כפית סודה לשתיה לערבב להמניח כחצי שעה במקרר בתבנית משומנת קלות (אני התמשתי בחד פעמית עגולה שטוחה) לצור קציצות בידים רטובות ולהניח בתבנית מעל לצקת את הטחינה הגולמית להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל40 דקות או עד שמזהיב יפה לתת קרור של 5 דקות וזהו עם אורז או בסנדוויץ עם סלט טוב יום נפלא סמדי
 

אילנית12

New member
וואו נראה נהדר

יאמי יאמי
 

א פרח

New member
יווווווווווווו אני מתה על זה

אכלתי פעם אצל חברה, כשהייתי נערה לפני מליון שנים ומאז מתגעגעת
 

א פרח

New member
הפרה גודלה לשם כך!

כדי שלי ולכולם יהיה מה לאכול, אילולי צרכנו פרות לשם אכילה היא בכלל לא היתה נוצרת! לכן זו נקראית תעשיית הבשר. זהו פורום לאוכלי ואוהבי בשרים, שמטרתו החלפת מתכונים ומידע ולא ויכוחים אידיאולוגים "בעד ונגד אכילת בשר" לשם כך ישנם פורומים מתאימים אחרים בתפוז. בזאת הסתיים הדיון בנושא זה, הודעות נוספות כגון אלו ימחקו ואת תחסמי!
 

ללידי

New member
מממ.. עשית לי ריר.. סינייה זה אוההה טעים ויופ

י של מתכון, עכשיו הייתי מזנקת!
 
למעלה