סנייה של פירגה
סנייה של פירגה 07 מקור:פירגה לשמן בנדיבות בשמן זית מכסה פיירקס בקוטר של תבנית 26 אפשר על תבנית אחרת - שטוחה בגובה 5 ס"מ בערך לסדר שכבה של פרוסות תפוחי אדמה מבושלים ומתובלים (מלח,פלפל,פפריקה,כמון,כורכום,כף רסק עגבניות או קטשופ) נהדר לשלב גם בטטות כמו בתמונה מעל להכין 2\1 קילו בשר בקר טחון מתובל כמו לקציצות: (מלח,פלפל,פפריקה,שום,פטרוזיליה,כף קטשופ או רוטב צ'ילי/סחוג,כמון,כורכום,מעט קינמון, שמתי גם ביצה ופירורי לחם,אבל לא חובה) לשטח בשכבה אחידה מעל לתפוחי האדמה למרוח כף שמן זית על פני הבשר לאפות חצי שעה בתנור שחומם מראש 180 מעלות להוציא ולפרוס מעל לבשר פרוסות מ-3 עגבניות טריות לצפות בכוס טחינה מוכנה ומתובלת: שום,מלח,מיץ לימון טרי,ומעט מים) הטחינה מעט נוזלית. לאפות עוד 10 דקות להוציא ולקשט בפטרוזיליה טרייה וצנובר מטוגן. אפשר לקשט בכדורי חומוס מבושלים מטוגנים קלות בטיפונת שמן זית ובפפריקה. להגיש מיד תהנו
סנייה של פירגה 07 מקור:פירגה לשמן בנדיבות בשמן זית מכסה פיירקס בקוטר של תבנית 26 אפשר על תבנית אחרת - שטוחה בגובה 5 ס"מ בערך לסדר שכבה של פרוסות תפוחי אדמה מבושלים ומתובלים (מלח,פלפל,פפריקה,כמון,כורכום,כף רסק עגבניות או קטשופ) נהדר לשלב גם בטטות כמו בתמונה מעל להכין 2\1 קילו בשר בקר טחון מתובל כמו לקציצות: (מלח,פלפל,פפריקה,שום,פטרוזיליה,כף קטשופ או רוטב צ'ילי/סחוג,כמון,כורכום,מעט קינמון, שמתי גם ביצה ופירורי לחם,אבל לא חובה) לשטח בשכבה אחידה מעל לתפוחי האדמה למרוח כף שמן זית על פני הבשר לאפות חצי שעה בתנור שחומם מראש 180 מעלות להוציא ולפרוס מעל לבשר פרוסות מ-3 עגבניות טריות לצפות בכוס טחינה מוכנה ומתובלת: שום,מלח,מיץ לימון טרי,ומעט מים) הטחינה מעט נוזלית. לאפות עוד 10 דקות להוציא ולקשט בפטרוזיליה טרייה וצנובר מטוגן. אפשר לקשט בכדורי חומוס מבושלים מטוגנים קלות בטיפונת שמן זית ובפפריקה. להגיש מיד תהנו