סנילי

itzikton

New member
סנילי

צינת הבדידות מאיימת עלי לעטוף אותי בגלימה לא זוכר מה קרה או עבר כאן ומדוע זה אני בשממה העייפות מתקרבת ואני מרגיש חסר כוח, חלש לפרקים לא רוצה שום דבר לא רוצה אף איש רק רוצה להאמין באלוהים ואזי הוא יבוא ויקחני מכאן ויגאלני מחיים של נכה זה בטוח מאוד, כלל לא מסוכן שיבוא כבר, רק לו אחכה

הקשתית*

New member
כוחה של האמונה ... :)

``אפשר לרפא מחלות של הגוף, בעזרת הרפואה. אבל התרופה היחידה לבדידות, לייאוש ולחוסר התקווה, היא האהבה. רבים בעולם הזה, מתים לפרוסת-לחם, אבל יש רבים יותר, שמתים לקצת אהבה``(אמא תרזה) ======================================= ``אתם יכולים להתעלות מעבר לכל שלילה, אם תבינו,שהכוח היחיד שיש ברשותה,לגביכם נובע מאמונתכם בה,כאשר תחוו את האמת הזו, לגבי עצמכם,תצאו לחופשי``(איילין קאדי) ======================================= ובנימה אופטימיית זו...ברוך הבא :)

TheOutsider

New member
מאוד מאוד עצוב

הצלחת ממש לפגוע בדיוק במיתרים הנכונים או הלא נכונים - תלוי איך מסתכלים על זה... זה נפלא ממש נפלא

lichdog

New member
אמרתי זאת פעם ואומר זאת שוב...

כל הכבוד איציקתון! :) יפיפה! יקי

תגובה...

בשביל הבית האחרון השיר לא מספיק משכנע... אין בו את העוצמה הדרושה מה שאני מנסה לאמר זה שעצם השיר בולע את הפואנטה ! אני מכירה חייו של נכה מקרוב והשיר לא מתקרב לעוצמה שיש בסיטואציה הכואבת הזאת !!! חשוב על דברי... מצפה לתגובה ענבל

למעלה