סניף איסתא דיזינגוף נוכלים

bluemoth

New member
סניף איסתא דיזינגוף נוכלים

נתקלתי בהרבה נוכלים אבל הם מדהימים כמה מהשיטות: 1) יש לכם ויזה לתאילנד ? כאילו שאני לא יודע שישראלים לא צריכים אמרתי אין לי כדי לבדוק אותם והם כמובן התנדבו לעשות זאת במחיר הויזה פלוס עמלה בגובה כמעט זהה לויזה 2) אני אתן לך מחיר סטודנט אויש הנהלים השתנו אתה כבאר מעל הגיל המותר עכשיו צריך לשלם יותר. 3) אני אעשה לכם הנחה. הם מורידים מהמחיר ומוסיפים את המיסים למעשה הם מוסיפים אף סכום גבוה מהנדרש וכשתופשים אותם הם קוראים לזה דמי טיפול 4) אתה לא יכול לקבל את ההנחה של 35$ על ביטוח רפואי לחו"ל כי כבר קיבלת הנחה על הכרטיסים. בוא שלם יותר על הכרטיסים ותקבל את ההנחה אחרת לא משתלם לי. מבירור עם רשת המטייל וחברת 012 אין שום קשר וחברת 012 מסבסדת את ההנחה - שלילי פלילי. מנהל הסניף בדיזינגוף - אייל הוא הרב אומן והוא מכשיר את מערך הפקידות בדרכי העבודה. אני שמעתי את ביקורות מאחרים ועדיין הלכתי אליהם בגלל שהאמנתי ששם אקבל את המחיר הטוב ביותר - וטעיתי. אני ממליץ לכל מי שמוקיר את כספו להדיר רגליו משם יש לציין שבסניפים אחרים היחס שונה למשל סניף רשל"צ הם עדיין לא ישרתו אתכם 100% כי הם עדיין איסתא אבל לפחות לא ינסו להונות אתכם ולשקר לכם.

אתה לא הראשון שאומר את זה

הרבה אנשים לא מרוצים מאיסתא ועדיין יש להם שם מאוד טוב לי אישית לא היו שום בעיות איתם השירות היה אחלה ואפילו שידרגו אותי למחלקת עסקים (ללא ידיעתי בכלל כשעליתי למטוס גיליתי זאת). בכל מקרה תודה רבה על הטיפ.

aviron

New member
איסתחרה - ידוע, ידוע ! ../images/Emo49.gif

כולם יודעים, כולם מקטרים, כולם נדפקים וכולם ממשיכים לנסוע דרך איסתחרה. זה לא רק הסניף שבת"א - זאת מדיניות (כנראה) שלהם - בכל הארץ ובכל מקום. תפתחו פורומים נוספים למטיילים ותראו כמה תלונות. אנחנו הישראלים כנראה הפריארים שלא מתים - מתחלפים וממשיכים לנסוע דרכם. אולי לא עוד? ברי: את השידרוג לא איסתחרה עשו לך - אין להם כל יכולת לעשות זאת - את השידרוג עשו לך ממש לפני הטיסה - חברת התעופה - משיקולים כלכליים שלהם ! (בדר"כ: היו צריכים עוד מושב - ובעסקים היה מקום פנוי.)

עמית22

New member
מוזר שכולם מלכלכים ככה על איסתא

דווקא אני עד היום מאוד מרוצה מהשירות שלהם, ושבוע שעבר קניתי כרטיס אחרי סקר שווקים שבדק רק מחיר והם ניצחו...

aviron

New member
מאחל לך מכל הלב ../images/Emo23.gif

שגם בשבוע הבא עדיין תהיה מרוצה מהם.

בן100

New member
איסטא שקרנים!

איסטא הבטיחו לי את המחיר הכי טוב לכרטיס לתאילנד - וקיימו! רק מה? הם שכחו לספר לי שאני צריך לשלם על פתיחת תיק וביטוח נגד ביטול טיסה, עניין של עוד 60$ "פעוטים". וכמובן, איך לא - הם סיפרו לי את זה חודש לפני הטיסה ואחרי ששילמתי מיקדמה, ככה שלא יכלתי לבטל ולהזמין מחברה אחרת!

dauu

New member
../images/Emo41.gifתלונה../images/Emo41.gif

אל תהיה כמו כולם סתם מקטרים תשלח תלונה למשרד התירות

bluemoth

New member
אני טס היום אין זמן

אם היה לי זמן הייתי דואג שקווי זהב 012 יעשו משהו בעניין ההונאה שהם עושים כדי להעלות את מחירי הכרטיסים באמצעות המבצע שלהם וכמובן את משרד התיירות אבל אני טס היום ואין לי זמן להלחם בתחנות רוח אני רק ממליץ למי שעדיין לא נדפק אם המחיר הוא העניין לכו לסניף רשל"צ או אחרים ולא לסניף בת"א כי שם זה פשוט חרפה שהם עדיין עובדים ולא סגרו אותם עקב התלונות החמורות והרבות כל כך על הונאה מכוונת

למעלה