סניף חדש לשלו בת"א הנחות מטורפות שווה שווה!!!

Yuvalm03

New member
סניף חדש לשלו בת"א הנחות מטורפות שווה שווה!!!

היום שלי התחיל בבילוי של שעתיים בסניף החדש בשלו בת"א כל החנות הייתה במבצע 30 - 50 אחוז הנחה על הכל בלי יוצאי מן הכלל המחירים שם יחסית לשוק סבירים ביותר. בנוסף למחירים הנוחים במיוחד אחרי ההנחה המטורפת חסכתי בסביבות 1500 ש"ח שתבינו כמה זה מטורף. שווה להגיע לשם רק בשביל השירות שמקבלים, בחור בשם חן עזר לי והבחור לא ניסה לדחוף לי דברים, דיבר איתי בתכל"ס במילים אחרות לא ניסה להרוויח את העמלה מהמכירה, הוא דיבר איתי מה לדעתו הכי טוב על פי נסיונו האישי והדגיש שזה מה שנוח לו ולא בהכרח לי, וגילה סבלנות באמת יצאתי מהחנות בהרגשה כזאתי שאני לא מתכוון לעשות קניות במקום אחר חוץ משם, אנשים נחמדים שלא נמאס להם ממך ונותנים יחס אישי וכמה שיותר אינפורמציה ועצות והסברים על כל דבר שקניתי אז חברה כל מי שמתכוון לנסוע לטייל בקרוב ממליץ בחום על החנות ומי שיכול להגיע היום או מחר שיש את המבצעים ממליץ בחום.

Yuvalm03

New member
לורן לשאלתך

זה הקישור לאתר שלהם והכתובת שלהם זה דיזנגוף 155 תל אביב והמבצעים הם רק עד מחר אז אני מציע לך לקפוץ אני גם קופף לשם מחר להשלים כל מיני דברים ששכחתי http://www.shalevtrek.co.il/index.php?mod=10&smod=2

pako27

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה ../images/Emo70.gifשמחתי לעזור.

נתי, איזה מזל שהחן הזה גם מאודם פה בפורום
תודה רבה על המחמאות .....ואני פה לרשותכם בכול שאלת ציוד ......ועוד.....

natyh

New member
הציוד והמחירים של חן אכן מצוינים

ומהיום ואילך נא להעלות הודעות כאלו ללוח הציוד וחנויות המטילים לאתר תפוז יש כללים מסוימים
ואנו נאלצים לפעול לפיהם.... שיהיה בהצלחה .

למעלה