סניף מכבי צעיר גדרה חוגג 70 שנה!!
|

Galla2

New member
סניף מכבי צעיר גדרה חוגג 70 שנה!!../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif|

במשך שנת הפעילות הקודמת של סניף מכבי צעיר גדרה עברו חניכי ובוגרי הסניף תהליך חקר שבו למדו על עבר הסניף
כל שכבת גיל קיבלה לחקור עשור מסויים מבין 7 עשורי הקיום של סניף מכבי צעיר גדרה כאשר שכבת ג' קיבלה את עשות שנות ה-2000, שכבת ד' את עשור שנות ה90 וכו..החניכים עברו תהליך שבו למדו לבצע ראיונות, לדעת לתעד דברים ולחקור מה היה מצבה של המדינה באותו עשור שהם קיבלו.
בייחד עם רכזי השכבה,מדריכים והורים מתנדבים יצאו חניכי הסניף לראיין את ותיקי הסניף ולשמוע את סיפוריהם האישיים על התקופה הנפלאה שלהם
בתור בוגרים וחניכים בסניף מכבי צעיר גדרה.
בשבועות אלו, בוגרי וחניכי הסניף עובדים במרץ רב על הטקס המסכם של כללללל פרוייקט ה-70 שנה
. בעזרת מידע שהתקבל מהראיונות של הותיקים בנינו טקס מרהיב שמסכם [כמה שאפשר] 70 שנה לסניף גדרה. בטקס ישנה מסכת בשילוב קטעי חניכים, בוגרים וותיקי הסניף, טקס אש מדהים כמו שסניף גדרה יודע לעשות
בנוסף, לפני שהטקס יתחיל תיהיה אפשרות לכל ותיק שיגיע לצפות בטקס, להפגש עם חבריו לשכבה בזמן שהותם במכבי צעיר, להעביר חוויות, להתרשם מתערוכה שהוכנה ע"י חניכי ובוגרי הסניף, וכמובן לאכול ממטעמי הסניף(:)עוגה
סניף גדרה מזמין את כל הארצי לבוא ולהתרגש איתנו בטקס שעוד לא נראה כמותו ביום שלישי ה-2.10.07 במגרש שליד הסניף ברחוב הורביץ בגדרה. בשעה 17:30-19:00 יתקיים מפגש בוגרים וותיקים וביקור בתערכוה בשעה 19:30-20:45 יתקיים הטקס המרכזי בשעה 20:45 יתחיל טקס האש
אז מצפים לראתכם
ושיהיה לכולם חג שמח
סניף מכבי צעיר גדרה!!((:)

assafein

New member
וואוו וואוו וואוו.. ועוד וואוו על חשבון הבית!

נשמע פשוט אדיר!!! כבר התחלתי לבדוק עם ההורים שלי אם יש סיכוי שהם יסעו לגדרה

ואוווו..

שמעתי על זה, וזה אפילו כתוב ביומן של מכבי.
כל הכבוד לכם!!! פשוט כל הכבוד. כיף לדעת שיש כזו עשייה.. לא מבטיחה כלום, אבל אני באמת אשתדל להגיע. המון בהצלחה!!! מה הכתובת של הסניף?
ובכל מקרה, לא לשכוח לצלם תמונות והעלאות אותן אח"כ.

noamsheron

New member
הכתובת היא:

רחוב הורביץ פינת פוקס ושם אתם כבר תמצאו בקלות את המקום... אח"כ אעלה לפה מפה.

noamsheron

New member
תקשיבו אנשים...

זה הולך להיות אחד האירועים המדוברים של השנה, במכבי צעיר ארצי
אז שווה שווה שווה לכם לבווווווא
בנוסף לזה שאתם גם תלמדו קצת על עבר הסניף שלנו, תוכלו לבקר בסניף, לראות את התערוכה שתכלול תמונות מאירועים ופעילויות שהיו בעבר בסניף [מחנות, פעולות, טקסים וכו'], חולצות שבוגרים הוציאו בעבר [זה הכי חשוב
חח סתם], ועוד מלא מלא דברים מעניינים... גם הטקס אש הולך להיות משווווווווו ד'ה בסססט
, וכמובן כל הערב עצממו יהיה מגניב.. וגם ביימנו הצגות ודברים מגניבים למיניהם - באמת שכדאי לכם לבוא
יאללה חבר'הההה, מקווה לראות אתכם
אם למישהו יש שאלות, איך להגיע וכו', אני יכולה לעלות לפה מפה של האיזור אח"כ... ותיעזרו בזה... או שתשלחו לי מסר או שתשאלו פה.
חחחחג שמח ופוווורח
נעם.

הולך להיות הכי תותחי

הטקס הולך להיות ממש ממש יפה. אין סוף סוף הגענו לרגע הטקס אחרי שנה של עשייה משהו כזה.. שווה לבוא:] -קוזניץ-

ברוך הבא. ../images/Emo13.gif

אני חושבת שגם היית פה שנה שעברה. לא?
כמה חניכים? איך הולך?

הייתי פה בשם..

"דניאל422" אבל מכמה וכמה סיבות הייתי צריך לשנות את שם המשתמש שלי. חח כמות החניכים סבירה יש לי בנתיים 8 חניכים אבל חיבים לעשות עוד גיוסים. חח חג שמח:]

ravidush4

New member
70 שנה למכבי צעיר גדרה../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

הולך להיות הכי תותחי בארץ.. תנועת מכבי צעיר לא ראתה דבר כזה המון זמן [אם לא בכלל].. טקס אש, ופגישות של כל מחזרורי בוגרי ומבוגרי סניף גדרה לדורותיהם [כן, כן, גם דור המייסדים יהיה שם..
]וכמובן טקס מרשים של פתיחת שנה עם הצגות שחניכים ובוגרים הכינו..:] תבואו יהיה ענק! 2.10.07..
רביד, חג שמח!

assafein

New member
תפוז יודע לבטא את מה שאת מרגישה../images/Emo3.gif

תכלס מגיע לזה עוד כמה הכפלות

למעלה