סניף נוסף של קופיקס נפתח....
ברחוב הארבעה פינת קרליבך מש מעבר לשווארמה דאבוש...
הייתי, ניסיתי, עשיתי V ועכשיו החים יכולים להמשך....
אחד הקפוצ'ינואים הפחות מוצלחים ששתיתי, לא מוקפד, חסר טעם עם מרירות אופק לא נעימה(איכות הקפה... אני מניח שאחוזי הרובוסטה בתערובת גבוהים), החלב היה מוקצף נכון ובטמפ' נכונה אבל ניתן היה להרגיש שאחוז חלב שחומם שנית גבוה. כוס קטנה 8oz שזה בערך 168 סמ"ק, יחד ם זאת, יחס נוזל קפה/חלב/ היה לא נכון וניכר היה שיש יותר מידי נוזלי קפה של חליטה ארוכה מידי של קפה שנטחן גס מידי. ומזיגה מהירה מידי.
כריך הטונה שלקחתי בג'בטה שהיא בגודל של קאפקייק בערך... נורא קל לעצבן אותי עם כריך טונה. נכון שהכריך היה טרי אבל כמות הטונה הייתה קטנה ממה שהייתי מצפה, כמה פרוסות מלפלפון דקיקות במיוחד ופרוסת מלפלפון חמוץ אחת באמצע בעובי מקרוסקופי, ועגבניית שרי אחת.... אני לא יודע מה אני שונא יותר בכריך, עגבניה רגילה שפרסו ושמו אותה על הטונה ואז הלחם שלמעלה סופג את כל הלחות מהעגבניה ונהייה בצקי ודביק והעגבנייה נראית ומרגישה כאילו שדרסו אותה, או עגבנית שרי שלמה, שאתה נותן בה ביס והיא משפריצה לך את הבפנוכו על החולצה או היישר לעין.... מה, כל כך קשה לקחת עגבנית שרי, לחצות אותה ולשים את הצד החתוך כלפי מטה על הטונה בשביל שהלחם לא יספוג את הרטיבות שלה?!
עושה חשק לחזור? לא לי...
אני מעדיףלשלם יותר ולקבל הרבה יותר...
ברחוב הארבעה פינת קרליבך מש מעבר לשווארמה דאבוש...
הייתי, ניסיתי, עשיתי V ועכשיו החים יכולים להמשך....
אחד הקפוצ'ינואים הפחות מוצלחים ששתיתי, לא מוקפד, חסר טעם עם מרירות אופק לא נעימה(איכות הקפה... אני מניח שאחוזי הרובוסטה בתערובת גבוהים), החלב היה מוקצף נכון ובטמפ' נכונה אבל ניתן היה להרגיש שאחוז חלב שחומם שנית גבוה. כוס קטנה 8oz שזה בערך 168 סמ"ק, יחד ם זאת, יחס נוזל קפה/חלב/ היה לא נכון וניכר היה שיש יותר מידי נוזלי קפה של חליטה ארוכה מידי של קפה שנטחן גס מידי. ומזיגה מהירה מידי.
כריך הטונה שלקחתי בג'בטה שהיא בגודל של קאפקייק בערך... נורא קל לעצבן אותי עם כריך טונה. נכון שהכריך היה טרי אבל כמות הטונה הייתה קטנה ממה שהייתי מצפה, כמה פרוסות מלפלפון דקיקות במיוחד ופרוסת מלפלפון חמוץ אחת באמצע בעובי מקרוסקופי, ועגבניית שרי אחת.... אני לא יודע מה אני שונא יותר בכריך, עגבניה רגילה שפרסו ושמו אותה על הטונה ואז הלחם שלמעלה סופג את כל הלחות מהעגבניה ונהייה בצקי ודביק והעגבנייה נראית ומרגישה כאילו שדרסו אותה, או עגבנית שרי שלמה, שאתה נותן בה ביס והיא משפריצה לך את הבפנוכו על החולצה או היישר לעין.... מה, כל כך קשה לקחת עגבנית שרי, לחצות אותה ולשים את הצד החתוך כלפי מטה על הטונה בשביל שהלחם לא יספוג את הרטיבות שלה?!
עושה חשק לחזור? לא לי...
אני מעדיףלשלם יותר ולקבל הרבה יותר...