סניף נוסף של קופיקס נפתח....

סניף נוסף של קופיקס נפתח....

ברחוב הארבעה פינת קרליבך מש מעבר לשווארמה דאבוש...

הייתי, ניסיתי, עשיתי V ועכשיו החים יכולים להמשך....
אחד הקפוצ'ינואים הפחות מוצלחים ששתיתי, לא מוקפד, חסר טעם עם מרירות אופק לא נעימה(איכות הקפה... אני מניח שאחוזי הרובוסטה בתערובת גבוהים), החלב היה מוקצף נכון ובטמפ' נכונה אבל ניתן היה להרגיש שאחוז חלב שחומם שנית גבוה. כוס קטנה 8oz שזה בערך 168 סמ"ק, יחד ם זאת, יחס נוזל קפה/חלב/ היה לא נכון וניכר היה שיש יותר מידי נוזלי קפה של חליטה ארוכה מידי של קפה שנטחן גס מידי. ומזיגה מהירה מידי.

כריך הטונה שלקחתי בג'בטה שהיא בגודל של קאפקייק בערך... נורא קל לעצבן אותי עם כריך טונה. נכון שהכריך היה טרי אבל כמות הטונה הייתה קטנה ממה שהייתי מצפה, כמה פרוסות מלפלפון דקיקות במיוחד ופרוסת מלפלפון חמוץ אחת באמצע בעובי מקרוסקופי, ועגבניית שרי אחת.... אני לא יודע מה אני שונא יותר בכריך, עגבניה רגילה שפרסו ושמו אותה על הטונה ואז הלחם שלמעלה סופג את כל הלחות מהעגבניה ונהייה בצקי ודביק והעגבנייה נראית ומרגישה כאילו שדרסו אותה, או עגבנית שרי שלמה, שאתה נותן בה ביס והיא משפריצה לך את הבפנוכו על החולצה או היישר לעין.... מה, כל כך קשה לקחת עגבנית שרי, לחצות אותה ולשים את הצד החתוך כלפי מטה על הטונה בשביל שהלחם לא יספוג את הרטיבות שלה?!


עושה חשק לחזור? לא לי...




אני מעדיףלשלם יותר ולקבל הרבה יותר...
 

davesh

New member
אני מחזיק את עצמי שלא לכתוב בדיחה סקסיסטית

על דברים שמתפוצצים בפה ומשפריצים לעין ...

הפתרון לעגבניה פרוסה שהופכת את הפרוסה לעיסת בצק מגעילה ... פרוסת חסה מעליה שתחצוץ בין העגבניה ללחם.
 

mr dish

New member
דובי - מה גרוע בעכוזי רובוסטה גבוהים? אני, למ

של...אוהב מאד תערובת בה לפ0חות 30 עכוז רובוסטה...

לא אוהב 100 עכוז ערביקה.

הכל עניין של טעם.
 
אין בעיה עם 30% עכוז רובוסטה...

הבעיה היא 70 עכוז רובוסטה.
אגב, גם תערובת האספרסו שאהובה עלי מכילה 30% רובוסטה
ותערובת הקפוצ'ינו האהובה עלי מכילה 15%

כשאמרתי אחוזי רובוסטה גבוהים, התכוונתי למשהו בסגנון כזה של מעל 50%...
 
תראה... לא מכיר הרבה תערובות שיש בהן אחוז

כל כך גבוהה של רובוסטה והן מאוד טעימות לי... אם אתה מכיר כזו שהיא טעימה, ספר לנו עליה...
 
למעלה