סניפי, פה זה תמיכה נפשית למהורהרים?

daveScorpions

New member
סניפי, פה זה תמיכה נפשית למהורהרים?

למרות שכתבתי את זה באתם יודעים איפה ... אני חייב להתפרק הוא מגעיל ועצבן אותי היום כל כך בזמן האחרון אני כבר יותר מידי מבולבל... יום אחד אני לא רוצה שזה יגמר (עוד שבוע ככה אני מקבל את "המכתב" בגלל שסוגרים את המקום) ולפעמים מתנהגים אלי כמו אל זבל ואני מת לטוס משם אני שונא כשאנשים חושבים שאני עובד בשבילם אני לא עובד בשבילך אדוני עם כל הכבוד באתי לעזור לך לעבוד איתך לא בשבילך! עכשיו בדיוק התקשר אלי מישהו מהעבודה "לאן נעלמת אני לא זוכר שאמרת לי שאתה הולך" סליחה כאילו אני עוד חייב לך לדפוק חשבון אתה מסודר כבר יום שלם מתנהג אלי כמו פקידה שלך אומר לי לתייק לך את זה להביא לך את זה, לך הולכת להיות עבודה, לך יש עובד חדש שאתה אומר לו מה לעשות והוא הולך ועושה את זה.... נשבר לי מזה, גם אין לי כוח וחשק במיוחד לעבוד גם מתנהגים אלי כמו פקידה (אין פה כוונה לפגוע בפקידות מן הסתם, פשוט נותנים לי ללכת לתייק ולסדר דברים בקלסים מזכיר לי עבודה פקידותית) לכו חפשו. יום ראשון נראה לי אני מבריז.

אז זהו

שאני לא קוראת ב'אתה יודע איפה'. גם לא היה ברור לי מהאופן שכתבת אם אתה רוצה התייחסות או שרק בא לך לשפוך קיטורים. אם אתה רוצה התייחסות, אנא קשר להודעה הרלוונטית. ואם יש לך שאלה, היה נחמד לו היית קצת מקל עלי ושואל אותה

daveScorpions

New member
../images/Emo4.gif זאת אותה ההודעה more or less

אני אני פשוט לא יודע מה לעשות אם להתעמת איתו (יש לי רק עוד שבוע להיות במקום הזה) או להמשיך לאכול את כל היחס הזה... אני לא אוהב לפגוע באנשים מן הסתם לא רוצה שהוא ירגיש רע או גם אם הוא לא ירגיש רע לפתוח מריבה אבל מצד שני אני לא יודע אם אני יכול לאכול את זה ולהמשיך לשתוק כי זה פשוט יותר מידי...

האמת?

כשמדברים על "היחס של האחרים" מאוד קשה לתת תגובה הולמת מכמה סיבות 1- כשאתה כותב, אתה תמיד כותב את מה שאתה הבנת מהיחס של האחרים, כלומר את מה שהם בפועל אמרו + העמדה הבסיסית שלך שהשפיע על הפרשנות שנתת לדברים. 2- כשאתה מתלבט בין: להבליג ולעבור לסדר היום על דברים מעצבים לבין עימות זה סימן שאתה בכלל לא רואה אפשרות שלישית הקשורה להצבת גבולות. לדוגמא אם מישהו היה אומר לי "לא אמרת לי שאת יוצאת" אני אישית לא הייתי לוקחת את זה למקומות של "מי הוא בכלל שאני חייבת לו דין וחשבון" אלא הייתי אומרת משהו כמו "בפעם הבאה שרק אחשוב על לזוז בלטה - אודיע לך..." בצחוקים. הייתי גם מבקשת הפוך - שאם הוא מתכוון לזוז בלטה שיודיע לי וככה נדע כל הזמן על איזו בלטה עומדים. לא צריך להתעמת ולהתאמת כדי להעביר את המסר "רדו לי מהווריד".

למעלה