סניפרים

antidot

New member
סניפרים

יש למישהו להמליץ סניפר טוב (רצוי חינמי) משהו ברמה של NETWORK MONITOR של SMS ? מי שרוצה לשאול למה לא NETWORK MONITOR רגיל שיזכר שאותו אחד רק תופס פאקטים יוצאים ונכנסים למחשב שממנו מריצים את הMONITOR אני צריך לתפוס את כל הרשת. (אני מנסה להבין איפה הצוואר בקבוק ברשת שעושה לי מוות) תודה מראש ANTIDOT

JaMeS_b0nD

New member
מממ...

יש את ה-NETWORK MONITOR המלא של מיקרוסופט, שהוא מציע הרבה יותר דברים מהרגיל... בעיה קטנה שהוא עולה כסף...
לי אישית יש מחשב של "בינת" שיועד רק לזה, יש עליו את כל התוכנות שעוזרות לי לבדוק את הרשת שלי.

antidot

New member
תשמע...

בשביל שהNETWORK MONITOR המלא יעבוד כמו שצריך כמה שאני יודע חייב להיות מותקן SMS ואין לי שום אינטרס להעמיס על השרת. לגבי הכסף: יש לי מנוי מלא לNSDN אז זה לא בעיה.. ושוב: סניפר טוב ? מישהו ???

noam01234

New member
תשמע..

גם אני חיפשתי פעם משהו חינמי או לא יקר שיתאים לי ולא מצאתי, בסוף צרבתי ממישהו Sniffer Pro של NAI והוא מצוין (הוא עולה 12 אלף דולר). היות ולא ראיתי שום סיבה לשלם סכום כזה או נמוך מזה רק בשביל פעם בשנה, התקנתי אותו, פתרתי את התקלה והסרתי אותו. אין שום בעיה להשיג אותו ברשת ואין לי שום בעיה לספק לך לינק באימייל (31 מגה). נכון שזה לא חוקי אבל זה הדבר הלא חוקי היחידי שאני משתמש (לא בבית) ורק בגלל המחיר המופרז (אם זה היה 1000 עד 2000 הייתי קונה)

למעלה