סניק פיק לפרק 3X13 וואנס

Im All That

New member
מש"ש

מעצבן
זה ממש מאכזב, כל הזמן לעשות רגרסיה עם הדמות שלה.
במיוחד אחרי שהיא הצילה את העיירה המפגרת הזו פעמיים.
אני מקווה לפחות שהפעם זה יפתר לפני סוף הפרק ולא ימרח.

Im All That

New member
מש"ש

האמת תיאוריה מעניינת שקראתי באינטרנט שהן בעצם עובדות ביחס וכל מה שהיה שם ביניהן זה הצגה אחת גדולה כדי לעבוד על WW
בהתחשב בזה שיש רק עוד 10 פרקים עד סוף העונה, אין להם כל כך הרבה זמן לחשוף את המכשפה אז אולי הם יגלו שזו היא עד סוף הפרק.

Shiri from the block

Active member
זה ממש ממש עיצבן אותי עכשיו
משש הוריד לי מהם לגמרי. יצא כשיו סניק פיק שני שאין לי אפילו כוח לראות אותו מרוב שהם עיצבנו אותי.
שוב למחזר את אותו הדבר.
איך אמא מסוגלת להגיד לרג'ינה לא להתקרב להנרי???? היא כבר שכחה איך הנרי אמר שהיא לא רעה, שהיא אמא שלו?? ושהוא חיבק אותה? ושהוא אוהב אותה? ושהוא אמר שהוא צריך אותה??
איזו חוצפנית כבר!
כן כן חזרתי לשנוא את אמה שוב עד לפעם הבאה.
פשוט הסניק פיק הזה הטריף אותי לגמרי עכשיו! לגמרי מיחזור עלילה של העונה הראשונה יאללה!

אבל מצד שני זה טוב. אני מעדיפה את רג'ינה רעה גם אם כל העיירה שונאת אותה. מצידי שתהרוג את כולם ותגרום לכל אחד ואחד מהם לסבול וזה יהיה בסדר מבחינתי. מגיע להם שתיהיה רעה כלפם וככה היא הכי שווה שיש!!
אז יאללה טים Evil Queen!!!

maorjac

New member
זהירות ספויילר!!!!!!

כמו שכולנו יודעים....רג'ינה תמיד הייתה (ובשבילי, גם תמיד תהיה) ראש העיר של סטוריברוק... מצאתי תמונה מפרק 13 של המכשפה המרשעת מדברת עם סנואו בדיינר...ומתחת לתמונה היה כתוב "storybrook has a new resident" מי זה כבר יכולה להיות אם לא המכשפה המרשעת!!! השאלה היחידה שלי...איך זה שרג'ינה לא עשתה כלום לגבי זה..אז כנראה שפשוט נצטרך לחכות ולראות:)

Macphista

New member
אני לא יודעת מה יותר מטופש

העובדה שהפרסומות רצות על הסלוגן של "תושבת חדשה בסטוריברוק" כאילו הצופים עדיין לא יודעים מיהי, או העובדה שהדמויות בסטוריברוק זוכרות את כל החיים שלהם בסטוריברוק ולפני זה אבל לא תוהות מי זו החדשה שלא הייתה פה קודם. אה, או- עוד עניין מטופש- אם הן כן תוהות מי זו החדשה ומניחות שהיא קשורה להטלת הקללה למרות שהפרסומות לפרק הבא טוענות שהם לא.

בכל מקרה, למרות שהפרק הראשון במחצית הזה נראה מבטיח וכנראה שהמשך העונה תהיה טובה יותר מהחצי הראשון שלה, עדיין מחלקת השיווק של הסדרה גרועה.

Shiri from the block

Active member
שלחתי לך במסר כי נראה לי שאסור עפ"י חוקי תפוז לפרסם בפורום.
זה משודר ב2:00 שלנו.
אבל בהמלצה אישית שלי- באמת.. לא שווה לראות לייב. האיכות לא משהו, זה יכול להיתקע באיזשהו שלב ולא קשור איזה אינטרנט יש לך, זה לפי כמות הגולשים שצופים באתר ונוצר עומס.
שנית, הפרסומות של ארה"ב פשוט נוראיות. כל שניה יש פרסומת. משפט. פרסומת. משפט! פרסומת. והפרסומות שלהם 7 דקות לפחות על 4 דקות של פרק..
מניסיון עדיף כבר לחכות ל-3 בבוקר, תוך שניה מעלים את הפרק להורדה ולוקח בדר"כ עד 20-30 דקות להוריד, לפעמים גם פחות, ואז גם רואים באיכות 720P וגם בלי פרסומות.

אז חפרתי לך קצת
אבל אני פשוט באמת אומרת את זה מניסיון חח במיוחד בלצפות בזה ב-2 בלילה וכל הפרסומות זה רק מייאש יותר.

בכל אופן תהני

Shiri from the block

Active member
ספוילר מש"ש חדש
לפי מה שאני רואה הספוילר האחרון אישר ש...... הוויקד וויץ' היא לא אחרת מאשר אחותה האובדת של.........................

רג'ינה.

ואו.

כמה מפתיע.

כמה לא ראינו את זה קורה כשהחזירו את ראמפל ופלאשבק על קורה באותו פרק (16) חחחחח
חולה על זה שמעריצים כבר עולים על כל עלילות הסדרה לבד על סמך תמונות בודדות (שלא בהכרח מגלות יותר מידי)

למעלה