סנכון מול 2 מחשבים

• פותח הנושא urib
  • פורסם בתאריך

urib

New member
סנכון מול 2 מחשבים

עד היום סינכרנתי את הפאלם (TE) רק מול האאוטלוק בבית, כולל כל נתוני הPIM רוצה לסנכרן גם מול המחשב בעבודה, אבל לא באופן גורף כלומר שאני אבחר אלו נתונים מהפאלם יעברו למחשב שבעבודה, איך עושים זאת חג שמייח

urib

New member
אני בטוח שכבר שאלו כאן הרבה

את השאלה הנל. אולי אפשר קישור לאחד ההסברים המפורטים?

Ariyeh1

New member
כדי לסנכרן עם שני מחשבים

יהיה עליך להתקין כמובן את Palm Desktop במחשב בעבודה (גם את הקישור ל-Outlook אם ברצונך לסנכרן אליו). לגבי הנתונים: אם לא תרצה לסנכרן אפליקציה מסויימת (רשימת אנשי הקשר לדוגמה) באופן גורף, -כלומר שום נתון מה-Palm לאא יעבור ל-Outlook בעבודה- כל שעליך לעשות הוא להגדיר את הסינכרון ל-Do Nothing וגם Set as Default לפני הסנכרון הראשון. במידה ותרצה שחלק מהנתונים יסונכרנו וחלק לא על בסיס קטגוריות, תוכל לרכוש את PocketMirror Pro ולהגדיר את הקטגוריות שאינך רוצה לסנכרן עם Outlook במחשב. לא ניתן לבצע את הסנכרון הסלקטיבי עם תוכנת הקישור של Palm ולא מול Palm Desktop.

urib

New member
נראה לי שיש לי את הפוקטמירור

חוקי יש מצב שהוא הגיע בזמנו יחד עם ה 515? הוא יכול להתאים לסנכרון מול TE ?

urib

New member
טוב, בעיה בעבודה האאוטלוק 2003

והדיסק של הTE תומך עד 2000 מה עושים? י

urib

New member
יש לי צורך בנתונים דווקא

על האאוטלוק. חוצמיזה אני לא בטוח שזה מה שאריה הציע, אא"כ לא הבנתיהו היטב

urib

New member
ונניח שזמנית אני רוצה לסנכרון מול

פאלם-דסקטופ משום מה אין לי אפשרות כזאת אגב, מה ההבדל בין המסומנים בתמונה המצורפת?

AYELET1

New member
חלקם ישנים וחברת פאלם השאירה

את האופציה בפאלם דסקטופ, על מנת שגם מי שהמכשיר שלו ישן יוכל לסנכרנו כמו שצריך. למשל ADDRESS BOOK זה הגרסה הישנה של CONTACTS.

urib

New member
OK, הבנתי אבל למה לא מאפשר לי

לסנכרן מול פאלם דסקטופ נותן לי הודעת שגיאה שהוא יודע לעבוד רק מול אאוטלוק 2000/XP כנאה צריך לשנות את ההגדרה של הסנכרון מ פאלם+אאוטלוק ל פאלם דסקטופ בלבד איך עושים את זה?

urib

New member
טוב, נפתרה הבעיה

אילת, אולי כדאי להוסיף לpdace : הבעיה:בעלי TE / T3, שרוצים לסנכרן מול אאוטלוק 2003, הconduit שמגיע עם הדיסק המקורי תומך רק באאוטלוק 2000/XP הפתרון: להוריד עדכון 1.1 מכאן: http://www.palm.com/us/support/downloads/outlookupdate2k3.html ואז עדכון 1.2 מכאן: http://www.palm.com/us/support/downloads/outlookupdate2k3.html

AYELET1

New member
אני אוסיף. תודה רבה../images/Emo39.gif

(אם כי אינני בטוחה שזה לא נמצא שם כבר. אבדוק...)

Ariyeh1

New member
נושא השדרוג

של הקישור ל-Outlook מוזכר במדריך להחלפת תוכנת היומן במחשב השולחני בסוף המאמר (נראה לכם שהייתי שוכח משהו כ"כ חשוב ?
)

urib

New member
בעיה ושאלה נוספת בסנכרון מול 2 PC

כאשר מסנכרנים במחשב שלא מוגדר כprimary pc מופיעה ההודעה הבאה: (מצ"ב תמונה) כנראה שהפאלםדסקטופ מנסה אוטומטית לסנכרן דרך הרשת מול ה primary pc א. איך מבטלים את החיפוש האוטו' ב. מה המשמעות של סנכרון דרך הרשת, כלומר מה לגבי המידע שנמצא במחשב הנוכחי (לא פריימרי) יסונכרן? ואיך מבחינת אבטחה זה עובד?

למעלה