סנכרון דרך האינטרנט

haim9798

New member
סנכרון דרך האינטרנט

עכשיו , אחרי שאני מסוגל לשלוט במחשב שלי דרך VNC מכל מקום שבו יש לי חיבור אינטרנט , הייתי רוצה לדעת האם וכיצד ניתן לבצע סינכרון של המכשיר דרך רשת האינטרנט. האם צריך להוריד תוכנות מיוחדות ? כמו כן , VPN , יש צורך בו בכדי לעשות את זה ? כדאי ומה בדיוק יוצא לי מVPN ?

+++

תתחיל כאן תצטרך גם לפתוח לגישה את הפורטים: TCP 14237 TCP 14238 ואם יש לך פיירוול בתוכנה, תאפשר לאפליקציה של HotSync גישה לאינטרנט. VPN נותן לך חיבור מוצפן ומאובטח למחשב שלך. אין צורך בו כדי לסנכרן אבל כדאי ליישם אותו באופן כללי אם אתה מתכוון לתת גישה למחשב שלך מהאינטרנט.

עוד משהו שלא מוזכר שם

בהגדרות Hotsync בפאלם: Menu > Primary PC Address בשם המחשב תכתוב תשאיר ריק (אם לא עובד, תכתוב שם "!!" בלי מרכאות). בכתובת המחשב תן את הכתובת החיצונית החוקית של המחשב שלך. את subnet תוכל גם להשאיר ריק.

haim9798

New member
תוכל לתת לי עוד הסברים על מימוש

VPN דרך מחשב ביתי ? הVPN היחיד שאני מכיר מוגדר ברמת הראוטר וברשת הWAN והLAN בו זמנית. כיצד ניתן להגיד VPN , ומה , אם בכלל , אני צריך לשנות בפתרון הVNC שלי ? כמו כן , בהתייחס להערה למטה , הכתובת החיצונית היא הכתובת מול שרת האינטרנט או כתובת הLAN של המחשב ברשת הפנימית ?

haim9798

New member
עוד עניין קטן

לפי הלינק שאתה נתת אני יוכל לסנכרן מול מחשב אחר ברשת , לפחות כך כתוב באתר ואילו אני רוצה לסנכרן את הLD שלי בכל מקום שבו יש לי רשת אלחוטית , ללא חיבור למחשב מארח , כמו שאני עושה ברשת הביתית שלי.

למעלה