סנכרון השאיבות והמטפלת עם החזרה לעבודה...

shira12311

New member
סנכרון השאיבות והמטפלת עם החזרה לעבודה...

שלום,
התאומים שלי בני ארבע וחצי חודשים (כארבע ק"ג הבת וחמישה ק"ג הבן) והם היו אחרי מאמצים רבים (!!) בהנקה מלאה.
שבתי לעבוד לפני שבועיים והם עם מטפלת שאני משאירה לה סה"כ 400 מ"ל חלב שאוב.
כל יום היא אומרת שזה לא מספיק ונותנת להם עוד מטרנה שיש לי למקרי חירום בלבד!! הבעיה שמקרי החירום הפכו אצלה לשגרה...
אני מאכילה אותם בשמונה וחצי בבוקר, שואבת ב-12:00 (יוצא לי רק 200 מ"ל), ושואבת שוב בחצות ע"מ להשלים את הפער.

האם אני צריכה לשאוב פעמיים בעבודה?
האם סביר שהחלב לא יספיק לה?
יש לכן עצות חכמות בנושא.. ?
שמעתי שאפשר להסמיך את החלב עם שקדיה... - מישהי מכירה את זה?
מצד שני לא בא לי להתחיל משהו אחר מעבר לחלב אם לפני גיל חצי שנה...

אשמח לכל עזרה, טיפ וכד'... (וגם איך להתמודד עם המטפלת..)
תודה

טל ומטר1

New member
שלום

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=317&messageid=170992315
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1499&messageid=169526665
צירפתי לך שני שירשורים
הראשון כללי לגבי כמות האכלות מתוך שירשור חזרה לעבודה שהיה בפורום הנקה ושני הודעה של ונוס 26 עם עצות שעזרו לה לשאוב כמות מספיקה של חלב לגן.
שלי בני חמישה חודשים במשקל דומה לשלך ואני חוזרת לעבודה בשבוע הבא לא יודעת מה יהיה כנראה אצטרך גם להוסיף תמ״ל.
לא ציינת כמה זמן את לא איתם ? כמה ארוחות אוכלים ? ואיזה כמות מקבלים ?
שלי התחילו לשתות מבקבוק בשבוע שעבר הבן שותה 120 והבת פחות 100-110 אבל בינתיים אני בסביבה

shira12311

New member
תודה - מאוד עוזר..

חזרתי לעבודה לפני שבועיים בלבד ואני לא בבית מתשע עד ארבע
הם אוכלים עם המטפלת בין שתיים לשלוש ארוחות, כאשר בארוחה השלישית זה בדר"כ מטרנה...
הכמות שאני משאירה היא 400 מ"ל ובשעה 15:00 אני מקבלת טלפון מהמטפלת שזה לא מספיק...
מצד שני כשאני מגיעה בארבע הם ממש זומבים מהאכלת יתר ונרדמים לאיזה שעתיים. זה ממש מבאס...

טל ומטר1

New member
בבקשה

אני אהיה במצב דומה עוד שבוע . נראה אולי יהיו עוד הצעות ותשובה מהדר.

וואו, גם אצלי היה בדיוק אותו עם המטפלת

הבנות שלי 1.5 , לצערי הן גמלו אותי מהנקה ( אבל זה כבר סיפור אחר ) .
חזרתי לעבודה כשהן היו כמעט חצי שנה ועל הנקה מלאה . הייתי משאירה עבור כל אחת 480 מ"ל בערך ולדבריה זה לא מספיק ..
גם כשהן התחילו מוצקים זה לא הספיק .
יכולתי לספק את הכמות הדרושה כי הצלחתי לשאוב ממש הרבה (יותר מליטר ביום ) אבל זה היה מטריף אותי , הכמויות נראו לי הזויות ..
עצות למצבך - אני חושבת שאת צריכה להוסיף עוד שאיבה אחת באמצע היום , כלומר לשאוב פעמיים בעבודה.
לנסות מאד מאד שהמטפלת תצליח למשוך אותם עד שתחזרי והם יינקו , אני חושבת שזה סופר חשוב עבור ההנקה בהמשך
ודבר שלישי - עם איזו משאבה את שואבת? משאבה טובה וחזקה כמו לקטינה למשל ?

פפשושית

New member
אצלי היתה בעיה דומה

אבל היו בני חצי שנה ונתתי ארוחת מוצקים נוספת.
היום בני 7 חודשים אוכלים כל אחד בקבוק שאוב אחד מ8-16 שהם במעון וגם לא תמיד השאר מוצקים.

את יכולה להוסיף עוד שאיבה בעבודה לתקופה קצרה עד שיתבססו קצת עם המוצקים. אני מודה שדי לחצתי על המוצקים כי השאיבות פשוט סיוט.
עדיין אני שואבת בעבודה אבל פעם אחת שזה פחות נורא.

למעלה