סנכרון עם אוטלוק במחשב, יש פתרון שעובד?

YosMan1

New member
סנכרון עם אוטלוק במחשב, יש פתרון שעובד?

הבנתי שזה סיפור מהספרים. ראיתי ש HTC SYNC לא מומלץ שתי תוכנות אחרות ראיתי שעושות הרבה צרות מה עושים? ובבקשה בלי הפתרון של סנכרון לגימייל - לא בא בחשבון מבחינתי. סודיות מקצועית.

YosMan1

New member
הם עוברים דרך גוגל ואני לא מעונין לתת את כל

המידע שלי לגוגל. HTC SYNC דרך אגב עובדת לא רע בכלל רק שהתוכנה לא מסנכרנת פתקים וזה חסרון גדול

YosMan1

New member
היא מסתדרת עם העברית? ומה עם משימות ופתקים?

היא יודעת לסנכרן גם משימות ? ופתקים?

popo128

New member
מסתדרת עם כל מהשצינת

אני מסתנכרן מול OUTLOOK המחובר ל שרת EXCHANGE ללא כל בעיה. קיימת גרסה נסיונית בה תוכל להשתמש כשבועיים ללא מגבלה. למה שלא תנסה ?

שים לב! אקס'ציינג' מכסה הכל!

אבל אני מניחה שאין לו אקסצ'יינג' כי הוא שומר על סודיות ואקסצ'יינג' נמצא רק במקומות ציבורייים. לי אין אקס'ציינג' ולו היה לי לא היתה לי כלל בעיה.

popo128

New member
../images/Emo4.gif לא הצלחתי להבין אותך אמא של רום

שרת EXCHANGE הור שרת דואר ארגוני, הנמצא ברוב הארגונים. חוץ מדואר הוא מכסה גם יומן, אנשי קשר ומשימות. תוכנת OUTLOOK הנמצאת על המחשב מסתנכרנת מול שרת ה EXCHANGE, והאנדרויד מסתנכרן מול OUTLOOK. כמובן שגם אם לא עובדים מול שרת מרכזי, קיימת אפשרות לבצוע סינכרון מול OUTLOOK. בהצלחה, פופו

וואלה?

גם אני בסרט הזה ובדיוק מאותה הסיבה. קניתי מיילסטון עם אנדרואיד 2.1 אני יכולה לומר לך שהתוכנה החינמית android sync לא עובדת אבל כנראה חסרים לי כמה דרייבירים. קיבלתי לינק לדרייברים מאדם מדהים, ואני הולכת לנסות בימים הקרובים אשמח לעדכן. ניסיתי גם missing Sync של ספייס מארק. העביר הכל חוץ מקשרים. אחרי זה תקע לי את המחשב. השירות על הפנים - בצ'אט הם לא ידעו לפתור את הבעיה ונורא מסובך לשים להם לוג בסוף נשברתי וביטלתי את הקניה (40 דולר). יש אפשרות להתקין משהו של HTC אבל זה דורס את הקרביים של המכשיר ומסיר את אחריות היצרן. אני הולכת לנסות השבוע עוד כמה גרסאות. אם אתה רוצה אפשר להיות בקשר במסרים להעביר פרטים וננסה יחד. סנכרון עם הג'ימייל לא רק בעייתי בגלל הסודיות אלא מכסה לך רק אנשי קשר לחוד ויומן לחוד וגם זה לא קל, וגם לא באמת מסתכרן: זה רק להעביר חד פעמי ( או לקנות במחיר שערורייתי את גוגל אפס ובעצם אם זו האופציה כבר הייתי הולכת על פתרון של אקסצ'יינג' דרך הרשת) ולעבור לעבוד עם הג'ימייל שזה פשוט לרדת ברמה ואחרי הכל כולם עובדים עם אאוטלוק איך תסתנכרן מול אחרים? בקיצור אשמח להיות בקשר!

למעלה