סנכרון cdontacts מול אאוטלוק-אקספרס

• פותח הנושא urib
  • פורסם בתאריך

urib

New member
סנכרון cdontacts מול אאוטלוק-אקספרס

נשאלה כאן לאחרונה השאלה, אך אני לא מצליח להקפיצה. קודם כל האם אפשר בכלל לסנכרן את הפנקס כתובות מול האקספרס ושנית, במידה והתשובה היא "כן", האם ניתן בפעולת סנכרון אחת לסנכרן את נתוני היומן מול המיקרוסופט אאוטלוק, ואת נתוני הפנקס כתובות מול האאוטלוק אקספרס (למי שתוהה למה: המיקרוסופט אאוטלוק הוא ארגוני, ויושב על השרת הארגוני אני רוצה שנתנוי ספר הכתובות ישבו לוקאלית על המחשב)

Ariyeh1

New member
לא ידועה לי

דרך לסנכרן את ספר הכתובות (Contacts) מול Outlokk Express. מה שכן אתה יכול לפתוח על המחשב המקומי קובץ PST חדש ובתוכו להכניס את ספר הכתובות שלך ולסנכרן את ה-palm אליו. ניתן בעזרת PocketMirror Professional או אם יש לך מכשיר חדש יותר עם תוכנת הקישור של Palm.

urib

New member
יש לי TE - והתוכנות שמגיעות איתו

ובעצם, יש לי גם את התוכנות שמגיעות עם ה 515 - נראה לי שיש שם pocketmirror אני לא חושב שפרופשיונל יכול לקדם אותי לאנשהו? או שאני צריך דווקא את הגרסא הנל?

Ariyeh1

New member
גרסת PocketMirror

שמגיעה עם M515 אינה מתאימה ל-TE. תוכל להשתמש בתוכנת הקישור המגיעה בתקליטור ההתקנה של TE- יש לשדרג אותה מתוך האתר של Palm. קרא את ההוראות לפני ביצוע השדרוג: עליך להתקין את עדכון מספר 1.01 לפני התקנת עדכון 1.02

urib

New member
אריה, קודם כל תודה

אפשר אולי הסבר קצר לגבי קובץ PST , יצירתו ושימוש בו אגב, נראה לי שכבר עדכנתי את שני הנ"ל, איך ניתן לוודא? ושוב תודה על המהירות והיעילות

urib

New member
נסיון הקפצה.....

למרות שנראה לי שכבר לא ייכנס לעמוד הראשון של הפורום

למעלה