סנכרון TX עם המחשב הפסיק פתאום לעבוד..

סנכרון TX עם המחשב הפסיק פתאום לעבוד..

שלום לכולם. פתאום... הפאלם הפסיק להסתנכרן עם ה: PC לאחר שעשיתי "חיפוש חומרה חדשה" אוטומטי בהקשר לחומרה אחרת. ה: TX מסתנכרן דרך חיבור USB וברשימת ה: COM הנגללת מופיע לי: COM1, COM2, COM5 . ה: COM5 תפוס ע"י תוכנת פקס, ודרך השניים האחרים ה: TX לא רוצה להסתנכרן. לעתים מופיעה לי הודעה: Com8 is not available right now וכו'. ב: device manager יש לי רק את: COM1, COM2, LPT1. מישהו יודע איך ניתן להגיע ל: COM8 ולפתוח אותו עבור הפאלם ? או, בכלל, דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה על כל עזרה בנושא.

Jewish Answer

New member
אחי, אתה לא בכיוון

הגדרה תקינה לסנכרון Palm מול מחשב, מתבצעת במהלך התקנת PalmDesktop. יותר מזה לא צריך כלום, והמחשב אמור לזהות את המכשיר ולהיות כבר מוכן אליו. אם הגעת למצב הזה, תוריד את התוכנה ותתקין מחדש (רלוי את הגרסה העדכנית). זה מה שימליצו לך גם במרכז תמיכה. כל טוב. נ.ב. ייתכן ועדיין תהיה בעיה, כנס לתיקיית C:\Program Files\palmOne ותפעיל ידנית (דאבל קליק שמאלי) את הקובץ Hotsync. מייד תראה, שבסרגל משימות (בשלחן עבודה, למטה משמאל) יופיע האייקון העגול של הקובץ המופעל.

טוב, תודה. כנראה...

שבאמת לא הייתי בכיוון. קרוב לודאי שהבעיה היא של חומרה. כאשר אני מחבר את הכבל USB למחשב, לא מתבצעת הטענה של הפאלם ויש גם צלילים כאילו שהוא אינו מתחבר היטב. חיברתי את הכבל המשני שיש לי ישירות לחשמל (לא למחשב) וההטענה מתבצעת שם היטב, כולל הצלמית של ההטענה. השאלה, איך ניתן לבדוק אם הבעיה היא בכבל ה: USB עצמו, או בתושבת (השקע) בפאלם שהתקלקל. בחנות הם לא מוכנים לתת לי כבל USB חדש רק לנסיון. האם למישהו בפורום יש כבל USB מיותר שיכול לשלוח לי לנסיון, או אולי עיצה כיצד לבדוק אם הבעיה היא בכבל או בשקע של הפאלם? תודות.

nvh

New member
הממ..

אתה מסנכרן ב-USB, מה שאומר שאין קשר לשום יציאת COM. כאשר אתה לוחץ (לחצן ימני של העכבר) על האיקון שבשורת המשימות, צריכה להיות לך אופציה "Local USB" והיא צריכה להיות מסומנת. ממה שאני יודע לא צריך יותר מזה כדי לסנכרן עם USB.

למעלה