סנסיבו

בדירה שנבנתה בשנת 2014 יש מזגן מיני מרכזי של חברת פוגיסטו (אינני יודע איזה דגם),
אין לנו שלט רחוק (אולי היה לדיירים הקודמים ואבד), יש יחידת בקרה קבועה בקיר שדרכה מפעילים את המזגן, בוחרים חימום/קירור, טמפרטורה, עוצמה, הדלקה, כיבוי וכו'.
האם סנסיבו מתאים למזגן הנ"ל? אם כן, איזה דגם של סנסיבו והיכן יש למקם את הסנביבו, האם בקשר עין עם יחידת הבקרה הקבועה בקיר, או במקום אחר?

1_JFK_1

Active member
בדירה שנבנתה בשנת 2014 יש מזגן מיני מרכזי של חברת פוגיסטו (אינני יודע איזה דגם),
אין לנו שלט רחוק (אולי היה לדיירים הקודמים ואבד), יש יחידת בקרה קבועה בקיר שדרכה מפעילים את המזגן, בוחרים חימום/קירור, טמפרטורה, עוצמה, הדלקה, כיבוי וכו'.
האם סנסיבו מתאים למזגן הנ"ל? אם כן, איזה דגם של סנסיבו והיכן יש למקם את הסנביבו, האם בקשר עין עם יחידת הבקרה הקבועה בקיר, או במקום אחר?
סנסיבו אמור להתאים לכל מזגן אבל וזה אבל גדול, אתה חייב שיהיה לך גם את השלט של המזגן בכדי לתכנת את הסנסיבו. בשלב ההגדרות, [אחרי שהתקנת את התוכנה של סנסיבו] אתה נדרש ללחוץ על השלט [בכדי שישדר את קוד ההפעלה] מול הסנסיבו [שיודע לקרוא אותו]. ייתרון נוסף של הסנסיבו שהוא יודע לעבוד עם אלקסה. וכן, הסנסיבו צריך "לראות" את יחידת הבקרה. לא חייב בקו ישר אבל קיר מפריד ימנע את הפעולה שלו.

סנסיבו אמור להתאים לכל מזגן אבל וזה אבל גדול, אתה חייב שיהיה לך גם את השלט של המזגן בכדי לתכנת את הסנסיבו. בשלב ההגדרות, [אחרי שהתקנת את התוכנה של סנסיבו] אתה נדרש ללחוץ על השלט [בכדי שישדר את קוד ההפעלה] מול הסנסיבו [שיודע לקרוא אותו]. ייתרון נוסף של הסנסיבו שהוא יודע לעבוד עם אלקסה. וכן, הסנסיבו צריך "לראות" את יחידת הבקרה. לא חייב בקו ישר אבל קיר מפריד ימנע את הפעולה שלו.

תודה רבה!

1. אז בעצם אני חייב קודם לרכוש שלט (למרות שלא יהיה לי שימוש בו)?
2. לא חייב שיהיה קו ישר בין הסנסיבו לבין יחידת הבקרה שעל הקיר, רק חשוב שלא יהיה בינהם קיר מפריד?
3. בטוח שאפשר להפעיל את הסנסיבו ללא חיבור לחשמל, אלא עם סוללות? כי מהתמיכה של סנסיבו ענו לי ואמרו שחייב חיבור לחשמל.

1_JFK_1

Active member
תודה רבה!

2. לא חייב שיהיה קו ישר בין הסנסיבו לבין יחידת הבקרה שעל הקיר, רק חשוב שלא יהיה בינהם קיר מפריד?
3. בטוח שאפשר להפעיל את הסנסיבו ללא חיבור לחשמל, אלא עם סוללות? כי מהתמיכה של סנסיבו ענו לי ואמרו שחייב חיבור לחשמל.
אני מצרף לך את הוראות ההפעלה/התקנה.
1. נכון. אבל זו הדרך היחידה שאני מכיר שניתן להעביר את קוד ההפעלה/סגירה לסנסיבו.
2. הסנסיבו צריך "לראות" את יחידת הבקרה. כלומר שניתן יהיה להעביר קו ישר בין שניהם שלא חוצה מכשול.
3. מאחר והרכיב הזה פועל במתח 5V DC אין שום סיבה שלא יפעל על מתח סוללות. [לא ניסיתי].

קבצים מצורפים

• סנסיבו.jpg
    סנסיבו.jpg
    KB 691 · צפיות: 2
הסנסיבו פועל על מתח 5V DC. חיבור הכניסה שלו הוא מיני USB. אתה יכול עם 4 סוללות וכבל מתאים להפעיל בלי בעיה.
4 סוללות נטענות - 4.8 V DC
4 סוללות אלקליין - 6.0 V DC

תודה רבה!

אני מצרף לך את הוראות ההפעלה/התקנה.
1. נכון. אבל זו הדרך היחידה שאני מכיר שניתן להעביר את קוד ההפעלה/סגירה לסנסיבו.
2. הסנסיבו צריך "לראות" את יחידת הבקרה. כלומר שניתן יהיה להעביר קו ישר בין שניהם שלא חוצה מכשול.
3. מאחר והרכיב הזה פועל במתח 5V DC אין שום סיבה שלא יפעל על מתח סוללות. [לא ניסיתי].

1. תודה רבה.
2. אם אני עומד בנקודה מסויימת בדירה עם השלט והוא עובד, אז זה אומר שגם הסנסיבו יעבור מאותה הנקודה, נכון?
3. אבל בתוך מכשיר הסנסיבו אין בכלל מקום להכניס סוללות.

1_JFK_1

Active member
1. תודה רבה.
2. אם אני עומד בנקודה מסויימת בדירה עם השלט והוא עובד, אז זה אומר שגם הסנסיבו יעבור מאותה הנקודה, נכון?
3. אבל בתוך מכשיר הסנסיבו אין בכלל מקום להכניס סוללות.
1. על לא דבר.
2. כן.
3. אתה צריך להכין בעצמך משהו דומה לתמונה המצורפת, רק שהחיבור צריך להיות חיבור זכר USB מיני. אתה צריך להכיר את חיבור ה USB כי יש לו 4 כניסות. רק שתיים מהן הם עבור אספקת המתח. בד"כ אלו השתיים הקיצוניות מתוך הארבעה. חובה גם לודא חיבורי קוטביות נכונה. אם אינך מבין מה שכתבתי - תן למומחה להכין את "הספק" הזה. וכן, ההזנה תיהיה מחוץ לסנסיבו ולא בתוכו.

אם ברשותך POWER PACK אתה יכול לחבר אותו ישירות לסנסיבו עם הכבל שתקבל ביחד עם הסנסיבו.

קבצים מצורפים

• IMG_4720.JPG
    7 MB · צפיות: 2
נערך לאחרונה ב:
1. על לא דבר.
2. כן.
3. אתה צריך להכין בעצמך משהו דומה לתמונה המצורפת, רק שהחיבור צריך להיות חיבור זכר USB מיני. אתה צריך להכיר את חיבור ה USB כי יש לו 4 כניסות. רק שתיים מהן הם עבור אספקת המתח. בד"כ אלו השתיים הקיצוניות מתוך הארבעה. חובה גם לודא חיבורי קוטביות נכונה. אם אינך מבין מה שכתבתי - תן למומחה להכין את "הספק" הזה. וכן, ההזנה תיהיה מחוץ לסנסיבו ולא בתוכו.

אם ברשותך POWER PACK אתה יכול לחבר אותו ישירות לסנסיבו עם הכבל שתקבל ביחד עם הסנסיבו.

תודה רבה, בנוגע ל 3, אפשר לקנות משהו כזה מוכן, או שלא מוכרים מוצרים כאלה, אלא רק "עשה זאת בעצמך"?

1_JFK_1

Active member
תודה רבה, בנוגע ל 3, אפשר לקנות משהו כזה מוכן, או שלא מוכרים מוצרים כאלה, אלא רק "עשה זאת בעצמך"?
POWER PACK כמו בתמונה המצורפת, ניתן להשיג בכל חנות מחשבים.
זה שבתמונה תוצרת שיומי [MI]. קיבולת 10000 מילי אמפר שעה. מתח 5V DC
היחידה היא יחידה שאפשר להטעין. RECHARGABLE.
הכבל USB דגם A [רגיל] זכר ......USB דגם מיקרו

קבצים מצורפים

• IMG_4721.JPG
    4.6 MB · צפיות: 2
POWER PACK כמו בתמונה המצורפת, ניתן להשיג בכל חנות מחשבים.
זה שבתמונה תוצרת שיומי [MI]. קיבולת 10000 מילי אמפר שעה. מתח 5V DC
היחידה היא יחידה שאפשר להטעין. RECHARGABLE.
הכבל USB דגם A [רגיל] זכר ......USB דגם מיקרו
תודה רבה.

למה שלא תוריד אפליקציה לסלולרי?

יוסי זיו1

Active member
הסנסיבו מתאים לכל סוגי המזגנים, צריך למקם אותו בקשר עיין עם יחידת ההפעלה,שלט מקורי אפשר להשיג במיניליין בפתח תקווה.

הסנסיבו מתאים לכל סוגי המזגנים, צריך למקם אותו בקשר עיין עם יחידת ההפעלה,שלט מקורי אפשר להשיג במיניליין בפתח תקווה.

תודה רבה, שתי שאלות בבקשה:

אין לי גישה למדחס, מכיוון שמדובר במגדל מגורים, חברת הניהול שלחה לי צילום של המדחס,
מהצילום אני מבין שהדגם של פוג'יטסו שיש לי הוא AOYG54LATT (מזגן מיני מרכזי לדירה, הותקן ע"י הקבלן כאשר הדירה נבנתה בשנה 2014).

1. איזה שלט בדיוק מתאים? לא מצאתי בחיפוש ברשת משהו מתאים, אלא אם לא חייבת להיות התאמה ספציפית לדגם.

2. כאשר יהיה לי שלט וארצה להשתמש בו (ולא ביחידה הבקרה הקבועה בקיר), לאן אמורים לכוון אותו?
אין בדירה חיישן כלשהו (בד"כ מניסיון העבר, הוא היה ממוקם ליד הגריל בסלון), לפחות לא חיישן שאני רואה.
האם אמורים לכוון אותו ליחידת הבקרה הקבועה בקיר?

3. באותו ההקשר, היכן אמורים להתקין את הסנסיבו? בקשר עין עם יחידת הבקרה שעל הקיר?
(אני מקווה שיש דגם של סנסיבו שעובד על סוללות ולא צריך חיבור לחשמל)

תודה רבה!

יוסי זיו1

Active member
עונה לך כאן מאחר וכן עלה הפוסט
למיני מרכזי של פוגיטסו אין הרבה אופציות בשלטף פנה למיניליין ותקבל מתאים.
יש גם דגמים אוניברסליים אלו של ה 1000 קודים יכולים להתאים,יש בגב האריזה לאיזה מזגנים זה מתאים.
העינית מצוייה ביחידת הבקרה שעל הקיר והסנסיבו בסביבתה של אותה יחידת בקרה.

עונה לך כאן מאחר וכן עלה הפוסט
למיני מרכזי של פוגיטסו אין הרבה אופציות בשלטף פנה למיניליין ותקבל מתאים.
יש גם דגמים אוניברסליים אלו של ה 1000 קודים יכולים להתאים,יש בגב האריזה לאיזה מזגנים זה מתאים.
העינית מצוייה ביחידת הבקרה שעל הקיר והסנסיבו בסביבתה של אותה יחידת בקרה.

תודה רבה, אם כך, אז בעצם אין לי צורך בשלט רחוק, במיוחד אם אתקין סנסיבו, כי אז השליטה על המזגן תהיה דרכו.
אז בעצם צריך שהסנסיבו יותקן במיקום עם "קשר עין" עם יחידת הבקרה, כפי שציינת,
אתה יודע אם יש סנסיבו הפועל על סוללות?
(כי אין לנו מקום ליד שקע חשמל בקשר עין עם יחידת הבקרה, מבלי שזה יהיה מפגע אסתטי משמעותי :))

1_JFK_1

Active member
תודה רבה, אם כך, אז בעצם אין לי צורך בשלט רחוק, במיוחד אם אתקין סנסיבו, כי אז השליטה על המזגן תהיה דרכו.
אז בעצם צריך שהסנסיבו יותקן במיקום עם "קשר עין" עם יחידת הבקרה, כפי שציינת,
אתה יודע אם יש סנסיבו הפועל על סוללות?
הסנסיבו פועל על מתח 5V DC. חיבור הכניסה שלו הוא מיני USB. אתה יכול עם 4 סוללות וכבל מתאים להפעיל בלי בעיה.
4 סוללות נטענות - 4.8 V DC
4 סוללות אלקליין - 6.0 V DC
(כי אין לנו מקום ליד שקע חשמל בקשר עין עם יחידת הבקרה, מבלי שזה יהיה מפגע אסתטי משמעותי :))

למעלה